• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

sen bariişini bitrdn ben daha kahvaltı bile yapmadım . yapmakta istemiyorum açıkcası benm fazlam var kilo babında öle yemeden olmaz . ama işte ..

bu saate kadar uyuyormuydun sen vay be ben hiç uyuyamam :) ne kadar fazlan var canım ama fazlanda olsa yemelisin ama az az ve sık sık mesela acı yiyebiliyorsan yemeni tavsiye ederim zayıflatıyor çünkü :13::13::13::13::13::13::13::13:

benide eklediğiniz için tşkr ederim bugun 14 ü şuanlık bişey yok ama ben tahminen yarın regl olcam genelde 30.gün oluyorum inş olmam da hayırlısı artık

canım hayırlısı olsun, üzülme sakın :31::31:
bu topiğin ilk ümitli bekleyen ve regl olanı bendim sanırım :50::50:
ama sağlık olsun, her regl dönemi yeni bir fırsat demek :42::42:
emin ol bunu bulamayan çok kişi var, düzenli adet görebilmek de bir nimet canım :31::31:
tabiki hakkında hayırlısını dilerim, sağlıkla ve en kısa zamanda :nazar::nazar::nazar:

ben çok seviyorum kahve ama içmem yasak eşim tarafından .. bugün gizlice içem bitane ..:1:

ben düşkün değilimdir kahveye çok sevmem bazen çok canım istiyor bi de eşimde çok sever evde bulunduruyorum onun için ben size yapıyım ben çay içerim :7::7::7::7::7::7:

bu saate kadar uyuyormuydun sen vay be ben hiç uyuyamam :) ne kadar fazlan var canım ama fazlanda olsa yemelisin ama az az ve sık sık mesela acı yiyebiliyorsan yemeni tavsiye ederim zayıflatıyor çünkü :13::13::13::13::13::13::13::13:

dün 2 de uyudum 11de uyandm canm valla .. :( bende erken uyanmak istiyorum .ama olmuyor geç yatıyorum baya .. acı çok severim yerimde... aslında ben eşimden dolayı alıyorum gece geliyor .gelince aç oluyor beraber yiyioruz bu sefer.. artık yemek yerne sadece haifif eşlik ediyrum onda meyve yiyorum veya yoğurtla oyalanıyorum..

dün 2 de uyudum 11de uyandm canm valla .. :( bende erken uyanmak istiyorum .ama olmuyor geç yatıyorum baya .. acı çok severim yerimde... aslında ben eşimden dolayı alıyorum gece geliyor .gelince aç oluyor beraber yiyioruz bu sefer.. artık yemek yerne sadece haifif eşlik ediyrum onda meyve yiyorum veya yoğurtla oyalanıyorum..

evet canım aynen öyle hafif şeyler ama çok zayıf olmakda iyi değil doktorum bile demişti kilo alma hamile kalınca alıcaksın diye ama 2 kilo aldım bileeee :1::1::1::1::1:

kizlar size bisi sorcam okudugunuz yada bildiginiz genis capli hamilelik öncesi,hamilelik ve hamilelik sonrasi ücü bi arada bi kitapcik biliyonuzmu:26:

gelin yapıyım hepinize birer kahve kızlar :21::21::21::21:

sağol cnm bnm söylemen yeter :) ben şakasına işte çalşyruz ediyruz nerdeeee,
kahveler filan ama içmiş kadar oldum canım sağolasınn :68::68::68:

hoşgeldin cancan aynı bea sen ne yapıyon.:1:

çalşyruz napalım aynı bea :21:

bu arada ben kahvenin kansere karşı faydalı olduğunu yeni duydum :31::31:
tabiki çok değil ama en azından gün aşırı bir fincan tüketilebilir benden söylemesi :52::52:

evet canım aynen öyle hafif şeyler ama çok zayıf olmakda iyi değil doktorum bile demişti kilo alma hamile kalınca alıcaksın diye ama 2 kilo aldım bileeee :1::1::1::1::1:

:) e canm sen zayıfsın .. benm boy 165 72 kiloyum .. yani öyle dışardan bakılınca kimse kilolusun demiyor normalsin ideal diyor .. kemiklerim iri çünkü boyumda iyi ... ama ben hamile kaldıktan sonra kilo alacağım için ondan istemiyorum kilolu olmak . bir 5-6 kilo verseydm iyiydi... ama şimdi artık ağır sporlarda yapamam ağırı bırak hafif spor bile yapamam .problem olmasın diye ... artık bakalım.

canım hayırlısı olsun, üzülme sakın :31::31:
bu topiğin ilk ümitli bekleyen ve regl olanı bendim sanırım :50::50:
ama sağlık olsun, her regl dönemi yeni bir fırsat demek :42::42:
emin ol bunu bulamayan çok kişi var, düzenli adet görebilmek de bir nimet canım :31::31:
tabiki hakkında hayırlısını dilerim, sağlıkla ve en kısa zamanda :nazar::nazar::nazar:

güzel dileklerin için çok sağol cnm ewet düzenli oluyorum hiç şaşmadı bu güne kadar hayırlısını dilemekten başka çarede yok sanırım herşey Rabbime kalmış o ol derse olacağına inanıyorum çünkü çevremde gördüm bi abla vardı ben 9 yaşlarındaydım evlendiğinde çok uğraştı çocuk için tüp bebeğine varana kadar bi türlü olmadı doktorlar bile ümidini kesmiş düşün sonra kaç aydır hasta olmamış kardeşide böyle olmaz doktora gidelim demiş doktor demiş sen 5 aylık hamilesin Rabbim ol derse oluyo işte :)

sağol cnm bnm söylemen yeter :) ben şakasına işte çalşyruz ediyruz nerdeeee,
kahveler filan ama içmiş kadar oldum canım sağolasınn :68::68::68:

çalşyruz napalım aynı bea :21:

bu arada ben kahvenin kansere karşı faydalı olduğunu yeni duydum :31::31:
tabiki çok değil ama en azından gün aşırı bir fincan tüketilebilir benden söylemesi :52::52:

bende çay ve kahve çok tüketirdim. şuan hala çay çok tüketiyorum.ama kahve korkumdan içmiyorum. bende taşikardi var . çok fazla değil başkalarına göre ama en azından beni rahatsız edecek derece de... kahve çay çok tüketince kalbim beni rahatsız ediyor baya..

Son düzenleme:
kizlar size bisi sorcam okudugunuz yada bildiginiz genis capli hamilelik öncesi,hamilelik ve hamilelik sonrasi ücü bi arada bi kitapcik biliyonuzmu:26:

hiç bilmyrum canım yaaa ???:44::44:
zaten pek kitap kültürüm olduğunu da söyleyemem :17::17:
açıyorum netten baklıyorum sürekli birşey gerekince :26::26:
ama rastlarsam haber veririm canım merak etme :13:

canım baktım internetten biraz pek bişey bulamadım kitapçılara falan baktın mı?

Back