• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kısmet canım ne esmerlerin sarışın bebekleri oluyor örnek esra erol :)
kendide eşide esmer bebeği sapsarı :)

ayy onun bebişi çok tatlı amaaa
ben beyaz tenliyim eşimde ben gibi beyaz bize herkes sizin bembeyaz pamuk gibi bebeşiniz olur diolar :52::52:
bana herkes pamuk prenses der beyaz olduğum için bende bebişime diycem ölee:52::52:

bata kaldı 6 günnnnnnnn:18::18::18::18::18::18::18::18:

Benim 2 gün kaldı ama durumum çok karışık
lekelenmem oldu gittim dr takipteydim ama 10 gün içinde kist oluşmuş :(
rahim duvarı 9mm e ulaşmış iimidir sizce kızlar?????

şimdi adet olursam 5. günü gitçem dr a
olmazsam 9 günüm kaldı dr gitmek için

dallasa döndü yani anlayacağınız

haticeeeee!
gördüm sende resim koymuşsun:66::119::119::119::119:
hemdeeeeeeeee kocişinle:123::123::123::123::123:

evet ya izmir bambaşka bir şehir.. bende izmitten geçmiştim sadece..

ayyy izmmitimi hiç biyere değişmemm memleketim benim çok güzellll denizimiz ayağımızın dibinde balkondan bile deniz görüyorumm sahil 10 dakka yürüyerek
sekaparkı fuarı sapanca gölü maşukiyesi saat kulesi ayyy say say bitmez güzelliklerii:52::52:

ayyy izmmitimi hiç biyere değişmemm memleketim benim çok güzellll denizimiz ayağımızın dibinde balkondan bile deniz görüyorumm sahil 10 dakka yürüyerek
sekaparkı fuarı sapanca gölü maşukiyesi saat kulesi ayyy say say bitmez güzelliklerii:52::52:

eee bi gün gelirsek gezdirirsin bizi de :122::122::122::122:

yaaşu hareketli süratlar varya onları nerden nasıl ekliyosunuz benim çok hoşuma gidoooo ama bulamıomm :(:(:(:(

yukarda kullanıcı kontrol paneli
ordan seçenekleri düzenle..
değişiklikleri kaydet..

sonra mesaj yazarken altta göreceksin tatlım....

aaaaaaaaaaa gezdirmem mi siz gelin yeterki tabi sizn geldiğinizde ben burda olursam kızlar dua edinde hazirana kdar hamile kalıyım de doğuya gitmiyim bebeği bahane ediyim 1 sene daha kalıyım izmitimde

rabbim hayırlısı neyse onu versin canım
şer dediğimizde bile hayır çıkıyosa en iyisi ne ise o olsun herkes için tatlım

Back