• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ağlama canım ağlama......
Ne yapmakgerkiyomuş.. Dilimizden şükür düşürmemek gerekiyomuş....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

öyle canım elimizden ne glirki zaten isyan etmiyorum şükür diorum vardır bi bildiği vardır göreremediğim bi hayrı mevlam neylerse güzel eyler:54:

cok güzel ifade etmis, o acinin nedemek oldugunu en iyi bilenlerdenim bende dogumdan 2bucuk ay sonra cennete göndermistim kizimi gelin etmistim:43::43::14::14: ama hayat devam ediyor iste dedigin gibi rabbim hayirla doldursun en önemlisi saglicakla ve rabbim umutlarla bekleyipte evlat acisi göstermesin yasatmasin kimseye:43::43:

ahhh canııımmm çok üzdün beni ya :43::43: ama meleğin şimdi rabbinin yanında en güvende olduğu yerde Allah'ım en kısa zamanda sana bebişini gönderir İNŞALLAH :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cok güzel ifade etmis, o acinin nedemek oldugunu en iyi bilenlerdenim bende dogumdan 2bucuk ay sonra cennete göndermistim kizimi gelin etmistim:43::43::14::14: ama hayat devam ediyor iste dedigin gibi rabbim hayirla doldursun en önemlisi saglicakla ve rabbim umutlarla bekleyipte evlat acisi göstermesin yasatmasin kimseye:43::43:

ahhh canııımmm çok üzdün beni ya :43::43: ama meleğin şimdi rabbinin yanında en güvende olduğu yerde Allah'ım en kısa zamanda sana bebişini gönderir İNŞALLAH :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy sinir oldum ya ben bir kere yazıyorum 5 kere gönderiyor msjı :47::47::47::47:

yasakhayal beklemede Almanya :16:

gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu :16:

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane :16:

cenntemlgm 2-3 aralık--- ( hayit hapi/folik asit) Almanya :16:

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır :16:

sblm 14 kasım sonuc ne oldu :16:

pureipek 9-10 aralık :16:

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı :16:

canommmm 30 Kasım-tekirdağ :16:

rochak 21 Kasım-elazığ :16:

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) :16:

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ) :16:

Sweetycan 21 kasım konya :16:

8scorpions 19 Kasim ISTANBUL (INSALLAH BU AY OLACAK)gelmiyesiceler gelmiyecek bu ay :16:

d_yesilcik 25 Kasim :16:

eslem4112 23 Kasim izmit :16:

ALPPIN(habibtem) 16 Aralik Arabistan :16:

umut81 27 kasim :16:

bu şekilde sürekli güncelleyince, son sayfalarda da devamlı listeyi görebiliyoruz

aynen devam bu liste kaçmaz

Listemize eklenmek isteyen arkadaslar buyurun batinizi söyleyin sizide ekleyelim birbirimizin sevincine ortak olalim..
en son güncelleyenlerdendim ve umutcum adin burda yaziyor yasak hayal belki bunu görmemistir o yüzden bi karisiklik olmustur.

özürdilerim kuzuuum üzmek istememistim:50: o inancim olmasa zaten ayakta duramazdim,,,insallah canim hepimize saglicakla gönderirde yuvalarimiz senlenir.

en son güncelleyenlerdendim ve umutcum adin burda yaziyor yasak hayal belki bunu görmemistir o yüzden bi karisiklik olmustur.

canim benim zaten ilk bastan beri yoktuki adi. olsaaydi zaten silinmeden bugüne kadar gelirdi.mesala adi olmayan arkadaslar söylüyo ekliyoruz yada kendisi ekliyo....adi önceden varmista benim kendisini listeden cikarttigimi sanmasi garip...ilk liste 62 sayfafada olusturuldu daha sonra 67 sayfada düzene kondu ozamandan beri yoktuki ismi...ondan sonrada ben güncelledim o zaman zaten adi listede yoktu...eger ilk bastan beri adi vardida benim listeden cikarttigimi ispatlarsa haklidir derim... biz nerden bilelim kimin bati ne zaman diye...
...

“ Zamansız açtı dalda bir tomurcuk ve zamansız esti bir rüzgar.

