- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
öyle yapıyım ozaman 3 gün sonra baslıcam hayırlısı olsun bakalm ipek nerelerde adet oldumu acaba
pureipekimmi bende merak ediyommm gelmiyo yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle yapıyım ozaman 3 gün sonra baslıcam hayırlısı olsun bakalm ipek nerelerde adet oldumu acaba
pureipekimmi bende merak ediyommm gelmiyo yine
yesilciğim pkoluyum ben geçen ay klomene başlamıştım drumun ihmali yüzünden 7cm kistim olustu bende ara vermeye karar verdim şu soğan kürünü denemek istiyorum soğan suyuna cevap veremezsem tekrar tedaviye baslıcam tabiki baska hastane ve baska bir drla umarım gerek kalmaz bunlara
atarlı canım normal mi senin herşeyin bir rahatsızlıgın varmı neden olmadı sebepsiz infertilitemi ?
canım ya söktürücü falan vermedimi drun
canım bi rahatsızlığım yok çok şükür herşey normal hormonlar falan ama bi tutmadı bebiş
sen bi kullan bakalım sonra bende denicem tabii bir de beni düşün kaçıncı gün başlıcağıma dair hiiç fikrim yok
olamadım canım halen gelişme yok sabretmek çok zor ve galiba bu adet öncesi sendromu yüzünden de acayip
stres oldum sürekli duygusallık ve ağlama hali çok yorgunum
gelemiyrum canım işler yoğun, hiç keyfim yok zaten çalışmak çok zor geliyo artık konsantre olmak filan :s
bu psikolojiyle başetmek çok zor, sosyal yaşantım iş hayatım tamamen olumsuz etkileniyo
vermedi ısrarla vermiyo, kistler duruyo yerlerinde, olucaksınız diyo bekleyelim diyo,
biraz da sonra değerlere bakmak isteyecek galiba, o yüzden etkilenmesin diye vermiyo kimyasalla ..
hani bu şekilde demedi ama 15 öyle tahmin ediyorum da bir de bana sor soğan içsem diyrum
ama o da değerleri farklı çıkartabilir sanki şimdi bu dr yeni ne varsa görsün işte ?? bilmyrum yaaa
slm, sanırım yeni başladın denemeye ?? hiçbir rahatsızlığın yoksa bol bol şükret, sakin bişekilde denemelerine bak
ve zamana bırak, bu fikri de kafandan çıkarmanın yollarını ara, ne kadar düşünmezsen ve geri plana atarsan o kadar
şansın artar, emin ol yapabileceğin en iyi şeyler bunlar, ve yerinde olsam kesinlikle yapardım
dün soğan kürüne basladım kızlar bu ay geçen aylar gibi kafamı takmıyorum pek aklıma geldikce aklımdan cıkarmaya calısıyorum içimde bi mutluluk var niye bilmem hayırlısı bakalım sizlerde ne var ne yok
sağol canım inş sende kucagına alırsın yavrunu isteyen herkese versin rabbim inş içlerinde bizlerede
zor ama yapacak birşey yok kuzucugum icin yapıyorum inş uğraştırmazda beni gelir bir an önce
gelirim canım ya kendimi atacak yer arıyorum konuscak birilerini arıyorum cok canım sıkılıyo bugün