- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
gelen giden yok kızlar dün akşam çayı içtim bu sabah yine işe getiremedim (
akşam içebilicem yine mecburen zormuş yaa çok zor bekle ki gelsin ne zamaaaan ?
ipekimmm düzenli ic cayini eninde sonunda sökülecekkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelen giden yok kızlar dün akşam çayı içtim bu sabah yine işe getiremedim (
akşam içebilicem yine mecburen zormuş yaa çok zor bekle ki gelsin ne zamaaaan ?
iç canım iç gelecek inş sabrın sonu selamettir bizde selamete ercez inş
ipekimmm düzenli ic cayini eninde sonunda sökülecekkk
inşallah hep beraber selamete erelim cnm inşallah çok huzursuz etti bu durum beni çook (
cnm içiyorum şuan , bu defa geçenki gibi hemen tesir etmedi o zaman içmeye başladğmda lekelenme başlamıştı
bakalım kısmet ??
canimm benim dorusun huzursuz olmakta.....iste bazi kizlar bunu anlamiyooo regli gelince isyan ediyo....bunun yoklugu bile ne kadar zorr..
hayır ilerleyemiyorum ki takılıp kalıyorum muayeneye gitmek için olmayı bekle
ilaç verilirse olmak çin ilaç içmeyi bekle ilaçtan sonra olmazsan 1 hafta 10 gün bekle
şimdi ilaç da yok bekle bakalım bekle bekle bekle bekle
kızlar merhaba nasılsınızz?? terkedilen topik yeniden canlanmış )
geçmişi okuyamadım kusura bakmayınn ipekcim senin sanırım adet olamama gibi bir sorunun olmuş geçmiş olsun cnm inşallah sökülürüsn..
bizim bi armena vardı noldu ona haberiniz var mı?? hamiş olduktan sonra girmedi hiçç.
kızlar merhaba nasılsınızz?? terkedilen topik yeniden canlanmış )
geçmişi okuyamadım kusura bakmayınn ipekcim senin sanırım adet olamama gibi bir sorunun olmuş geçmiş olsun cnm inşallah sökülürüsn..
bizim bi armena vardı noldu ona haberiniz var mı?? hamiş olduktan sonra girmedi hiçç.
ibrahim saracogluna mail atmıstım cevap geldi adetin 15. günü başlancakmış her yerde farklı yazıyordu emin olamadım.ilk ay 15 gün sonra 15 gün içilecekmiş sonraki 3 ay 10.gün 10 gün boyunca içilecekmiş toplam 4 ay uygula diyor gününü bekliyorum...bu ay belirsiz bi umut var içimde bilmiyorum neden kıpır kıpır içim inş bebisim icindir
Günaydın kızlarr herkeseee nerelerdesinizz??
alla allaa kendi sitesindede regl bitince 7 .gün baslayin diyo tv dede öyle demisti..diger 3 ayda regle 10 gün kala 10 gün icelecek diye yaziyodu sitesinde ...bu adamda kafamizi iyice karistirmaya basladi..zikzakimm benimm inslaalhhh bitanemm.sifa olsun yarasin insalalhh
aynen canım kafa karıştırıyo napsam bilemedim ben artık mailde dediğine uycam herkes farklı uyguluyor her yerde farklı yazıyor
7sinde mi başlasam yasakcım ya bilemedim ben şimdi