aman teker teker gelsinler benim yaşım küçük ikiz kaldıramam
şu doğal yolu nasıl tutturucaz bilmiyorum..
orijinal olsun istiyoruz dimi
bi bakıosun adetin geçikmiş test yapıyosun çift çizgi bi bakıosun kan testin fırlamış bi gidiosun ultraonda kesecik bi bakıyosun pıt pıt sesler duyuyosun ve sonra öğreniosun kız mı oğlanmı sonra doğuyo alıosun kucağına miss miss cennetten gelmiş bir melek
olur mu hiiçççç dinlemek paylaşmak için burdayız hepimiz..hsb tsk ederim.. evt.. bu özlem çok uzun zamanımı aldı, aynı zamanda hem beden yorgunluğu, hem düsünce yorgunluğu..
bi iki yerde kendimmi anlattım, nikimi görenlerin yinemi bu dicekler die düsünüyornum nedense :)
amin insallah ...bu özlemi fazlasıyla yaşayan biri olarak, meleğime kavusmak istiyorum ..
33 yasımdayım.. evleneli 15 yılım doldu geçen ağustosta..
bi iki sene içinde öncesinde normal tedavi, sonrasında ki senelerde bikaç kez asılama ve en sonra ki senelrde de 3 kez tüp bebek yaptırdık ama maalesef .. dktorum bu sonuçlara bekliyordum sonuç almayı demesine rağmen maalesef elimiz bos döndük her seferinde..
bikaç senedir de öle duruyoruz bakalım.. Rabbim belki hiç beklenmedik anda yüzümüzü güldürür diye..
cünkü, bi insan çok parayla, ev, araba, yat , vs, herseyi alabiliyor.. bir tek bebek alamıyor ..
ne kadar paran olursa olsun, Rabbim izin vermeyince, tüp bebek dahi olsa, harcadığın onca maddi-manevi masraf, geriye üzüntü olarak kalıyo..
ve sonrasında onca verdiğin paranın, elde edemediğin bir yavrunun, parasını geri ödemekle kalıyor insan..
esimde sperm konusunda sıkıntısı vardı.
benim ise yumurtalarım az ve kalitesinde de az sorun vardı anladığım kadarıyla..
ve geçen ay buraya kayıt oldum..
son ki 3ayımın adeti hep bi geri gelmeey basladıydı..hep bigün önce olduydum.. ve burada bi arkadas, bizim büyükler adetin geri geri gelmeey baslarsa, bebek tutunmak için yer arıyoddur.. derler .. dediydi.. ve geçen ekim ayında da, esim keçiboynuzu kürünü yani kaynatıp içtiydi.. birde arısütü içti iki kutu..
ve ben de civanperçemi karısım var aktarlarda, onu içtiydim.. bikaç kere.. ve adetime 10gün kala soğansuyu yaptıydım.. çok değil 6-7 en fazla içmisimdir.. zor içiyldiğinden dolayı.. ve burada Meryem Süresini çok anlattılar.. bunuda sürekli okudum, çoğunluk sabah namazlarımın arkasından.. çok dua ettim..
ve geçen ekimin sonunda adetim geçiyor ve bütün belirtiler var derken.. 4. gününgecesi. bir rüya gördüm ve bisey beni çok korkuttu.. ve ertesi sabah da adet oldum.. hem çok üzüldüm adet oldum die, hem rüya nın etkesinde çok kaldım..
derken korkuyla ilgili fln burada bi topikte bahsedince.. çünkü bekliyorlardı bende hayırıl haber, ne oldu gibsinden.. dedim rüya böyle böyle oldu..
dediler, evin her yerini sirkeli suyla sil..kendinde sirkeli suyla dus al.. banyo yaparken.. ve yaptım, halen yapıyorum..
suan da yine bütün bunları yapmaya çalısırken, su günlerde incir kürünü ve bal+çörekotu+tarçın kürünü yapmaya da çalısıyorum arada bir ..
ve yine dua.. yine duaaa.. hep dua derkenn..
kasım 27 sinde iste bat tarihim..
böyle benim durumum.. umarım sıkmamışımdır sizleri anlatırken... :)
haklısın canımda..ne biliyim.bilemiyorum ki üzülür müyüm naparım.
onun için bekliyim biraz daha diyorum.
zaten bu bi iki gündür aklım hamilelikte değil çok afedersin kabızlıkta.
popom falan acıyo vallahi..
onu geçirmeye çalışıyorum annemin direktifleri doğrultusunda.
yasakhayal beklemede Almanya
gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu
ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane
cenntemlgm 2-3 aralık
mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır
sblm 14 kasım sonuc ne oldu
pureipek 9-10 aralık
Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
canommmm 30 Kasım-tekirdağ
rochak 21 Kasım-elazığ
burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)
Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )
Sweetycan 21 kasım konya
8scorpions 19 Kasim ISTANBUL (INSALLAH BU AY OLACAK)gelmiyesiceler gelmiyecek bu ay
d_yesilcik 25 Kasim
eslem4112 23 Kasim izmit
ALPPIN(habibtem) 16 Aralik Arabistan
walla yardım eden elleriniz dert görmesin ne gzl olmuş kızlar bu liste böyle
bu şekilde sürekli güncelleyince, son sayfalarda da devamlı listeyi görebiliyoruz
aynen devam bu liste kaçmaz
Listemize eklenmek isteyen arkadaslar buyurun batinizi söyleyin sizide ekleyelim birbirimizin sevincine ortak olalim..:13:
liste sürekli güncellendiği için.. benimde adım geçiyodu. ama nedense burda göremedim yasakhayal .. ?
neyse..
canım sen kendinde ekleyebilirsin birde isim neydi bu arada?
cnm kendim eklemem sorun değil..
ben sadece alıntı yapıp eklediği için, öyle söylyedim..
yoksa çok sıkıntı değil ama, son zamanlarda yasakhayal.... neyse ..
insan üzülüyo gördükçe..
umut diyebilirsin..
yanlız neden güldün anlamadım ?
