• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ben 26 yaşındayım,kamu yönetimi bitirip işsiz olanlardandım:(:52: 3 yıl sonra iş buldum sekreterlik yapıyorum bir büroda... manisa turgutluda oturuyorum.1 buçuk yıllık evliyim haziran ayında 4 aylık bebeğimi düşük yaptım malesef..:43::43::43::43: sonrasında korunma bitince tekrar hamilelik için uğraşıyoruz.. bakalım ne zaman nasip olacak.. ilk gebeliğim 7 ay sonra olmuştu.. biraz zor kalıyorum galiba...:34:
peki ya sen cnm sen de bahset azcık...

gulucukcum ismini bilmiyorum gulucukcum diyorum o yüzden :) canım ben 1 yıllık evli olucam bu ay 21 yaşındayım istanbuldan katılıyorum :)
baştan beri korunmasaydım belki bebişimiz olmuştu şimdiye kadar kısmet olur inşallah bi de sen doğum kontrol hapıyla mı korunuyordun canım?

bende 2 senelik evliyim hiç korunmadık.ama malesef bende pco var olmadı.birdefa aşılama birde tüp bebek yaptırdım .tüp bebek dış gebelikle sonlandı.3ay korunduk .bu ay bende kendiliğimden hamile kalıversem ne güzel olurdu .benimde reglim o tarihlerde inşallah ikimizde hamile olduğumuzu öğreniriz.

inşallah canım ya birimizin erkek birimizin kız olursa beşik kertmesi yaparız :1::1::1::1: :52::52::52::52:

bnde anne olmak istiyorum 1 yıllık evliyimm...8

topik genişliyor gittikçe ne güzel ne güzel :)
hoş geldin canım Allah hayırlısını hayırlı zaman da versin :16::16::16::16:

Kızlar günaydınnnn :))) gününüz güzel geçsin inşallah :16: :16:

Canımmm özledin mi beni kulaklarım çınladı hemen geldim bende :)))
sen bugün başka dileklerde de bulun gerçekleşebilir bak :))))
evet ya özledim seni.. ay cnm benim ağzından bal damlıyo... dur en güzel dileğimiz söylüyeyim.. rabbim inşalalh kabul eder......
hepimiz inşallah bu ay hamile oluruz ve sağlıkla kucağımız alırız innnnşalllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh:16::16::16:

hiç belirti varmı sizde ya ben çok istdiğimden midir bilmiyorum .bu ay oldu gibi geliyor.ama hiç belirti yok:(

gulucukcum ismini bilmiyorum gulucukcum diyorum o yüzden :) canım ben 1 yıllık evli olucam bu ay 21 yaşındayım istanbuldan katılıyorum :)
baştan beri korunmasaydım belki bebişimiz olmuştu şimdiye kadar kısmet olur inşallah bi de sen doğum kontrol hapıyla mı korunuyordun canım?

ismim FİTNET cnm çok memnun oldum....... yok cnm hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ben ... doğal yöntemle korunduk.:1: eşim korundu yani.:1:

hiç belirti varmı sizde ya ben çok istdiğimden midir bilmiyorum .bu ay oldu gibi geliyor.ama hiç belirti yok:(

yok cnm ya belirti adet öncesinde pek olmaz. olsa da psikolojiktir yani... bence belirti beklemeyin pek fazla yoksa insan çok umutlanıyo....
tabi yine de inşallha olmuştur diyoruz...senin bat ne zaman sen nerelisin?

bende 2 senelik evliyim hiç korunmadık.ama malesef bende pco var olmadı.birdefa aşılama birde tüp bebek yaptırdım .tüp bebek dış gebelikle sonlandı.3ay korunduk .bu ay bende kendiliğimden hamile kalıversem ne güzel olurdu .benimde reglim o tarihlerde inşallah ikimizde hamile olduğumuzu öğreniriz.

