- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
evet içtik kahvelerimizi :26::26:
afiyt olsn şekerim :)
kokusu geldi galiba
sanda bacım :) he vallla geldi geldi..nefistoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet içtik kahvelerimizi :26::26:
kokusu geldi galiba
aa benmde 21 kasım tam 2yılımız doluyor hayırlısıyla .. kızlar kasımlarda evlenmişiz kasımlarda bebiş istiyoruz ne ayağız biz.. testere filmi gibi Tobin bell mi buluşturmuş bizi burda ne ..
ayyy güldürdün beni heee
kızlar ben kaçar uykum geldi erken kalkkıyorum ya yarın girebilirsem görüşürüz giremezsem p.tesi artık öpüldünüzzzz iyi geceler bu arada hepinize
kızlar benim boğazlarım ağrımaya başladı bu da hamilelik belirtisi olabilir mi aceppp::111::111::111:
kızlar ben kaçar uykum geldi erken kalkkıyorum ya yarın girebilirsem görüşürüz giremezsem p.tesi artık öpüldünüzzzz iyi geceler bu arada hepinize
iyi geceler cnmmm
güle güle datlum .. rüyanda değil göbeğinde bebişini görmen(ultrosnla yani ) ümidiyle...
olabilir benmde dişim ağrıyor galiba gebeyim.. hürrem gibi gebeyimde gebeyim gebeyim ben gebeyim..
hahayyyyy hürrem gibi olsak keşke snede bir doğuruyoo ooo
senin bebiş ne kadan tatlıymış öle
ya bişi sorcam ben adetime 13 gün kala ilişkiye girdim bi tek yumurtlama geçti diodum yaa annem abimden sonra sprial taktırmış beni istediğinde adetine 10 gün varken çıkarttırmış hemen kalmış adet olmamış o ayyy bende olabilirim o zamannnnn :44::44::44::44::44::44:
evt çok tatlı dimi o ağzı böle ıslak ıslak olur ya böle öpesin gelir.. miss miss...
e sonrasında adet olmadınmı canm . peki
23ünde olmam gerekio cnm
inşallah hamilesindir canm . o gün gelmden anlamıcaz sanırım :)
pureipek çabuk açık adresini ver kimsin sen . bizi tanıyan birimi yoksa. ama kendi isteğimizle geldik birde işin ilginci .... tevafuk işte.