• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar ben kaçar uykum geldi erken kalkkıyorum ya yarın girebilirsem görüşürüz giremezsem p.tesi artık öpüldünüzzzz :54::54::54::54::54::54:

kızlar ben kaçar uykum geldi erken kalkkıyorum ya yarın girebilirsem görüşürüz giremezsem p.tesi artık öpüldünüzzzz :54::54::54::54::54::54: iyi geceler bu arada hepinize :16::16::16::16:

senin bebiş ne kadan tatlıymış öle
ya bişi sorcam ben adetime 13 gün kala ilişkiye girdim bi tek yumurtlama geçti diodum yaa annem abimden sonra sprial taktırmış beni istediğinde adetine 10 gün varken çıkarttırmış hemen kalmış adet olmamış o ayyy bende olabilirim o zamannnnn :44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
senin bebiş ne kadan tatlıymış öle
ya bişi sorcam ben adetime 13 gün kala ilişkiye girdim bi tek yumurtlama geçti diodum yaa annem abimden sonra sprial taktırmış beni istediğinde adetine 10 gün varken çıkarttırmış hemen kalmış adet olmamış o ayyy bende olabilirim o zamannnnn :44::44::44::44::44::44:

evt çok tatlı dimi o ağzı böle ıslak ıslak olur ya böle öpesin gelir.. miss miss...

e sonrasında adet olmadınmı canm . peki

:1: pureipek çabuk açık adresini ver kimsin sen . bizi tanıyan birimi yoksa.:1::1::1::1::9::9: ama kendi isteğimizle geldik birde işin ilginci .... tevafuk işte.

kimliğimi açıklamam yasak çok gizli görevlerim var :9::9::9:
hem oraya boşuna mı kasımda aşk başka bebiş başka yazdım ben ??
demek bir bildiğim vardır elbet :9::9::9::9::9::9::9:

Back