• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Canım ben folik asit,calsiyum ve magnezyum kullanıyorum.Kas romatizması var bende magnezyumu onun için kullanıyorum.Calsiyumu da eğer bebişim olursa calsiyum eksiğim var hem bebişime hem kendime yetebileyim diye :)

bu ay takipteydim ben herşey normal yolunda ama ilk zamanlar rahim duvarım inceydi şimdi düzeldi ama doktorum yinede duphaston verdi bebek olursa tutunmasına yardımcıymış olmazsada adeti düzenli getiriyomuş

yaşım 21 küçüğüm daha eşimde 1 snee bekleyelim olmazsa gideriz diyor fakat hani bi sorun varsa yoktan yere 1 sene beklemenin anlamı var mı karar veremiyorum bir türlü

canım 1 sene beklemesen de olur ama zaten doktor ciddiye almıyor 1 yıldan önce....en fazla hormon tahlili yapar sana...yani tedeviye başlamak için en az 1 yıl diyorlar....

Canım merhaba..biz korunmayı bırakmadan dr gittim muayene oldum ultrasona girdim kan testi yaptırdım folik asite başladıktan 2 ay sonra korunmayı bıraktık.Bence içinin rahatlaması için dr git derim.Fakat benim eşim dr gitmedi henüz bizde de bebek yok bizimde 3. ayımız olacak bu.ama doktorlar 1 yıl içinde bebiş olmamasını doğal karşılıyorlar :)
İçini ferah tut[/QUO

temmuz ayında doktora gittim ben bi sorun (kist,hormonal vs.) yok dedi fakat benim aklımı kurcalıyıp duruyor doğum kontrol hapının hamilelik gecikmesinde bi etkisi var mıdır acaba

Canım merhaba..biz korunmayı bırakmadan dr gittim muayene oldum ultrasona girdim kan testi yaptırdım folik asite başladıktan 2 ay sonra korunmayı bıraktık.Bence içinin rahatlaması için dr git derim.Fakat benim eşim dr gitmedi henüz bizde de bebek yok bizimde 3. ayımız olacak bu.ama doktorlar 1 yıl içinde bebiş olmamasını doğal karşılıyorlar :)
İçini ferah tut[/QUO

temmuz ayında doktora gittim ben bi sorun (kist,hormonal vs.) yok dedi fakat benim aklımı kurcalıyıp duruyor doğum kontrol hapının hamilelik gecikmesinde bi etkisi var mıdır acaba

arkadaşım 1 gün içmeyi un uttu hamile kaldı canım senin metobolizmana bağlı

bu ay takipteydim ben herşey normal yolunda ama ilk zamanlar rahim duvarım inceydi şimdi düzeldi ama doktorum yinede duphaston verdi bebek olursa tutunmasına yardımcıymış olmazsada adeti düzenli getiriyomuş

Benim adet sorunum yok tatlım 14-15 yaşlarındayken pko vardı bende çok d.kontrol hapı kullandım tabi sonra kistlerim bitti bıraktım.Yaşadığım şehirde 2 tande kadın doğum dr var :( yumurtalıklarıma ve rahmime baktığında herşey normal dedi problemin olmadığıı söyledi ben 27 yaşındayım yaştan dolayı da korkuyorum açıkcası.Soğan kürünü bu ay uygulamaya başladım hem yumurtalıklarımda kist varsa iltihap felan temizler diye hemde Rabbim nasip eder Soğan da vesile olur diye :) Kokmuyor ya soğan suyu içtikten sonra ağzıma sakız felan atıyorum :)
senin adetlerin düzenli mi peki?

canım 1 sene beklemesen de olur ama zaten doktor ciddiye almıyor 1 yıldan önce....en fazla hormon tahlili yapar sana...yani tedeviye başlamak için en az 1 yıl diyorlar....

anladım canım benim istediğim vakit kaybı olmasın ama şimdi yaşın küçük ne vakit kaybı diceksiniz bana :)

