Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ağlama canım ağlama......
Ne yapmakgerkiyomuş.. Dilimizden şükür düşürmemek gerekiyomuş....

öyle canım elimizden ne glirki zaten isyan etmiyorum şükür diorum vardır bi bildiği vardır göreremediğim bi hayrı mevlam neylerse güzel eyler

ahhh canııımmm çok üzdün beni ya ama meleğin şimdi rabbinin yanında en güvende olduğu yerde Allah'ım en kısa zamanda sana bebişini gönderir İNŞALLAH

ahhh canııımmm çok üzdün beni ya ama meleğin şimdi rabbinin yanında en güvende olduğu yerde Allah'ım en kısa zamanda sana bebişini gönderir İNŞALLAH

ayyy sinir oldum ya ben bir kere yazıyorum 5 kere gönderiyor msjı

en son güncelleyenlerdendim ve umutcum adin burda yaziyor yasak hayal belki bunu görmemistir o yüzden bi karisiklik olmustur.

özürdilerim kuzuuum üzmek istememistim o inancim olmasa zaten ayakta duramazdim,,,insallah canim hepimize saglicakla gönderirde yuvalarimiz senlenir.

en son güncelleyenlerdendim ve umutcum adin burda yaziyor yasak hayal belki bunu görmemistir o yüzden bi karisiklik olmustur.

canim benim zaten ilk bastan beri yoktuki adi. olsaaydi zaten silinmeden bugüne kadar gelirdi.mesala adi olmayan arkadaslar söylüyo ekliyoruz yada kendisi ekliyo....adi önceden varmista benim kendisini listeden cikarttigimi sanmasi garip...ilk liste 62 sayfafada olusturuldu daha sonra 67 sayfada düzene kondu ozamandan beri yoktuki ismi...ondan sonrada ben güncelledim o zaman zaten adi listede yoktu...eger ilk bastan beri adi vardida benim listeden cikarttigimi ispatlarsa haklidir derim... biz nerden bilelim kimin bati ne zaman diye...
...

canım ağlattın beni, bizimde meleklerimiz bizi bekliyorlar kıyamam ben onlara ((

özürdilerim kuzuuum üzmek istememistim o inancim olmasa zaten ayakta duramazdim,,,insallah canim hepimize saglicakla gönderirde yuvalarimiz senlenir.

yok önemli değil canım benim yani ben anlayamam seni belki ama benim kuşum ölmüştü ona bile çok üzülmüştüm insan evladına tabiki de üzülür demek istediğim o

canim biliyorum basta yoktu ismi..ben kendi yerimde ufak bi ilave yaptim ve umutu da ekledim o sira yanlis hatirlamiyosam 138 sayfada tam emin degilim ama, sonra sende öncekini güncelleyince yanlis anlasildi,

neyse kizlar ben kacar gerci kimse kalmamista hepinizi öpüyorum ayyy sabah test yapcam bakalim ne cikacak heycan basti yav simdiden, aksamlari ben giremiyorum malesef fazla kaynatmayin haaaa hepinize hayirli aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…