- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
bende 9 ay uğraştım bebek için isteyenleri okadar iyi anlıyorum ki bebeğim için dua ederken bebeği olmayanlar için de hep dua ediyorum canım tanıdığım tanımadığım herkes içinn
inşallah darısı sizlere de olsun
:) öylemi canm nerelsn pekim. kaçırmış olabilirm sohbetlerde :S ama
allaallaa ben geldim
ama dagilmis bizim yavru kuslar
ay hakikaten çil yavrusu gibi dağılmışlar hem de
hoşgeldin yasakhayalim, ben de bir uğraym dedimkimsecikler kalmamış :44:
kizlar bu topikte aksam kimsecikler olmayacakmi yaw
pureipekimin dedigi gibi cil yavrusu gibi dagilmisiniz
sabahta ben giremiyorum esim evde oluyo
napalim ozaman ben yazarim siz sabah okusunuz siz yazarsiniz ben aksam okurum
iyi akşamlar 13 kasımda adet olmam gerekiyodu yani dün olmadım hala yarın test alıp yaptırcam acaba evde hıc yapmıyıp saglıkocagına mı gıtsem test yapmaya?
bu arada ben bir süredir çok moralsizdim
bu konuyla alakalı olarak değil, çok üzüldüğüm başka bir konu vardı :85:
çok derinden etkilendim çok ağladımetkisinden sıyrılmaya çalışyrum hala
çok detay verebilceğim bşy dğl merak etmyn, ama bu durum beni düşündürdü
bu strese bağlı olarak prolaktin yükselmesi olup olmadığını anlamak için sabah kan verdim ..
sonucu bekliyorum ama stresliyim tabiki umarım yüksek çıkmaz((((((
kizlar bu topikte aksam kimsecikler olmayacakmi yaw
pureipekimin dedigi gibi cil yavrusu gibi dagilmisiniz
sabahta ben giremiyorum esim evde oluyo
napalim ozaman ben yazarim siz sabah okusunuz siz yazarsiniz ben aksam okurum
inşallah herşey normal çıkar cnm... en güzelini yapmışsın gidip ölçtürmekle aklından soru işareti gider.. sonucu bana da mutlaka bilidr.. biliyosun benim de bu hormonla başım dertte...
günaydın ipekcim inşallah kötü bişey değildir sen üzülürsen bizde üzülürüzsonuç ne zaman çıkıcakmış peki birde stres prolaktini yükseltiyor mu
sonuçlar 11 gibi çıkar dediler bakalım bekliyorum ?? bildiricem merak etmeyin ..
işte eğer iyi çıkarsa kafam biraz rahatlar, çıkmazsa da doktora bilgi veririm çaresine bakmaya çalışırız heralde ??
en azından haberimiz olur bu durumdan yani, tabi umarım çıkmaz da gerek kalmaz, çünkü çalışmalara engel galiba
hipoproklatinin sebepleri açıklanmış dğl canım, ama stres kilo alma verme tiroid sorunları vs deniyor, burda bana bitek stres uydu((
ama umarım neticesi hayırlı olur üzüldüğüme değmez umarım, bakalım ??
aynen öyle cnm en ufak bi stres bile yükseltiyo... bazen hipofiz tümöründen kaynaklı bazen de hiç bişeyden... mesela benim çok araştırıldı... bi doktor ilaç kullanmana gerek yok bile dedi. çünkü adetim düzenliydi,süt gelmiyodu,yumurtlma normaldi... o ay hamile kalmıştım... şimdi de yükseliyo ama bu sefer süt te geldi çünkü lohusaydım bir nevi, o yüzden gelmişti sütüm şimdi onu düşüürmeye uğraşıyoruz. dostinex kullandım. doktor kullanırken korunmana gerek yok hamile kalırsan bırakırsın ilacı demişti. geçen ay ölçtürdüm düşmüştü.. ama nasip tabi. bakalımsonuçlar 11 gibi çıkar dediler bakalım bekliyorum ?? bildiricem merak etmeyin ..
işte eğer iyi çıkarsa kafam biraz rahatlar, çıkmazsa da doktora bilgi veririm çaresine bakmaya çalışırız heralde ??
en azından haberimiz olur bu durumdan yani, tabi umarım çıkmaz da gerek kalmaz, çünkü çalışmalara engel galiba
hipoproklatinin sebepleri açıklanmış dğl canım, ama stres kilo alma verme tiroid sorunları vs deniyor, burda bana bitek stres uydu((
ama umarım neticesi hayırlı olur üzüldüğüme değmez umarım, bakalım ??
rüyacım günaydın canım sen naılsın bakim? erkencisin yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?