canım merhaba bende de pko var, aşılama denedim ama olmadı sonra klomen le hamile kaldım,19. haftalık düşük yaptım,
3 ay korunma şuan da yasak bitti ve klomen kullanıyorum 2. ayın sen kullandın mı hiç klomen hemen tüp bebbek denemişsin ama ?
inşallah bu ay hamile kalabilirsin de tüp bebeğe gerek kalmaz bundan sonra :)))

valla canım inşallah hamilesindir aynısı bana olmuştu ilk ay psikolojik herlade hamile gibi hissediyordum birde adet belirtileri hamilelik belirtileriyle benzer olduğu için karıştırılması çok doğalmış

yok cnm ya belirti adet öncesinde pek olmaz. olsa da psikolojiktir yani... bence belirti beklemeyin pek fazla yoksa insan çok umutlanıyo....
tabi yine de inşallha olmuştur diyoruz...senin bat ne zaman sen nerelisin?

konyalıyım.benim 21inde falan regl olmam gerekiyor.ama düzensiz adet görüyorum değişebiliyor. sen nerelisin canım herhangibir belirti yok zaten.ama ne biliyim öle olsun istediğim için belkide hamile olabilir diye düşünüyorum .(

evet ya özledim seni.. ay cnm benim ağzından bal damlıyo... dur en güzel dileğimiz söylüyeyim.. rabbim inşalalh kabul eder......
hepimiz inşallah bu ay hamile oluruz ve sağlıkla kucağımız alırız innnnşalllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh:16::16::16:

Amin canım inşallah duan kabul olur kasım sonu göbişlerimiz dolu olur :)) :16: :16:
listede bir arkadaşın bat günü bugün bakalım ne haber verecek bize inşallah topiğimizin ilk hamişi olarak haber alırız kendinden :)))

topik genişliyor gittikçe ne güzel ne güzel :)
hoş geldin canım Allah hayırlısını hayırlı zaman da versin :16::16::16::16:

rüyacım nasılsın canım? :16: :16:

konyalıyım.benim 21inde falan regl olmam gerekiyor.ama düzensiz adet görüyorum değişebiliyor. sen nerelisin canım herhangibir belirti yok zaten.ama ne biliyim öle olsun istediğim için belkide hamile olabilir diye düşünüyorum .([/

inşallah hamilesindir cannım benim.... ben manisalıyım:27::27::27:
akıllıların çok olduğu yerden:27::27:

konyalıyım.benim 21inde falan regl olmam gerekiyor.ama düzensiz adet görüyorum değişebiliyor. sen nerelisin canım herhangibir belirti yok zaten.ama ne biliyim öle olsun istediğim için belkide hamile olabilir diye düşünüyorum .([/

inşallah hamilesindir cannım benim.... ben manisalıyım:27::27::27:
akıllıların çok olduğu yerden:27::27:

:) inşallah azından bal damlıyor. tedavi falan görüyormusun :27

Amin canım inşallah duan kabul olur kasım sonu göbişlerimiz dolu olur :)) :16: :16:
listede bir arkadaşın bat günü bugün bakalım ne haber verecek bize inşallah topiğimizin ilk hamişi olarak haber alırız kendinden :)))

rüyacım nasılsın canım? :16: :16:

iyiyim canım sen nasılsın işte birazdan ev işlerine başlıcam yine :) Allah'tan bugün işim az bu arada sen çalışıyor muydun bi de senin bat ne zamandı?

iyiyim canım sen nasılsın işte birazdan ev işlerine başlıcam yine :) Allah'tan bugün işim az bu arada sen çalışıyor muydun bi de senin bat ne zamandı?

iyiyim tatlım bende kolay gelsin sana :)),
evet canım çalışıyorum işler az oldukça giriyorum topiğe bende benim bat ım 30 kasım bakalım neler göricez o zaman ...

iyiyim tatlım bende kolay gelsin sana :)),
evet canım çalışıyorum işler az oldukça giriyorum topiğe bende benim bat ım 30 kasım bakalım neler göricez o zaman ...[/QUOTE

hadi hayırlısı canım hepimiz bu ay kalsak ne güzel olur topiğimiz bebiş kokar :)
kızlar ben çıkıyorum biraz temizlik yapıyım gelirim geri öpüldünüz kokulu kokulu :54::54::54::54::54::54::54:

kizlaaaarrr hepiniza kucak dolusu:16: sevgiler gönderiyorum... insallah bu günki bat ini bakleyen arkadas hamisdirde acilisi yapmis oluruz:52: listenize bayildim cok iyi olmus yapaninda akil edeninde ellerine saglik... yeni gelen arkadaslarada hosgeldiniz diyor ve en kisa zamanda mutlu haberlerini bekliyoruz :1:

Back