Açmadan soldu tomurcuk dalında, kırıldı dal kederinden.

ve

Bir damla yaş aktı yaşlı ağacın gövdesinden.

Ve o yaş en parlak yıldız şimdi, o ağacı gökyüzünden seyreden.“Annesiz büyür mü bebekler ? “Oysa burnumda sizin kokunuzz olmalı.

Biriri tutuyor elimden, birileri birşeyler söylüyor.

Ağlayamıyorum.

Ağlama üzülür diyorlar.

Söz verdim, ağlayamıyorum.

Peki ağlarsam üzülürmüsünüz?

Ağlamak istiyorum.

Gözlerimi kapatıyorum.

Gözlerinizi görüyorum.

elleriniz yumuk yumuk.

Ellerinizi uzatıyorsun.

Uzanıyorum ellerinize

Tam tutacakken kayboluyorsunuzz

Gözlerim açıkken görmek istiyorum sizi,

Çünkü ne zaman kapasam gözlerimi kayboluyorsunuzz Melekler örtermi kanatlarıyla ölen bebeklerin üzerini

Uyuyup kalmışım bir vakit.

yanımdasınız.

Kollarımın arasında.

Mis gibi süt kokuyorsunuzz.

bir yıldız kayıyor geceden.

Ağla diyorsunuzz.

Ağla anne üzülmeyizz.

Toplar göz yaşlarını bize getirir melekler.

Özlediğimizde kayan bir yıldızda seyrederizz yüzünü,

Senin yerine melekler uyutur bizii.

Ve melekler senin ninnilerini söyler.

Ve melekler üstümüzüü kanatlarıyla örter.

Üşümeyizz.

Ve üzülme anne ölen bebekler büyümek için annelerini bekler.

bi arkadaşımız yazmıştı bunu başka bir topikte....
arkadaşlar çok yıpratmayın kendinizi herşey olacağına varıyo... rabbim hepimizin kucağını doldursun...
bebeğimiz yok. bir süredir uğraşıyoruz hepimiz değil mi? daha kötüsü varmı diyosunuz belkide.. evet var !!! malesef ki var.... bebeğimizi kaybetmek...
ben bunu yaşamadan önce hep sorgulardım neden neden derdim... ama rabbim herşeyin en doğrusunu biliyo......
o ol derse oluyo...... sadece dua edelim birbirimize.... allah kucakalrınızı o sıcacık meleklerle ve en önemlisi hayırlısıyla doldursun inşallah.........

canım ağlattın beni, bizimde meleklerimiz bizi bekliyorlar kıyamam ben onlara :((( :43: :43: :43: :43:

özürdilerim kuzuuum üzmek istememistim:50: o inancim olmasa zaten ayakta duramazdim,,,insallah canim hepimize saglicakla gönderirde yuvalarimiz senlenir.

yok önemli değil canım benim yani ben anlayamam seni belki ama benim kuşum ölmüştü ona bile çok üzülmüştüm insan evladına tabiki de üzülür demek istediğim o

canim benim zaten ilk bastan beri yoktuki adi. olsaaydi zaten silinmeden bugüne kadar gelirdi.mesala adi olmayan arkadaslar söylüyo ekliyoruz yada kendisi ekliyo....adi önceden varmista benim kendisini listeden cikarttigimi sanmasi garip...ilk liste 62 sayfafada olusturuldu daha sonra 67 sayfada düzene kondu ozamandan beri yoktuki ismi...ondan sonrada ben güncelledim o zaman zaten adi listede yoktu...eger ilk bastan beri adi vardida benim listeden cikarttigimi ispatlarsa haklidir derim... biz nerden bilelim kimin bati ne zaman diye...
...

canim biliyorum basta yoktu ismi..ben kendi yerimde ufak bi ilave yaptim ve umutu da ekledim o sira yanlis hatirlamiyosam 138 sayfada tam emin degilim ama, sonra sende öncekini güncelleyince yanlis anlasildi,

neyse kizlar ben kacar gerci kimse kalmamista :1: hepinizi:54: öpüyorum ayyy sabah test yapcam bakalim ne cikacak heycan basti yav simdiden, aksamlari ben giremiyorum malesef :31:fazla kaynatmayin haaaa:9: hepinize hayirli aksamlar :10:

Back