“ Zamansız açtı dalda bir tomurcuk ve zamansız esti bir rüzgar.
Açmadan soldu tomurcuk dalında, kırıldı dal kederinden.
ve
Bir damla yaş aktı yaşlı ağacın gövdesinden.
Ve o yaş en parlak yıldız şimdi, o ağacı gökyüzünden seyreden.“Annesiz büyür mü bebekler ? “Oysa burnumda sizin kokunuzz olmalı.
Biriri tutuyor elimden, birileri birşeyler söylüyor.
Ağlayamıyorum.
Ağlama üzülür diyorlar.
Söz verdim, ağlayamıyorum.
Peki ağlarsam üzülürmüsünüz?
Ağlamak istiyorum.
Gözlerimi kapatıyorum.
Gözlerinizi görüyorum.
elleriniz yumuk yumuk.
Ellerinizi uzatıyorsun.
Uzanıyorum ellerinize
Tam tutacakken kayboluyorsunuzz
Gözlerim açıkken görmek istiyorum sizi,
Çünkü ne zaman kapasam gözlerimi kayboluyorsunuzz Melekler örtermi kanatlarıyla ölen bebeklerin üzerini
Uyuyup kalmışım bir vakit.
yanımdasınız.
Kollarımın arasında.
Mis gibi süt kokuyorsunuzz.
bir yıldız kayıyor geceden.
Ağla diyorsunuzz.
Ağla anne üzülmeyizz.
Toplar göz yaşlarını bize getirir melekler.
Özlediğimizde kayan bir yıldızda seyrederizz yüzünü,
Senin yerine melekler uyutur bizii.
Ve melekler senin ninnilerini söyler.
Ve melekler üstümüzüü kanatlarıyla örter.
Üşümeyizz.
Ve üzülme anne ölen bebekler büyümek için annelerini bekler.
bi arkadaşımız yazmıştı bunu başka bir topikte....
arkadaşlar çok yıpratmayın kendinizi herşey olacağına varıyo... rabbim hepimizin kucağını doldursun...
bebeğimiz yok. bir süredir uğraşıyoruz hepimiz değil mi? daha kötüsü varmı diyosunuz belkide.. evet var !!! malesef ki var.... bebeğimizi kaybetmek...
ben bunu yaşamadan önce hep sorgulardım neden neden derdim... ama rabbim herşeyin en doğrusunu biliyo......
o ol derse oluyo...... sadece dua edelim birbirimize.... allah kucakalrınızı o sıcacık meleklerle ve en önemlisi hayırlısıyla doldursun inşallah.........
ve
Ve o yaş en parlak yıldız şimdi, o ağacı gökyüzünden seyreden.“Annesiz büyür mü bebekler ? “Oysa burnumda sizin kokunuzz olmalı.
Ağlayamıyorum.
Ağlama üzülür diyorlar.
Ağlamak istiyorum.
Gözlerimi kapatıyorum.
Gözlerinizi görüyorum.
elleriniz yumuk yumuk.
Ellerinizi uzatıyorsun.
Uzanıyorum ellerinize
Çünkü ne zaman kapasam gözlerimi kayboluyorsunuzz Melekler örtermi kanatlarıyla ölen bebeklerin üzerini
yanımdasınız.
Kollarımın arasında.
Ağla diyorsunuzz.
Ağla anne üzülmeyizz.
Üşümeyizz.
arkadaşlar çok yıpratmayın kendinizi herşey olacağına varıyo... rabbim hepimizin kucağını doldursun...
bebeğimiz yok. bir süredir uğraşıyoruz hepimiz değil mi? daha kötüsü varmı diyosunuz belkide.. evet var !!! malesef ki var.... bebeğimizi kaybetmek...
ben bunu yaşamadan önce hep sorgulardım neden neden derdim... ama rabbim herşeyin en doğrusunu biliyo......
o ol derse oluyo...... sadece dua edelim birbirimize.... allah kucakalrınızı o sıcacık meleklerle ve en önemlisi hayırlısıyla doldursun inşallah.........
ağlattın ya beniii
ağlama canım ağlama......
Ne yapmakgerkiyomuş.. Dilimizden şükür düşürmemek gerekiyomuş....
ve
Ağlayamıyorum.
Ağlama üzülür diyorlar.
Ağlamak istiyorum.
Gözlerimi kapatıyorum.
Gözlerinizi görüyorum.
elleriniz yumuk yumuk.
Ellerinizi uzatıyorsun.
Uzanıyorum ellerinize
yanımdasınız.
Kollarımın arasında.
Ağla diyorsunuzz.
Ağla anne üzülmeyizz.
Üşümeyizz.
liste sürekli güncellendiği için.. benimde adım geçiyodu. ama nedense burda göremedim yasakhayal .. ?
neyse..
cnm kendim eklemem sorun değil..
ben sadece alıntı yapıp eklediği için, öyle söylyedim..
yoksa çok sıkıntı değil ama, son zamanlarda yasakhayal.... neyse ..
insan üzülüyo gördükçe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?