• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

gönderdim yaa yorulmuşum ne anlatıyım oturduk yedik içtik çocuktan konuştuk herkes ikiz olsun die dua ediyo dedim demeyin öle teker teker gelsinler :27::27::27::27:

aaaa ikiz olursa çok güzel olur ya biri kız biri erkek olursa hele ikisi bir arada çıkmış olur ben çok isterim :34::34::34::34::34::34::34:

yok ya ben istemiyorum allah bilir tabi de :1::1:

:20::20::20::20::20::20: istemiyorum deme Allah'ın gücüne gider sonra belki ikiz olur ilerde iyi ki olmuş dersin düşünsene çok tatlı olurlar yaaaa :55::55::55::55::55::55:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.... ben dün geldim baktm kimsecikler yoktu tabi saat 4 te normal :) ben dün sağ kasık bölgesi oluyoeer sanırım acayip sancı çekiyordum.. yani birebir adet sancısı yaşadım . akıntımda oluyordu yumurtlama günüme girdim sanırım.. bugün işte eşimle ayıptır sölemesi birlikte olduk . artık bakalım . kader kısmet dua edin.sizde kızlar inşallah tutar.. birde dün sol göğsümü kontrol etmek istedm çünkü ben evlenmedn önce test yaptrmştm prolaktnim çok hafif artmştı ama eşim doktara sorumuş önemli bir yükseliş değil demişti.. dünkükonuşmalardan sonra sol göğsümü hafif sıkınca ucundan 1- 2 damla sıvı geldi... yumurtlamaya da bağladık benle eşim .ama bilmiyorum tabi.. siz ne diyorsunuz kızlar. varmı öyle yumurtlama döneminde göğsünde haifi sıvı olan sıkınca .. gerçi ben ilk dün defa denedm belkide yumurtlamadan dolayı .. .

o kadar yoğun bir gündü ki :126::126::126::126::126::126:
çalışmaktan canım ekrana bakmaktan gözüm çıktı :53::53::53::53::53:
buraya da gelemedim hiç neler kaçırdımmm :(((

Son düzenleme:
bilemedim canım ya hiç başıma gelmedi ben çıkıyorum eşim geliyormuş sonra görüşürüz öpüldünz kızlaaarrrr :54::54::54::54::54::54:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.... ben dün geldim baktm kimsecikler yoktu tabi saat 4 te normal :) ben dün sağ kasık bölgesi oluyoeer sanırım acayip sancı çekiyordum.. yani birebir adet sancısı yaşadım . akıntımda oluyordu yumurtlama günüme girdim sanırım.. bugün işte eşimle ayıptır sölemesi birlikte olduk . artık bakalım . kader kısmet dua edin.sizde kızlar inşallah tutar.. birde dün sol göğsümü kontrol etmek istedm çünkü ben evlenmedn önce test yaptrmştm prolaktnim çok hafif artmştı ama eşim doktara sorumuş önemli bir yükseliş değil demişti.. dünkükonuşmalardan sonra sol göğsümü hafif sıkınca ucundan 1- 2 damla sıvı geldi... yumurtlamaya da bağladık benle eşim .ama bilmiyorum tabi.. siz ne diyorsunuz kızlar. varmı öyle yumurtlama döneminde göğsünde haifi sıvı olan sıkınca .. gerçi ben ilk dün defa denedm belkide yumurtlamadan dolayı .. .

hiç olmadı öle bişi şimdi deniyim dedim yine olmadı ama canım yandı çok sıktım heralde :17::17::17::17::17:

beni arkadışımında prolaktini yüksekti ondan öle sıvı geliodu seninde ondandır

hafif yükselmiş olablir... valla hiç gidemicem hastaneye tahlile falan... bu ay yeni bıraktık korunmayı.. ama kısmet olmassa bu ay adet olursam ondan sonra giderim olmadı rutin bi kontrol yaptırıyım.. :21::21:. inşallah tutar ama ya beklemek zor gerçekten .

kızlar baya kaynatmış fokur fokur olmuş valla sayfa.. :1: henüz okuyamadm .ama okuycam .kaldığm yerden..

aaaa ikiz olursa çok güzel olur ya biri kız biri erkek olursa hele ikisi bir arada çıkmış olur ben çok isterim :34::34::34::34::34::34::34:

sende tam bendensin ccanm ya . bende de ikiz merakı çok var... ikizim olsun isterim ama . bakmak zor oolur bence ...yıpranır insan.. rabbim o gücüde beraberinde verirse çok güzel bence ikiz bebiş...
:emir_bebek::emir_bebek:

yasakhayal beklemede :ssz:

gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu:16:

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane:16:

cenntemlgm 2-3 aralık:16:

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır:16:

sblm 14 kasım :26::26::26::26: haber bekliyoruz

pureipek 9-10 aralık:16:

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı:16:

canommmm 30 Kasım-tekirdağ:16:

rochak 21 Kasım-elazığ:16:

