• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

sanırım bizler sabahın erken saatlerinden itibaren işe güce koyulan koşturmaya başlayan ekibiz :10::10::10:
bir kısmı da yan gelip yatan ekip :118: ooooh bizim yerimize de yatsınlar :46: bebişleriniz olunca bu uykuları ararsınız sonra :53::53:[/QUOTE

canım öyle düşünme ben nöbetten çıktım 60 km yol yaptıktan sonra eve gelebildim iş güç ancak yeni girebildim :))

sanırım bizler sabahın erken saatlerinden itibaren işe güce koyulan koşturmaya başlayan ekibiz :10::10::10:
bir kısmı da yan gelip yatan ekip :118: ooooh bizim yerimize de yatsınlar :46: bebişleriniz olunca bu uykuları ararsınız sonra :53::53:[/QUOTE

canım öyle düşünme ben nöbetten çıktım 60 km yol yaptıktan sonra eve gelebildim iş güç ancak yeni girebildim :))

canım ne işle meşgulsun sen?

Merhabalar
Bebek düşünmeye başladıktan sonra siteyi sürekli takip ederken üye oldum.7 yıllık evliyim ve artık eşimle evimizi şenlendirecek :) 3.bir şahıs daha olmasına karar verdik.Fakat 4 aydır denememize,benim gereken tahlillerimi yaptırmama rağmen hala tık yok :) Birde şu çin takvimi olayına ne diyorsunuz ben tamamen Allahıma güveniyorum hayırlısını nasip eder diye ama insan araştırmaya başlayınca mutlaka kafası bulanıyor..Ne dersiniz? cinsiyet konusunda çin takvimi ne derece doğru?

kızlar ben izninizle çıkıyorum.. evimi toplayayım. bişeyler yiyip ders çalışmam lazım.. hepinizi öpüyorum. grşrz. tekrar :3::3::3::3:

masaallah kizlar nasi kaynatmisiniz öyle :53::53::53::53::53::53:hiziniza yetisemedim :10:esim sabahlari evde oldugu icin sabahlari giremiyorum:4:ama bende aksamlari burdayim:8:

Son düzenleme:
yasakhayal beklemede:31:

gulucük45 24 kasım:16:

ruyacn 24 kasım:16:

cenntemlgm 2-3 aralık:16:

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit):16:

sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir):16:

pureipek 9-10 aralık:16:

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı:16:

canommmm 30 Kasım:16:

rochak 21 Kasım:16:

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu):16:

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ):31:

8scorpions 19 Kasim(INSALLAH BU AY OLACAK)gelmiyesiceler gelmiyecek bu ay:16:

d_yesilcik 25 Kasim :16:

her gören arkadaşimiz güncellesin .böylelikle dua ederiz birbirimize..
:46::46::46::46:

Son düzenleme:
buyur canım hoşgeldin ne demek :16::16:
inşallah emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alırsın canım :42:
ne zaman vuruldu iğne? 36. saatte mi ilişki dedi doktor genelde öle oluyo ??

7 kasımda iğne vuruldum 36 saat sonra ilişki dedi ve sonra gün aşırı işte bekliyoruz inşallah olur artık sabrım kalmadı :(

tabiki canım latife olduğunuda anladım zaten öpüyorum seni

oooh ebemiz de hazırr misss :21::21: gebeliklerin son haftalarında senden daha çok destek alırız artıkın :)))

sevin bence canım, hergün konuyla alakalı olaraktan, sana da bulaşır kısa zamanda merak etme :nazar::nazar:

senden sonra da bize sıradan bulaşır, bakmışız herkes hamiş kalıvermiş peşpeşe :46: hayırlısı rabbimden sağlıkla :42:

selam kızlar biraz işim vardı giremedim.. hımmmm biz yokken konu almış başını gitmiş.......

yasakhayal :nazar: beklemede :49:

gülücük45 :nazar: 24 kasım:49:

ruyacn :nazar: 24 kasım:49:

cenntemlgm:nazar: 2-3 aralık:49:

mutlubrisi :nazar: 2-3 aralık (folik asit) :49:

sblm :nazar: 14 kasım :49:: ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)

pureipek :nazar: 9-10 aralık :49:

Sudemerve :nazar: 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı :49:

canommmm :nazar: 30 Kasım :49:

rochak :nazar: 21 Kasım :49:

burjuva16 :nazar: 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) :49:

Sweet01 :nazar: BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ) :49:

:21::21:
pureipekim sana yardım edeym dedim ..
hergören arkadaşmz güncellesin .böylelikle dua ederiz birbirimize..

çok güzel olmuş teşekkürler...

7 kasımda iğne vuruldum 36 saat sonra ilişki dedi ve sonra gün aşırı işte bekliyoruz inşallah olur artık sabrım kalmadı :(

inşallah canım, sakin kalmaya çalış lütfen stres yok :19: çalışmaları da aksatma :48::26::26:

bende önümüzdeki hafta takibe başlıcam, ondan sonra muhtemelen aynı şekilde olucak :ssz::ssz::ssz:

komşu komşuuuuu tık tık tık :54::54::54:

bence listeye nereden olduğumuzu da yazalım kızlar

yasakhayal beklemede

:49:
gülücük45 24 kasım
---- manisa turgutlu
ruyacn 24 kasım

cenntemlgm 2-3 aralık

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)

sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)

pureipek 9-10 aralık

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

:49: canommmm 30 Kasım

:49: rochak 21 Kasım
burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )

pureipekim sana yardım edeym dedim ..
hergören arkadaşmz güncellesin .böylelikle dua ederiz birbirimize..

Back