- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
valla sorma yasakhayal sizinle konuştuktan sonra o gece dayanamadım yaptım idrar testi ama ayıptır söylemesi biraz zorlama bir idrar olduneyse yinede yaptım negatif çıktı sonra yattım sabah kalktım tuvalete gittim bi baktım ikinci çizgi var şok oldum ama o çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum.sonra araştırdım sonradan ıkana itibar etmeyin yazıyodu yine karmakarışık oldum..hala dabi gelişme yok napıcam bilmiyorum..birde mide bulantısı var beni deli eden hatta afedersin dakka başı geğiriyorum bu da bi belirti olabilir mi sence ??
iste o cizginin ne zaman sonra ciktigi önemli:26::26::26::26: ozaman canim benim bidaha test al ilk sabah idrari ile bu sefer zorlamadan yap kolayca idrarinibide öyle yap bakalim testide hemen atma 10 dk kadar beklet...bence hamilelik varsa kesin cikar..
yapıcam bakalım yarın öbür gün hayırlısı olur inşallah
arkadaslar 23 yasındayım.3 bucuk yııllık evlı bır bayanım. evlendıgımızden berı cocouk ıstıyoruz olmadı .hıcbır sekılddede korunmadım ben .korunduysam bıle dogal olarak yanı kımyasal bır korunma yontemım olmadı.adetlerım 28 gundur , duzenlıdır hıc gecıkmem olmadı bugune dek.hatta erken bıle gelır.bu ay kasım 3te bat gunumdu olmadım 4undede antıbıyotık ıcmıstım mıde ıcın .o gecıktırdı desem dr hayır gecıkmez dedı gecıkse bıle bu kadar gecıkmerz dedı,henuz kan tetı yaptırmadım fakat bugun gebelık testı yaptım sonuc yıne husran olan bısı yok .esımede mahcup oldum.dıyordum kesın hamıleyım ,oda buna gore hazırlamıstı psıkolojısını,sınırlerım cok bozuk .dıyor ban kan testı yaptıralım ama yıne ona karsı rezıl olmak ıstemıyorum,moralım cok bozuk neden gecıktı bu kadar gelse bır dert gelmese bır dert,gelse neden geldı dıyoruz gelemse neden gelemedı dıyoruz kafayı yemek uzereyım.
canim benim kac gün geciktiki:26::26:
canım 15 gun gecıktı dahada olmadım test negatıf olsa cıkardı
baya gecmis olsaydi cikardi canim ya kan testinde
bide bitanem hic belirtilere aldanipta kesin hamileyim deme o kadar cok belirti yasayan oluyorki yada regli geciken cogu hüsranla sonuclaniyo...
bide dr gitsen iyi olur niye gecikmis diye bi bakar..ya stresten gecikti yada kist olabiliyo bu tür gecikmelerde
kan testini ne zaman yaptirmistin cok oldumu yenimi yaptirdin....
canım benım kan yaptrmadım esım gıdelım dıyor fakat hıc ıstemıyorum bunalıma grdım resemn bunca gecıkmeden sonra ben bugun evde gebelık tetı yaptım dr gtsemmı acaba ama ordada yok cıkarsa tamammen kotu olurum
arkadaslar 23 yasındayım.3 bucuk yııllık evlı bır bayanım. evlendıgımızden berı cocouk ıstıyoruz olmadı .hıcbır sekılddede korunmadım ben .korunduysam bıle dogal olarak yanı kımyasal bır korunma yontemım olmadı.adetlerım 28 gundur , duzenlıdır hıc gecıkmem olmadı bugune dek.hatta erken bıle gelır.bu ay kasım 3te bat gunumdu olmadım 4undede antıbıyotık ıcmıstım mıde ıcın .o gecıktırdı desem dr hayır gecıkmez dedı gecıkse bıle bu kadar gecıkmerz dedı,henuz kan tetı yaptırmadım fakat bugun gebelık testı yaptım sonuc yıne husran olan bısı yok .esımede mahcup oldum.dıyordum kesın hamıleyım ,oda buna gore hazırlamıstı psıkolojısını,sınırlerım cok bozuk .dıyor ban kan testı yaptıralım ama yıne ona karsı rezıl olmak ıstemıyorum,moralım cok bozuk neden gecıktı bu kadar gelse bır dert gelmese bır dert,gelse neden geldı dıyoruz gelemse neden gelemedı dıyoruz kafayı yemek uzereyım.
canım benım kan yaptrmadım esım gıdelım dıyor fakat hıc ıstemıyorum bunalıma grdım resemn bunca gecıkmeden sonra ben bugun evde gebelık tetı yaptım dr gtsemmı acaba ama ordada yok cıkarsa tamammen kotu olurum
tatlimmm ben geldim buldum seniiii arkadasimmm bendede bu ay bayagi gecikti hamilelik oldugunu dusunurken husrana ugradim yinee...ins hamilesindirr bu gecikmenin sebei olarak...stres yapmissan gecikme olabilir...hakkinda hayirlisi olsunnyasakhayalimmmm hangi kuru uygulayacam yarin beyaz sogan alsam olurmu ise yararmi sence eger o turuncu sogani bulmazsam
ben kan testi yaptirdiniz sandim.....bence kanlada hic ugrasma dr ultrasonda bakar o daha iyi olur..
ama biitanem gercekle eninde sonunda yüzlesecen...biliyorum olmayinca yikim cok kötü oluyo ama napacan:26:
peki hic böyle gecikmismiydi:26:
kılzar ıkı konuyada yetısmeye calsıyorum bu durum yuzunden kopyala yapıstr yapıyorum sorun olmaz dımı?canım benım gecen ay dogru durust bır araya bıle gelemdık 2 3 kez yada 4 de ıste yanı bebek fıkını aklımdan cıkarmıstım dusunmemeıstım stres yapcak bır seyımde olmadı cokta duzenlıdır gunumden bıle erken olurum genelde 26 yada 28 gunlerı arası zaten sureklı pedle gezım bu 15 gun gecıkmede olsaydı olurdu aklımda devamlı olcam fıkrı oldu zaten
habbitem hosgeldinalppinim o disi kahverengi ici beyaz olan sogan sart bitanem baska sogan olmuyo bu kürde
eger sogan bulamazsan sen bence incir kürü yap yumurtalrin büyüsün ve catlasin diye habibtem
oyleee yapacammm bitanemmmmmm ins bu sefer olurrrr
insalalh yeruhem rabbimde izin verirse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?