İçini ferah tut[/QUO

ne zaman bıraktın d.kontrol hapını tatlım

Benim adet sorunum yok tatlım 14-15 yaşlarındayken pko vardı bende çok d.kontrol hapı kullandım tabi sonra kistlerim bitti bıraktım.Yaşadığım şehirde 2 tande kadın doğum dr var :( yumurtalıklarıma ve rahmime baktığında herşey normal dedi problemin olmadığıı söyledi ben 27 yaşındayım yaştan dolayı da korkuyorum açıkcası.Soğan kürünü bu ay uygulamaya başladım hem yumurtalıklarımda kist varsa iltihap felan temizler diye hemde Rabbim nasip eder Soğan da vesile olur diye :) Kokmuyor ya soğan suyu içtikten sonra ağzıma sakız felan atıyorum :)
senin adetlerin düzenli mi peki?

ya benim adetlerim çok düzenliydi ama 6 ay kadar önce tam 11 gün sürdü ondan sonra saçmalamaya başladı
düzenli geliyor ama ilk 3 yada 4 gün hep damlalar var sonra normal geliyo
bide son iki aydır 5 gün şaşıyo erken yada geç oluyo
oda sapıttı anlayacağın :D

ya benim adetlerim çok düzenliydi ama 6 ay kadar önce tam 11 gün sürdü ondan sonra saçmalamaya başladı
düzenli geliyor ama ilk 3 yada 4 gün hep damlalar var sonra normal geliyo
bide son iki aydır 5 gün şaşıyo erken yada geç oluyo
oda sapıttı anlayacağın :D

:) canım inan benimde aynen senin dediğin gibi eskisi gibi değil yani fakat tarihlerde kararlıyız biz :)))) ben bunu dr sordum dr dedi ki nasıl ne renk geldiği (benim kanalarım çok koyu zift gibi afedersin ) hiç önemli değil dedi onadan kanamalrı kafana takma ama düzeni gerir inşallah şimdi kullandığın ilaçla. sen kaç yaşındasın

Canım kişiye göre değişiyor bazıları 1 yıl beklerken bazıları 2-3 ay içinde gebe kalıyor.Sen sıkma canını :) İnşallah yakın zamanda haberlerini alırız :)

anladım kızlar çok sağolun geç cevap veriyorsam k.bakmayın site bakımından sonra bildirimler gözükmemeye başladı bende mecburen tek tek okumak zorunda kalıyorum

:) canım inan benimde aynen senin dediğin gibi eskisi gibi değil yani fakat tarihlerde kararlıyız biz :)))) ben bunu dr sordum dr dedi ki nasıl ne renk geldiği (benim kanalarım çok koyu zift gibi afedersin ) hiç önemli değil dedi onadan kanamalrı kafana takma ama düzeni gerir inşallah şimdi kullandığın ilaçla. sen kaç yaşındasın

benimde kara kara oluyo ilk günler :D
28 i doldurcam önümüzdeki ay canım
bugün çok halsizim çok uykum var onu bile bebeğe yoruyorum :D
geçen perşembe çatlamıştı işte yumurta iyi çalıştık ama sanki olcak gibi bebiş yaaa offfffff
bide bi rüya gördüm çok güzeldi bebişe yoruluyo riya :D

geçen perşembe çatlamıştı işte yumurta iyi çalıştık ama sanki olcak gibi bebiş yaaa offfffff

canım yazdığın yorumlara bakarak seni çok umutlu gördüm, :nazar: :3:
inşallah ayın 19 unda bizlere daha da umutlu haberler verirsin...:emir_bebek:

:) Canım benim Allahım hayırlısını nasip etsin cümlemize... Rüyana çok sevindim inşalah güzel haberlerini alırız

inşalalh canım bakalım ay sonuna kadar ne haberler alıcaz birbirimizden ben daha çalışmalara yeni başlıcam bu ay,
bu arada soğan kürü yapan veya başka bir yol deneyen var mı aranızda.

hanımlaaarrr koyu muhabbetler yapılıyor buralarda :16::16: Allah daim etsin :nazar::nazar:
bat bekleyenlere sabırlar diliyorum :31: gecikenlere hayırlar diliyorum :15: gelenlere de Ya nasip Ya kısmet diyorum :10:
zorlu süreçler her nasıl olursa olsun, ister takiplli olsun, ister kişinin kendi kontrolünde olsun :18::18::18:
İnşallah bu mücadelelerin karşılığı hepimiz için hayırlı ve mutlu gelir canlarrrr :13::16::13:

Back