27.11.2011 evlendim avm de tanıştık biz canım
avmde nasıl tanıştınız kız anlatsana ben çok merak ederim böle şeyleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27.11.2011 evlendim avm de tanıştık biz canım
yaa geçmişi okuyamyrum artk almış başını gitmiş
aaa kızlar zorla kahve yaptırcaksınz şimdi bana yaa
avmde nasıl tanıştınız kız anlatsana ben çok merak ederim böle şeyleri
canın mı çektiii
kızlar dün bi yazı okudum erkeklere türk kahvesi çok iyi geliomuş afrodizyak etkisi varmışş ve spermleri güçlendiriomuşş
bol bol yapın kocişleirinizeeeee
way way demek öyleymiş ?? daha neler öğrenicez acaba yaa ???
ben kahveyle ilgili kanser önleyici etkisi varmş dye duydum kızlar
hemde doktor açıklamasıydı benden söylemesi
ben bi cafede oturuyordum oda bilgisayarları yapıyordu orda beni gördü tanışabilrmiyiz dedi ben hayır dedim ısrar etti bu günlere geldik canım
ben sabahları doktorumu izliyorum baya bişeyler öğreniyorum ordan kızlar :94:
hadi yaa severk yani benimde eşimin teyze kızı komşumuzmuş ben bilmiyodum tabi yeni tanışmıştık beni gözüne kestirmiş eşime söylemiş eşimde o zaman çankırıda polis okulundaydı benim faceme bakıyo çok beğenio bana msj atıo bende ona derken biz 2 ay falan öle internetten telden birbirimizi görmeden aşık olduk birbirimize tabii
sonra eşim izine gelmişti 1 haftalığına ilk o zman yüzyüze görüşmüştük tabi fikir değişmedi öle olunca hemen isteme söz falan 1 haftada sonra yine gitti okula 3 ay sonra okul bitti geldi nişan yaptık 2 ay sonrada düğün yaptık herşey 8 ay içinde oldu bitti yani
bizde söz olmadı canım nişan nişandan 1 buçuk ay sonra evlendik bnmki kahve istedsi kızlr bi ypıp gliyim
geldiiiimmmm
hoşşş geldinn yaptın mı beğendimi kocan kahvenii
senin dediğin gibi yaptım canım köpüklü oldu gibi :)
selam kızlar nasılsınız.. iyi aksamlar :)
:126::126::126: naber kızlar ne örüyonuz bakem.. birileri kahveden bahsetti sankim
:126::126::126: naber kızlar ne örüyonuz bakem.. birileri kahveden bahsetti sankim