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu):16:

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ):31:

Sweetycan 21 kasım konya:16:

8scorpions 19 Kasim(INSALLAH BU AY OLACAK)gelmiyesiceler gelmiyecek bu ay:16:

d_yesilcik 25 Kasim :16:

walla yardım eden elleriniz dert görmesin ne gzl olmuş kızlar bu liste böyle

bu şekilde sürekli güncelleyince, son sayfalarda da devamlı listeyi görebiliyoruz

aynen devam bu liste kaçmaz

Listemize eklenmek isteyen arkadaslar buyurun batinizi söyleyin sizide ekleyelim birbirimizin sevincine ortak olalim..:16::16:

çok şükür sabahtan beri arıyodum güncelliyeyim dedim:21::21::21::21::21:

sende tam bendensin ccanm ya . bende de ikiz merakı çok var... ikizim olsun isterim ama . bakmak zor oolur bence ...yıpranır insan.. rabbim o gücüde beraberinde verirse çok güzel bence ikiz bebiş...
:emir_bebek::emir_bebek:

ben bebişimin her anını doya doya yaşamak istiyorum ilk gülüşünü konuşmasını herşeyii ikiz olunca çok yıpranrsın anlayamzsın her şeyi birine bakarken öbürünün kaçırırsın bide yanında annen vea kayınvaliden olması lazım ben annemde kayınvalideme de çok yakın oturmyorum bide seneye büyük ihtimal eşimin doğu görevi çıkıcak ben orda yalnız kalıcam çok ağır gelir bana die düşünüorum zaten ailemden ayrılanın üzüntüsü bide iki küçük bebek çok zor :43::43::43::43:

ben bebişimin her anını doya doya yaşamak istiyorum ilk gülüşünü konuşmasını herşeyii ikiz olunca çok yıpranrsın anlayamzsın her şeyi birine bakarken öbürünün kaçırırsın bide yanında annen vea kayınvaliden olması lazım ben annemde kayınvalideme de çok yakın oturmyorum bide seneye büyük ihtimal eşimin doğu görevi çıkıcak ben orda yalnız kalıcam çok ağır gelir bana die düşünüorum zaten ailemden ayrılanın üzüntüsü bide iki küçük bebek çok zor :43::43::43::43:

kız tabiki çok zor . benmde bugn aklıma geldi . gerçi hep aklımdada .:1: mesela iki bebek olunca birde cinsiyet farklı olunca her anlamda zor .sorumluluk güzel büyütememe . yıpranma . birde koca sadece erkeği alırsa eline kızı bırak sende bi kıskanma falan :D :1::1::1: rabbim hayırlısını versin . canm söledğin çok güzel . tabiki.. zor.. bebek bakımı ..sağlıklı salih çocuklar versin rabbim... hayırlısı neyse o olsun inşallah.. .. bende bu sene annemden bir 120km falan uzaklaştm . :( bazen çok özlüyorum onu . çok şükür gidip geliyorum . ama evlerimiz bir birini çok yakındı görüyrdk birbibirmizi hep :(

kız tabiki çok zor . benmde bugn aklıma geldi . gerçi hep aklımdada .:1: mesela iki bebek olunca birde cinsiyet farklı olunca her anlamda zor .sorumluluk güzel büyütememe . yıpranma . birde koca sadece erkeği alırsa eline kızı bırak sende bi kıskanma falan :D :1::1::1: rabbim hayırlısını versin . canm söledğin çok güzel . tabiki.. zor.. bebek bakımı ..sağlıklı salih çocuklar versin rabbim... hayırlısı neyse o olsun inşallah.. .. bende bu sene annemden bir 120km falan uzaklaştm . :( bazen çok özlüyorum onu . çok şükür gidip geliyorum . ama evlerimiz bir birini çok yakındı görüyrdk birbibirmizi hep :(

benim çok uzak deil 15 km falan ama bi mahelledeki gibi olmuyo 2 otobüs gitmem gerio haliyele her zaman gdilmio :43::43::43:
özel arbamızda yok daha olsa çok şükür ehliyetim var arabyla olsa 10 dakkada gelirim anneme hiç düşünmem ama otobüsle 1 saati buluyo:40::40:

Son düzenleme:
benim çok uzak deil 15 km falan ama bi mahelledeki gibi olmuyo 2 otobüs gitmem gerio haliyele her zaman gdilmio :43::43::43:
özel arbamızda yok daha olsa çok şükür ehliyetim var arabyla olsa 10 dakkada gelirim anneme hiç düşünmem ama otobüsle 1 saati buluyo:40::40:

tabi bunada şükür yine cnm istediğinde kalkıp gelebiliyorum doğuda napcıam bilemmm orda bi bebişim olmazsa çok sıkılırım ben izmitten başka biyerde yaşamadım hiç sanki bşkayerde yaşanmaz gibi gelio bana şimdi :43::43::43:

Son düzenleme:
Back