• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

wayyyy vaktini iyi değerlendirmeye çalışan ender insanlardan helal sana :46::46:

ya bende yaşamıyorum kabızlık, böyle bişey mi varmış duymadım ??
o değil de günde kaç tane almak lazım 0,400 mg yazıyodu ama :44::24:

doktor bana yarım tablet dedi kızlar hergün yarısını kır iç 1 tane içme dedi niye öyle dedi bilmiyorum :32::32::32:

doktor bana yarım tablet dedi kızlar hergün yarısını kır iç 1 tane içme dedi niye öyle dedi bilmiyorum :32::32::32:

hangisini kullanıyosun canım folbiol mu?

gebelik öncesi tam miktar verilmiyor sanırım, o yüzden olabilir mi acaba ?

neyse ben ctesi filan dktra gtmeyi planlıyorum, o zaman sorucam yazarım sizede :)

hangisini kullanıyosun canım folbiol mu?

gebelik öncesi tam miktar verilmiyor sanırım, o yüzden olabilir mi acaba ?

neyse ben ctesi filan dktra gtmeyi planlıyorum, o zaman sorucam yazarım sizede :)

evet canım folbiol kilon kaç dedi tartıldım orda 51 kilo çıktım yarım tablet dedi hatta kilo almam gerekiyor mu dedim almaya çalışma zaten hamile kalınca alıcaksın dedi öyle yani belki kiloma göre mi verdi diye düşünüyorum?

evet canım folbiol kilon kaç dedi tartıldım orda 51 kilo çıktım yarım tablet dedi hatta kilo almam gerekiyor mu dedim almaya çalışma zaten hamile kalınca alıcaksın dedi öyle yani belki kiloma göre mi verdi diye düşünüyorum?
hımmmm bilmemki....... zayıfmışsın canm ne güzel.. boyun kaç ki?

hımmmm bilmemki....... zayıfmışsın canm ne güzel.. boyun kaç ki?

1.69 boyum ama zayıf olmak istemiyorum ki ben 56 57 kilo olsam çok iyi olur fazlalığı olan varsa göndersin bana :52::52::52::52:

1.69 boyum ama zayıf olmak istemiyorum ki ben 56 57 kilo olsam çok iyi olur fazlalığı olan varsa göndersin bana :52::52::52::52:
evet biraz ihtiyacın var sanırım...ben 1 66 boy 60 kiloyum ideal.. ama zaten hamilelikte fazlasıyla alcaksın çok dert etme bence zayıf olmayı.. ben bi kaç kilo versem daha iyi olur diyorum mesela çünkü hamileyken insan kurt gibi acıkıyo ya..

:56::56::56::56::56::56::56::56::56:

mrb kızlar bende anne olmayı çok istiyorum inşallah bu ay hamile kalmışımdır:(

Son düzenleme:
aaa ruyacım boyun uzun senin, gerçekten birkaç kilo alsan iyi olur cnm :56::56::56:
formulü veriyorum :8: bol tatlı, yemekler biraz ekmekle filan, arkadından hemen meyve yicen :56::56:
tamamdır 2-3 kilo alırsın bunu 2-3 hafta yapsan :13::13:

kızlar çıkmam lazım azıcık işlerim var da, arada da çalışalım bari :26::26::26:

evet biraz ihtiyacın var sanırım...ben 1 66 boy 60 kiloyum ideal.. ama zaten hamilelikte fazlasıyla alcaksın çok dert etme bence zayıf olmayı.. ben bi kaç kilo versem daha iyi olur diyorum mesela çünkü hamileyken insan kurt gibi acıkıyo ya..

:56::56::56::56::56::56::56::56::56:

gulucukcum sen nerde yaşıyorsun ne iş yapıyorsun biraz bahset gııı kendinden :52::52::52:

aaa ruyacım boyun uzun senin, gerçekten birkaç kilo alsan iyi olur cnm :56::56::56:
formulü veriyorum :8: bol tatlı, yemekler biraz ekmekle filan, arkadından hemen meyve yicen :56::56:
tamamdır 2-3 kilo alırsın bunu 2-3 hafta yapsan :13::13:

kızlar çıkmam lazım azıcık işlerim var da, arada da çalışalım bari :26::26::26:

sağol canım benim kk dan buldum hergün sabah akşam yarım bardak suya pekmek karıştırıp içiyorum işe yaradı o 2 kilo aldım :)
kolay gelsin sana canım

mrb kızlar bende anne olmayı çok istiyorum inşallah bu ay hamile kalmışımdır:(

hoş geldin canım inşallah hepimiz hamile kalmışızdır bu ay bir sürü bebiş ne güzel olur :1::1::1::1:

rüyacım hamilemisin

eveeeeettt demeyi ne de çok isterdim ama daha belli değil 5.ayımızdayız bakalım 24'nde regl tarihim beklliyorum canım sen biraz tanıtır mısın kendini :21::21::21:

gulucukcum sen nerde yaşıyorsun ne iş yapıyorsun biraz bahset gııı kendinden :52::52::52:

ben 26 yaşındayım,kamu yönetimi bitirip işsiz olanlardandım:(:52: 3 yıl sonra iş buldum sekreterlik yapıyorum bir büroda... manisa turgutluda oturuyorum.1 buçuk yıllık evliyim haziran ayında 4 aylık bebeğimi düşük yaptım malesef..:43::43::43::43: sonrasında korunma bitince tekrar hamilelik için uğraşıyoruz.. bakalım ne zaman nasip olacak.. ilk gebeliğim 7 ay sonra olmuştu.. biraz zor kalıyorum galiba...:34:
peki ya sen cnm sen de bahset azcık...

eveeeeettt demeyi ne de çok isterdim ama daha belli değil 5.ayımızdayız bakalım 24'nde regl tarihim beklliyorum canım sen biraz tanıtır mısın kendini :21::21::21:

bende 2 senelik evliyim hiç korunmadık.ama malesef bende pco var olmadı.birdefa aşılama birde tüp bebek yaptırdım .tüp bebek dış gebelikle sonlandı.3ay korunduk .bu ay bende kendiliğimden hamile kalıversem ne güzel olurdu .benimde reglim o tarihlerde inşallah ikimizde hamile olduğumuzu öğreniriz.

Back