• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

inş. cnm inş. hepimiz bu ay hamile oluruz birlikte alırız bebişleri kucağımıza siz ilk kızmı erkek mi bebiş istiyonuz ve adını ne koymayı düşünüyosunuz bakalımmm

benim için farketmez canım kız erkek ama nedense hep konuşurken oğlum diyorum şu ana kadar hiç kızım demedim nedense ağzımdan öyle çıkıyor :) Allah söyletiyor galiba :)
erkek olursa ismi kaan efe olucak kıza daha karar vermedik ama ben ecrin ya da gamze istiyorum eşimde ece istiyor :1:

benim için farketmez canım kız erkek ama nedense hep konuşurken oğlum diyorum şu ana kadar hiç kızım demedim nedense ağzımdan öyle çıkıyor :) Allah söyletiyor galiba :)
erkek olursa ismi kaan efe olucak kıza daha karar vermedik ama ben ecrin ya da gamze istiyorum eşimde ece istiyor :1:

Rüyacan bende hep bebek düşünürken hep oğlum olacakmış gibi düşünüyorum hiç kız hayal edemiyorum :)) kız ismi ecrin güzel bu aralar da baya moda

Rüyacan bende hep bebek düşünürken hep oğlum olacakmış gibi düşünüyorum hiç kız hayal edemiyorum :)) kız ismi ecrin güzel bu aralar da baya moda

ayyy inanırmısınız daha bugüne kadar hiç oğlum lafı çıkmadı ağzımdan hep kız kızım bende gülsüm istiyorum kız olursa hep gülsümümüm gelmiyo falan diorum kocam bile hiç kızım ve ya oğlum deil yada bebek demiyoruz hep gülsüm bu ayda gelmedi falan gelsin o gülsüm hnım ben ona sorcam dio yanii bakalım hayırlısı erkek olursa da ya salih yada selman istiyorum:52::52:

ya ben aslında gamze ismini çok seviyorum çok beğeniyorum ama kv'demin bi çocuğu ölmüş karnında ismini gamze koyucakmış olmamış şimdi ben gamze koyucam diyince bana koydurtmam o ismi dedi ben inanmam öyle şeylere o inanıyor uğursuz diyor

ya ben aslında gamze ismini çok seviyorum çok beğeniyorum ama kv'demin bi çocuğu ölmüş karnında ismini gamze koyucakmış olmamış şimdi ben gamze koyucam diyince bana koydurtmam o ismi dedi ben inanmam öyle şeylere o inanıyor uğursuz diyor

bşver koyma cnm ben inanırım öle şeye bizim bi tanıdık vardı kızı olcaktı zeynep koycaktı bebek doğdu yaşamadı öldü sonra bidaha çocuğu olmayınca evlatlık aldı onunda adını zeynep koydu o bebişte öldü daha 2 3yaşındayken

bşver koyma cnm ben inanırım öle şeye bizim bi tanıdık vardı kızı olcaktı zeynep koycaktı bebek doğdu yaşamadı öldü sonra bidaha çocuğu olmayınca evlatlık aldı onunda adını zeynep koydu o bebişte öldü daha 2 3yaşındayken

o yüzdende ecrin istiyorum anlamı çok güzel Allah'ın hediyesi demek o da :)

o yüzdende ecrin istiyorum anlamı çok güzel Allah'ın hediyesi demek o da :)

ayy onun modası geçti yaa geçen lcw ya gittim eltimle eltimin kızıda ecrin mağazada kadınlar çocuğunu çağırıyo ya 3 tane kadın da ecrin die çağırıyo çocuğunu çok var artık moda die herkes koydu bi ara :52::52:

aynen yaa kocamda gitti gelmedi sıkıldımmmm:30::30:

normalde benim ki hafa sonları hep evdedir ama bugün o da çalışıyor gelse erkenden bari seninki ne işle meşgul gardaş :1::1::1::1:

polis memuru benimki hafta sonları evde ama bugün cenazeye gitti ordanda karakoldan çağırmışlar şimdi de oraya gitmiş heh geldi zil çaldı :D

heh geldi kocişin galiba hadi iyisin :1:

ayyyyyy inanmıyorum nasıl sabirlısınız siz yaaa ben hayatta dayanamam 8 gün az mı yarın yap hemen test bizede haber ver cnm büyük ihtimall hamilesindir daha önce geçmişmiydi hiç bu kadar:53::53::53:

yaa yok bu kadar gecikmemişti zaten bende dayanamadım dün gece yarısı yaptım test ama negatif çıktı testi bırakıp yattım sabah bir baktım 2. çizgi var ama o kadar saat sonra yanlış olabilir diye düşünüyorum hala hastalık belirtim falan yok kafam çok karıştı acaba umutlanmalımıyım bilemedim...:43:

yaa yok bu kadar gecikmemişti zaten bende dayanamadım dün gece yarısı yaptım test ama negatif çıktı testi bırakıp yattım sabah bir baktım 2. çizgi var ama o kadar saat sonra yanlış olabilir diye düşünüyorum hala hastalık belirtim falan yok kafam çok karıştı acaba umutlanmalımıyım bilemedim...:43:

canim benim aslinda senin artik bi kan testi vermen gerekli:31::31:

bi arkasimizinkide seninki gibi gecikmisti idrarda cikmamisti ama kan testinde ögrenmisti hamile oldugunu:26::26::26:cünkü böyle uzun süre gecikme normal degil ya hamilesin ya stresten gecikti yada kist nede olabilir....böyle beklemedense yaptir kan testini ordada cikmazsa bi doktora gözükürsün:6:

Son düzenleme:
canim benim aslinda senin artik bi kan testi vermen gerekli:31::31:

bi arkasimizinkide seninki gibi gecikmisti idrarda cikmamisti ama kan testinde ögrenmisti hamile oldugunu:26::26::26:cünkü böyle uzun süre gecikme normal degil ya hamilesin ya stresten gecikti yada kist nede olabilir....böyle beklemedense yaptir kan testini ordada cikmazsa bi doktora gözükürsün:6:

bence de kan testi yaptırmalısın canım.. ben 3 gün gecikse soluğu hastanede alırım herhalde dayanamam o kadar.

Back