gönderdim yaa yorulmuşum ne anlatıyım oturduk yedik içtik çocuktan konuştuk herkes ikiz olsun die dua ediyo dedim demeyin öle teker teker gelsinler
aaaa ikiz olursa çok güzel olur ya biri kız biri erkek olursa hele ikisi bir arada çıkmış olur ben çok isterim
yok ya ben istemiyorum allah bilir tabi de
istemiyorum deme Allah'ın gücüne gider sonra belki ikiz olur ilerde iyi ki olmuş dersin düşünsene çok tatlı olurlar yaaaa
o kadar yoğun bir gündü ki :126::126::126::126::126::126:
çalışmaktan canım ekrana bakmaktan gözüm çıktı
buraya da gelemedim hiç neler kaçırdımmm((
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.... ben dün geldim baktm kimsecikler yoktu tabi saat 4 te normal :) ben dün sağ kasık bölgesi oluyoeer sanırım acayip sancı çekiyordum.. yani birebir adet sancısı yaşadım . akıntımda oluyordu yumurtlama günüme girdim sanırım.. bugün işte eşimle ayıptır sölemesi birlikte olduk . artık bakalım . kader kısmet dua edin.sizde kızlar inşallah tutar.. birde dün sol göğsümü kontrol etmek istedm çünkü ben evlenmedn önce test yaptrmştm prolaktnim çok hafif artmştı ama eşim doktara sorumuş önemli bir yükseliş değil demişti.. dünkükonuşmalardan sonra sol göğsümü hafif sıkınca ucundan 1- 2 damla sıvı geldi... yumurtlamaya da bağladık benle eşim .ama bilmiyorum tabi.. siz ne diyorsunuz kızlar. varmı öyle yumurtlama döneminde göğsünde haifi sıvı olan sıkınca .. gerçi ben ilk dün defa denedm belkide yumurtlamadan dolayı .. .
hiç olmadı öle bişi şimdi deniyim dedim yine olmadı ama canım yandı çok sıktım heralde
heralde ondandır canm ya benmki. bilemedm şimdi..
beni arkadışımında prolaktini yüksekti ondan öle sıvı geliodu seninde ondandır
aaaa ikiz olursa çok güzel olur ya biri kız biri erkek olursa hele ikisi bir arada çıkmış olur ben çok isterim
yasakhayal beklemede
gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu
ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane
cenntemlgm 2-3 aralık
mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır
sblm 14 kasım :26::26::26::26: haber bekliyoruz
pureipek 9-10 aralık
Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
canommmm 30 Kasım-tekirdağ
rochak 21 Kasım-elazığ
burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)
Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )
Sweetycan 21 kasım konya
8scorpions 19 Kasim(INSALLAH BU AY OLACAK)gelmiyesiceler gelmiyecek bu ay
d_yesilcik 25 Kasim
walla yardım eden elleriniz dert görmesin ne gzl olmuş kızlar bu liste böyle
bu şekilde sürekli güncelleyince, son sayfalarda da devamlı listeyi görebiliyoruz
aynen devam bu liste kaçmaz
Listemize eklenmek isteyen arkadaslar buyurun batinizi söyleyin sizide ekleyelim birbirimizin sevincine ortak olalim..
sende tam bendensin ccanm ya . bende de ikiz merakı çok var... ikizim olsun isterim ama . bakmak zor oolur bence ...yıpranır insan.. rabbim o gücüde beraberinde verirse çok güzel bence ikiz bebiş...
ben bebişimin her anını doya doya yaşamak istiyorum ilk gülüşünü konuşmasını herşeyii ikiz olunca çok yıpranrsın anlayamzsın her şeyi birine bakarken öbürünün kaçırırsın bide yanında annen vea kayınvaliden olması lazım ben annemde kayınvalideme de çok yakın oturmyorum bide seneye büyük ihtimal eşimin doğu görevi çıkıcak ben orda yalnız kalıcam çok ağır gelir bana die düşünüorum zaten ailemden ayrılanın üzüntüsü bide iki küçük bebek çok zor
kız tabiki çok zor . benmde bugn aklıma geldi . gerçi hep aklımdada .mesela iki bebek olunca birde cinsiyet farklı olunca her anlamda zor .sorumluluk güzel büyütememe . yıpranma . birde koca sadece erkeği alırsa eline kızı bırak sende bi kıskanma falan rabbim hayırlısını versin . canm söledğin çok güzel . tabiki.. zor.. bebek bakımı ..sağlıklı salih çocuklar versin rabbim... hayırlısı neyse o olsun inşallah.. .. bende bu sene annemden bir 120km falan uzaklaştm . bazen çok özlüyorum onu . çok şükür gidip geliyorum . ama evlerimiz bir birini çok yakındı görüyrdk birbibirmizi hep
benim çok uzak deil 15 km falan ama bi mahelledeki gibi olmuyo 2 otobüs gitmem gerio haliyele her zaman gdilmio
özel arbamızda yok daha olsa çok şükür ehliyetim var arabyla olsa 10 dakkada gelirim anneme hiç düşünmem ama otobüsle 1 saati buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?