Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine ben geldiiim
napymus herkesler kızçeler nerlerdesinz ??
size bir mani yazayım da gülün bari birazck
batı gelen var mı? alemler bize dar mı ??
bugün pek gelemedm, aklım kk'da kaldııı![]()
selam kizlar bende geldimmmm nasilsinizz bakalim yasakhayalimmmmm gelmedi bugun cok merak ettimmmmmm bende bugun doktora gittim tahlil sonuclrim cikti bu ay hamile kalmak istiyorummm 20 kasimda evlilik yldonumum 1.senemiz doluyor...varmi hamis haberleri bakalim![]()
biz sizden 1 hafta once evlenmisizzzz yarin kinam var..ama buruk bir yil gecirdim 2012 benim icin hic iyi gecmedi hem hamile kalamadimmm en onemlisi annemi kaybettim![]()
biz sizden 1 hafta once evlenmisizzzz yarin kinam var..ama buruk bir yil gecirdim 2012 benim icin hic iyi gecmedi hem hamile kalamadimmm en onemlisi annemi kaybettim![]()
aaaa canım bizim de 27 kasım evlilik yıl dönümümüz 1 sene dolucak![]()
ahhh cnm benim başın sağ olsun çok üzüldümm![]()
tsk ederimmm kizlarrrr![]()
canım ben o kahveyi yapamıyorum ya köpüklü olmuyor ya![]()
benim kahvemi herkes beğenir ama bu sefer güzel olmamış köpüklüde olmadı çünkü kahve bayatlamış
köpüklü olmasını üstüyosan ocağa koymadan bolca karıştır ocaktayken hiç elleme hafif üstünde köpük birikince o köpüğü kaşıkla fincanlara doldur kaynayıcada üstüne kahveleri koy ben hep öle yapıom çok güzel ve köpüklü oluyo cnm![]()
kızlar beni unutun bu akşam kırmızılar geldi malesef :s
ya şöyle bişey var kendi evimde yapınca olmuyor kv evinde yapınca oluyor cezveden farkeder mi acaba ?![]()
ya şöyle bişey var kendi evimde yapınca olmuyor kv evinde yapınca oluyor cezveden farkeder mi acaba ?![]()
kızlar hadi herkes ne zaman evlendiğini eşiyle nasıl tanıştığını kısaca anlatsın![]()
yaa geçmişi okuyamyrum artk almış başını gitmiş
aaa kızlar zorla kahve yaptırcaksınz şimdi bana yaa![]()