• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

yine ben geldiiim :10::10::10:
napymus herkesler kızçeler nerlerdesinz ??
size bir mani yazayım da gülün bari birazck :34:

batı gelen var mı? alemler bize dar mı ?? :9::9::9::9:
bugün pek gelemedm, aklım kk'da kaldııı :9::9::9::9:

yine ben geldiiim :10::10::10:
napymus herkesler kızçeler nerlerdesinz ??
size bir mani yazayım da gülün bari birazck :34:

batı gelen var mı? alemler bize dar mı ?? :9::9::9::9:
bugün pek gelemedm, aklım kk'da kaldııı :9::9::9::9:

canım valla topik baya bir genişledi ya kocaman oldu :)

selam kizlar bende geldimmmm nasilsinizz bakalim yasakhayalimmmmm gelmedi bugun cok merak ettimmmmmm bende bugun doktora gittim tahlil sonuclrim cikti bu ay hamile kalmak istiyorummm 20 kasimda evlilik yldonumum 1.senemiz doluyor...varmi hamis haberleri bakalim:54::54::54::54:

selam kizlar bende geldimmmm nasilsinizz bakalim yasakhayalimmmmm gelmedi bugun cok merak ettimmmmmm bende bugun doktora gittim tahlil sonuclrim cikti bu ay hamile kalmak istiyorummm 20 kasimda evlilik yldonumum 1.senemiz doluyor...varmi hamis haberleri bakalim:54::54::54::54:

aaaa canım bizim de 27 kasım evlilik yıl dönümümüz 1 sene dolucak :1:

biz sizden 1 hafta once evlenmisizzzz yarin kinam var..ama buruk bir yil gecirdim 2012 benim icin hic iyi gecmedi hem hamile kalamadimmm en onemlisi annemi kaybettim :14::14::14::14::14::14::14::14:

biz sizden 1 hafta once evlenmisizzzz yarin kinam var..ama buruk bir yil gecirdim 2012 benim icin hic iyi gecmedi hem hamile kalamadimmm en onemlisi annemi kaybettim :14::14::14::14::14::14::14::14:

ayyyy canım benim Allah rahmet eylesin ya başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten ama annen şimdi seni cennette bekliyordur bence

canım ben o kahveyi yapamıyorum ya köpüklü olmuyor ya :(

benim kahvemi herkes beğenir ama bu sefer güzel olmamış köpüklüde olmadı çünkü kahve bayatlamış :47::47::47:
köpüklü olmasını üstüyosan ocağa koymadan bolca karıştır ocaktayken hiç elleme hafif üstünde köpük birikince o köpüğü kaşıkla fincanlara doldur kaynayıcada üstüne kahveleri koy ben hep öle yapıom çok güzel ve köpüklü oluyo cnm :27::27::27:

benim kahvemi herkes beğenir ama bu sefer güzel olmamış köpüklüde olmadı çünkü kahve bayatlamış :47::47::47:
köpüklü olmasını üstüyosan ocağa koymadan bolca karıştır ocaktayken hiç elleme hafif üstünde köpük birikince o köpüğü kaşıkla fincanlara doldur kaynayıcada üstüne kahveleri koy ben hep öle yapıom çok güzel ve köpüklü oluyo cnm :27::27::27:

ya şöyle bişey var kendi evimde yapınca olmuyor kv evinde yapınca oluyor cezveden farkeder mi acaba ?:19:

ya şöyle bişey var kendi evimde yapınca olmuyor kv evinde yapınca oluyor cezveden farkeder mi acaba ?:19:

bilmem ama kahveden çok farkediyo ben kahveciden taze çektirirdim evlenmeden önce şimdi eşim pek sevmediği için çok yapmıyorum ee haliyle de kahve bayatlamış dura dura:50::50::50:

yaa geçmişi okuyamyrum artk almış başını gitmiş :10:
aaa kızlar zorla kahve yaptırcaksınz şimdi bana yaa :52:

canın mı çektiii:27::27::27:
kızlar dün bi yazı okudum erkeklere türk kahvesi çok iyi geliomuş afrodizyak etkisi varmışş ve spermleri güçlendiriomuşş:27::27::27:
bol bol yapın kocişleirinizeeeee:52::52::52:

Back