- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
mutlubirisi ne güzel yapmisin eline saglik canim benim
seninde hakkinda hayirlisi olsun bu tedaviyle bi cok kisinin hamile kaldigini duymustum insallah sende kalirsin
sanırım bizler sabahın erken saatlerinden itibaren işe güce koyulan koşturmaya başlayan ekibiz
bir kısmı da yan gelip yatan ekip :118: ooooh bizim yerimize de yatsınlarbebişleriniz olunca bu uykuları ararsınız sonra
ya evet birde o var . ama olsun bea ... yeni yenigeldim .bende .. kızlarr... sana ve diğer çalışan arkaşlara allah güç kuvvet versn canm. benm ..
folik asit kullanan arkadaşlar kabızlık sorunu yaşıyomusunuz sorması ayıp?
bende bu sorun varda o yüzden kullanmaya korkuyorum......
güzel bayanlar nasılsınız bakalım
güzel bayanlar nasılsınız bakalım
canm ben 1.5 hatta 2 aydır kullanıyorum. arasıra kabızlık yaşadım ama buna değilde yediklerime bağlıyorum.. çünkü en düzenli kullandığım ay bu ay ve hiç kabızlık yaşamadım ne zamandandır ... netten baktım senin için ama bişey bulamadm . araştrym blursam ataym braya canm .. yanlız mecburi kullanman lazm canm benm .. folik asit kullandğn sürece sıvı şeyler tüket .. he yanlız pardon bak şunu sölemeyi unutmym ben FOLİK ASİT DİYORUM AMA BİR ÇOK VİTAMİN İÇERİĞİ BULUNAN BİR HAP KULLANIYORUM ( SUPRADYN ) kullanıyorum içinde 12 vitamin var ....bak benm ondanda kaynaklı kabız olmuyorm olabilir...
teşekkürler güzel bayanlardan biri siz nasılsınız.. neler yapyrsn nasıl gidiyor canm
canım sıvı şeyler tüket demişsin neden öyle dedin birde supradyn'i doktorun mu verdi yoksa kendin mi kullanıyorsun birde folik asiti ayrı mı yoksa supradyn'in içinde olan folik asitten mi yararlanıyorsun?
ben şahsım adına söyliyim biraz kasıklarımda sancılarım var ama bi taraf ağrıyor geçiyor sonra öteki taraf ağrıyor sıraylaben geldiiiiiiiiiiim
hatunlaaar nörüyonuz bakalım ????
işte ev işlerimi bitirdim oturuyım dedim biraz klasik ev hanımlığı
eşim doktor canm o supradyn getirdi bunu kullanrsn dedi.. benm demir eksiğikliğim falanda var bol vitaminli bir ilaç getrdi o nedenle.. hayır ayrıca folik asit kullanmıyorum çünkü subradyn içinde folik asitte var hatta 1mg var.. bana ilk başta bu kadar vitamin fazla geldi. hep söleniyordum eşime ama .. fazlası idrarla atılıyor dedi.. öylede.. ben folik asit sende kabızlık yapsa dahi mecburi kullanacağın için sıvı şeyler bolca tüket dedim canm .
ooooh misss:) ay şimdi geç kahvaltı üzerine bir kahve de, ne güzel giderdi kıızz
azıcık da kaynatırdık
sblm gelmişsin sen de, nedir durumlar cnm ??
yasakhayal beklemede
gülücük45 24 kasım
ruyacn 24 kasım
cenntemlgm 2-3 aralık
mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)
sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)
pureipek 9-10 aralık
Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
canommmm 30 Kasım
rochak 21 Kasım
burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)
Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )
pureipekim sana yardım edeyim dedim ..
her gören arkadaşimiz güncellesin .böylelikle dua ederiz birbirimize..
ben geldiiiiiiiiiiim
hatunlaaar nörüyonuz bakalım ????
işte ev işlerimi bitirdim oturuyım dedim biraz klasik ev hanımlığı
supradyn'i küçükken içerdim ben tadı çok güzel onun şurubunun eşin ne doktoru canım?
gelin yapıyım hepinize birer kahve kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?