hsb tsk ederim.. evt.. bu özlem çok uzun zamanımı aldı, aynı zamanda hem beden yorgunluğu, hem düsünce yorgunluğu..
bi iki yerde kendimmi anlattım, nikimi görenlerin yinemi bu dicekler die düsünüyornum nedense :)
amin insallah ...bu özlemi fazlasıyla yaşayan biri olarak, meleğime kavusmak istiyorum ..
33 yasımdayım.. evleneli 15 yılım doldu geçen ağustosta..
bi iki sene içinde öncesinde normal tedavi, sonrasında ki senelerde bikaç kez asılama ve en sonra ki senelrde de 3 kez
tüp bebek yaptırdık ama maalesef .. dktorum bu sonuçlara bekliyordum sonuç almayı demesine rağmen maalesef elimiz bos döndük her seferinde..
bikaç senedir de öle duruyoruz bakalım.. Rabbim belki hiç beklenmedik anda yüzümüzü güldürür diye..
cünkü, bi insan çok parayla, ev, araba, yat , vs, herseyi alabiliyor.. bir tek bebek alamıyor ..
ne kadar paran olursa olsun, Rabbim izin vermeyince, tüp bebek dahi olsa, harcadığın onca maddi-manevi masraf, geriye üzüntü olarak kalıyo..
ve sonrasında onca verdiğin paranın, elde edemediğin bir yavrunun, parasını geri ödemekle kalıyor insan..
esimde sperm konusunda sıkıntısı vardı.
benim ise yumurtalarım az ve kalitesinde de az sorun vardı anladığım kadarıyla..
ve geçen ay buraya kayıt oldum..
son ki 3ayımın adeti hep bi geri gelmeey basladıydı..hep bigün önce olduydum.. ve burada bi arkadas, bizim büyükler adetin geri geri gelmeey baslarsa, bebek tutunmak için yer arıyoddur.. derler .. dediydi.. ve geçen ekim ayında da, esim keçiboynuzu kürünü yani kaynatıp içtiydi.. birde arısütü içti iki kutu..
ve ben de civanperçemi karısım var aktarlarda, onu içtiydim.. bikaç kere.. ve adetime 10gün kala soğansuyu yaptıydım.. çok değil 6-7 en fazla içmisimdir.. zor içiyldiğinden dolayı.. ve burada Meryem Süresini çok anlattılar.. bunuda sürekli okudum, çoğunluk sabah namazlarımın arkasından.. çok dua ettim..
ve geçen ekimin sonunda adetim geçiyor ve bütün belirtiler var derken.. 4. gününgecesi. bir rüya gördüm ve bisey beni çok korkuttu.. ve ertesi sabah da adet oldum.. hem çok üzüldüm adet oldum die, hem rüya nın etkesinde çok kaldım..
derken korkuyla ilgili fln burada bi topikte bahsedince.. çünkü bekliyorlardı bende hayırıl haber, ne oldu gibsinden.. dedim rüya böyle böyle oldu..
dediler, evin her yerini sirkeli suyla sil..kendinde sirkeli suyla dus al.. banyo yaparken.. ve yaptım, halen yapıyorum..
suan da yine bütün bunları yapmaya çalısırken, su günlerde incir kürünü ve bal+çörekotu+tarçın kürünü yapmaya da çalısıyorum arada bir ..
ve yine dua.. yine duaaa.. hep dua derkenn..
kasım 27 sinde iste bat tarihim..
böyle benim durumum.. umarım sıkmamışımdır sizleri anlatırken... :)