Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

mutlubirisi ne güzel yapmisin eline saglik canim benim

seninde hakkinda hayirlisi olsun bu tedaviyle bi cok kisinin hamile kaldigini duymustum insallah sende kalirsin

teşkç ederm ccanm . benm allah hepimizie nasip eder bu güzel duyguyu .. her zaman dua ederken ( o ) güzel duyguyu demiyorum bu güzel duyguyu diyorum çünkü hepimizde öyleyiz aslında ama hamile kalmdan hamile kalmış gibiyiz o duyguyu heran yaşıyoruz şimdeden .. ana rahmine bebişlermiz düşmeden bu kadar dikkat ediyoruz kendimizden sakınıyoruz . rabbim ne güzel bir merhamer yerleştirmiz annelerin yüreğine ... ana hakkı bu nedende ödenmezmiş işte..

birde benm değil pureipekin eline sağlık o yazdı aslında ben sadece ufak hamişler bide yeni gelenleri ekledim..
canm bide ben tedavi olmuyrm .. yeni başladık korunmayı bırakmaya bakalım artık hayırlısı . hepimiz burda haber vercez birbirizime inşallahh .

ya evet birde o var . ama olsun bea . .. yeni yenigeldim .bende .. kızlarr... sana ve diğer çalışan arkaşlara allah güç kuvvet versn canm. benm ..

güzel bayanlar nasılsınız bakalım

folik asit kullanan arkadaşlar kabızlık sorunu yaşıyomusunuz sorması ayıp?
bende bu sorun varda o yüzden kullanmaya korkuyorum......

canm ben 1.5 hatta 2 aydır kullanıyorum. arasıra kabızlık yaşadım ama buna değilde yediklerime bağlıyorum.. çünkü en düzenli kullandığım ay bu ay ve hiç kabızlık yaşamadım ne zamandandır ... netten baktım senin için ama bişey bulamadm . araştrym blursam ataym braya canm .. yanlız mecburi kullanman lazm canm benm .. folik asit kullandğn sürece sıvı şeyler tüket .. he yanlız pardon bak şunu sölemeyi unutmym ben FOLİK ASİT DİYORUM AMA BİR ÇOK VİTAMİN İÇERİĞİ BULUNAN BİR HAP KULLANIYORUM ( SUPRADYN ) kullanıyorum içinde 12 vitamin var ....bak benm ondanda kaynaklı kabız olmuyorm olabilir...

canım sıvı şeyler tüket demişsin neden öyle dedin birde supradyn'i doktorun mu verdi yoksa kendin mi kullanıyorsun birde folik asiti ayrı mı yoksa supradyn'in içinde olan folik asitten mi yararlanıyorsun?

canım sıvı şeyler tüket demişsin neden öyle dedin birde supradyn'i doktorun mu verdi yoksa kendin mi kullanıyorsun birde folik asiti ayrı mı yoksa supradyn'in içinde olan folik asitten mi yararlanıyorsun?

eşim doktor canm o supradyn getirdi bunu kullanrsn dedi.. benm demir eksiğikliğim falanda var bol vitaminli bir ilaç getrdi o nedenle.. hayır ayrıca folik asit kullanmıyorum çünkü subradyn içinde folik asitte var hatta 1mg var.. bana ilk başta bu kadar vitamin fazla geldi. hep söleniyordum eşime ama .. fazlası idrarla atılıyor dedi.. öylede.. ben folik asit sende kabızlık yapsa dahi mecburi kullanacağın için sıvı şeyler bolca tüket dedim canm .

ben geldiiiiiiiiiiim
hatunlaaar nörüyonuz bakalım ????
ben şahsım adına söyliyim biraz kasıklarımda sancılarım var ama bi taraf ağrıyor geçiyor sonra öteki taraf ağrıyor sırayla

supradyn'i küçükken içerdim ben tadı çok güzel onun şurubunun eşin ne doktoru canım?

ooooh misss:) ay şimdi geç kahvaltı üzerine bir kahve de, ne güzel giderdi kıızz
azıcık da kaynatırdık

sblm gelmişsin sen de, nedir durumlar cnm ??

gelin yapıyım hepinize birer kahve kızlar

benide eklediğiniz için tşkr ederim bugun 14 ü şuanlık bişey yok ama ben tahminen yarın regl olcam genelde 30.gün oluyorum inş olmam da hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…