• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım hayırlşısıyla olsunda rabbim verir rızkını
borca bakarsan benim daha 4 yıl beklemem gerek ev borcum var takılma böyle şeylere üzme kendini geriye dön bak neler geçmişşş neler yaşanmış çok şükürrr

ev borcu ayrı cnm o benim daha 9 sene var 1.200 ödiycez her ay ben diğer borçları kastettim ev borcu ödenir o bişi deil onu hiç bekleyemem valla :52::52::52::52:

kızlar yyaaa biz olmuyo die üzülüoruzz ama allahım hayırlı zamanı beklio kendimden örnek veriorum biz 9 ay önce ev aldık eve taşınırken adetim geçmişti 4 gün tam taşınacığım gün hastalanmıştım hiç unutmuyorum o günü çok ümitlenmiştim çünkü keşke olsaydı die çok ağlamıştım ama eğer o zman hamile olsaydım belki şu günlerde bebiişim olmuş olucaktı ama biz şu anda o kadar sıkışığız ki 2 gün önce maaş aldık hiç bişi kalmadı desm elimize doğru olur baya borca girdik bide benim ameliyat falan girince araya şimdi elimde bi bebişim olsa nasıl kaldırıcaktık nasıl masraflarını karşılıycaktık allahım biliyo nasıl verceğini şimdi 2 ay sonra bitio inş. borcumuz allahım verirse gayet güzel karşılarız masraflarını inş. allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

aynen canım öyle kısmet çok önemli gerçekten 10 sene boyunca her tedaviye cevap vermeyip 10 sene sonra kendiliğinden hamile kalan insanlar var Allah'ın hikmeti bu da

cnm bu işlerde hep aynı doktora bağlanmıycan başka bi doktora gitmeyi dene bide özelse gittiğin doktor bu nasılsa bana gelicek her çağırdığımda gelip muane parası vercek die başından savıo ona bağlanıp ümit edioz yaa her dediğini yapıoz yaa :50::50::50:

bu çok doğru canım
ben artık özele gitmiyorum..
bende çok para döktüm özele.
artık devlete gidiyorum.
iyi bi doktor bulursanız inanın bana devlet çok daha iyi.
benim doktorum çok ilgili özelden daha çok ilgileniyo valla.
özeller para tuzagından başka bişey değil.

haticecim hem ki sen izmir desin. konak tepecik falan bu konuda en iyi doktorlar orda.

aynen canım öyle kısmet çok önemli gerçekten 10 sene boyunca her tedaviye cevap vermeyip 10 sene sonra kendiliğinden hamile kalan insanlar var Allah'ın hikmeti bu da

aynen cnm ben sabırsızım işte koç burcuyum ya bi kere herşey istediğim an olcak sevmiorum beklemeyi:52::52::52:

bu çok doğru canım
artık devlete gidiyorum.

haticecim hem ki sen izmir desin. konak tepecik falan bu konuda en iyi doktorlar orda.

bende zaten onu yapmayı düşünüyorum ama çalıştığım için orda çok zor oluyo
işlemler çok uzun sürüyo
bu defa işyerindeki işler sıkışıyo 30 kere arıyolar
fenalık geliyo ben ege polde duydum bitane gökalp isminde
inanılmaz rabet var dr a çok iimiş ocak 21 e gün aldım onada gitçem bakalım

bu çok doğru canım
artık devlete gidiyorum.

izmitte kadın doğum hastanesi var bende artık oraya gitmek istiyorum bebişim olursa da orda doğurmak istiyom herkes çok metediyo orayı

işlemler çok uzun sürüyo

bencede cnm git bende eşim olsun yanımda die özele gidiyodum o işten çıkınca akşam gidioduk...
ama artık gidicem hem para daynmıyo özele bi rahim filmi için 300 milyon para aldılar benden yaa bide iki kere çekildim düşün
ayda iki kere kesin çağırıyo üstüne bide ayriyeten çağırıdığı oluyo her sefer 40 milyon para...

işlemler çok uzun sürüyo

bence başka doktorları da dene.
denemeden bilemezsin.
en azından bi muayene ol derim ben.

bencede cnm git bende eşim olsun yanımda die özele gidiyodum o işten çıkınca akşam gidioduk...
ama artık gidicem hem para daynmıyo özele bi rahim filmi için 300 milyon para aldılar benden yaa bide iki kere çekildim düşün
ayda iki kere kesin çağırıyo üstüne bide ayriyeten çağırıdığı oluyo her sefer 40 milyon para...

ÖYLE Bİ DURUM OLSA HEMEN DEVLETE :d
ben 12,5 tl veriyorum muayneye sadece
2 hafta içindeki kontrollerim ücretsiz
şimdilik çok ağır değil başka işlemim olmuyo

ama haklısın onlar için yıkım resmen para dayanmaz

valla devlette doğuranlar en sağlıklı doğumları yapıyolar benim gördüğümm.

aynen öle bide burası kadın doğum üstüne doğumhaneleri falan hep tek kişilikmiş istersen eşini bile alıyolarmış doğumaaa

doğumda kocasını isteyen varmı yanında sizce girmelimi erkek doğuma ne diyonuz:50::50::50:

ÖYLE Bİ DURUM OLSA HEMEN DEVLETE :d
ben 12,5 tl veriyorum muayneye sadece
2 hafta içindeki kontrollerim ücretsiz
şimdilik çok ağır değil başka işlemim olmuyo

ama haklısın onlar için yıkım resmen para dayanmaz

seninki azmış yaa benim ameliyatımı o özeldeki doktor yapsa 2 milyar falan diodu ama ben o kadarını veremedimm
gittim üniverste hastanesine bedevaya oldum vallaaa:52::52:

aynen öle bide burası kadın doğum üstüne doğumhaneleri falan hep tek kişilikmiş istersen eşini bile alıyolarmış doğumaaa

doğumda kocasını isteyen varmı yanında sizce girmelimi erkek doğuma ne diyonuz:50::50::50:

ben o konuda çok kararsızım
abimyengeminkine girdi bi sorun olmadı ama bazı erkekler etkileniyomuş
bilemiyorum yaniii
ama bebeğimi doğar doğmaz kameraya çekmesini
istoommm

seninki azmış yaa benim ameliyatımı o özeldeki doktor yapsa 2 milyar falan diodu ama ben o kadarını veremedimm
gittim üniverste hastanesine bedevaya oldum vallaaa:52::52:

o konuda bende devlete giderim
para tuzağı gerçekten
ama doğum için medıcali düşünüom orada çalışan yakını indirimi alcam çünkü
ama nasip bakalım olsunda zaman ne göstercek

ben o konuda çok kararsızım
abimyengeminkine girdi bi sorun olmadı ama bazı erkekler etkileniyomuş
bilemiyorum yaniii
ama bebeğimi doğar doğmaz kameraya çekmesini
istoommm

bende çok kararsızım kimisi dio girsin görsün ne zorluklarla doğurduğunu kıymetini bilsin dio
kimide kocamın beni o halde görmesini istemem dio
bende karar veremiom:44::44::44:

senin ki yine 40 milyon ucuzmuş benim ki 98 milyon :94:

ben girsin istemem canım beni o halde görsün istemem :34::34::34:

Back