zikzakim bu kolmenle büyüyen yumurtan kiste dönüsmeden önce catlatma ignesi yapmiyomu doktorlarr:44::44::44:
bana yapıldıydı da ne oldu yasağım, yumurtalar çatlamıştı bile üstelik ama bak yine kiste dönüştü nedense
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zikzakim bu kolmenle büyüyen yumurtan kiste dönüsmeden önce catlatma ignesi yapmiyomu doktorlarr:44::44::44:
canım boyutunu sölemedi ben de aklıma gelmedi sormadım .. geçenlerde civanperçemi-adaçayı içmiştim 2 gün
inan içerken hafif hafif ağrılar ve açıkkahve lekelenme olmuştu biraz, snra doktor ilaç verirse diye içmemiştim
ve lekelenme bile kesildi hemen, şimdi yine başlıcam içmeye heralde sökücek onlar bak sana da faydalı olmuş
inşallah olurum canım rabbim şifa versin hepimize,
senden naber neler yaptınız dünden beri, yasağım da yok diğer topiklerde heralde?
zikzakim pureipekimm bilmiyorum duydunuzmu dün baska bi topikte okudum kizlar söyle diyo tr INOFOLIC pkolular icin yeni bi ilac gelmis diyodu..bi arkadasin doktoru hemen bu ilactan vermis..galiba baya etkili bi ilacmisss:26:
hiç duymadım daha, benm şimdi gittiğim dr profmuş, birkaç zaman da ona teslim olucam artık ??
bakalım nasıl uygular verirse kullanınca yazarı size zaten durumu canım ??
sen nasılsın yasağım, diğer topik almış yürümüş y,ne :))
canım devam et çaya adet olana kadar olunca bırakırsın banada çok akıntı yapmıstı
bende bir değişiklik yok şimdilik adet bitmesini bekliyorum
duydum canım gerçekten etkili bir ilaçmış bakalım 2 ayda hamile kalamazsam gittiğim dra sorcam inş gerek kalmaz buna
hayalcim benim dr salladı beni bilmiyorum diğer drlar nasıl yapıyolar ama benim bildiğim yani arkadaslardan edindiğim bilgilere göre yumurta gelismesede kist olmaması için çatlatma iğnesi vuruluyo benim drun bana dediği gayet sakin bi şekilde 7cm kadar kistin oluşmuş adetini bekliycez adetle atamazsan 1 ay doğum k. hapı kullancaksın dedi gönderdi
bana yapıldıydı da ne oldu yasağım, yumurtalar çatlamıştı bile üstelik ama bak yine kiste dönüştü nedense
canım devam et çaya adet olana kadar olunca bırakırsın banada çok akıntı yapmıstı
bende bir değişiklik yok şimdilik adet bitmesini bekliyorum
duydum canım gerçekten etkili bir ilaçmış bakalım 2 ayda hamile kalamazsam gittiğim dra sorcam inş gerek kalmaz buna
hayalcim benim dr salladı beni bilmiyorum diğer drlar nasıl yapıyolar ama benim bildiğim yani arkadaslardan edindiğim bilgilere göre yumurta gelismesede kist olmaması için çatlatma iğnesi vuruluyo benim drun bana dediği gayet sakin bi şekilde 7cm kadar kistin oluşmuş adetini bekliycez adetle atamazsan 1 ay doğum k. hapı kullancaksın dedi gönderdi
öylemi ipekimm ben bunu duymamistimm.alla alla catlayan nasi kistte dönüsüyomuss
yaaa bide ben anlasam yasakçım bide ben anlasam ?? zaten o yüzden adet olamadığıma da çok şaşırdım ya
şimdi yumurta çatlamazsa adet olmuyo veya gecikiyo ee doktor bana yumurta çatladı dedi iğne yaptık snra denedik
snra gebelik yok ama adette yok gidyrum kist çıkıyo çelişkiler içerisinde nasıl stres olmayım ben işte ??
haklisin ipekimm:26:.ne bilim bende catlatma ignesi olunca kist olmuyo saniyodummkistle mücadele etmekte cok zormus anladim bunu iyice kuzum benimm...rabbbimm sifanizi verir insallahhh:26:inslalah bi reglin baslasada en azindan biraz rahatlasann
yaa işte yasağım dikkat edersen ne kadar standart dışı bişey varsa benden duyuyosun dimi (
herkesin türlü derdi var farkındayım da, benim de ayrı bir alem yani (
zaten o yüzden bir ümit doktora gittim ama vermedi bişe, geçtiğimiz hafta çok kötüydüm
çok da sinirli yapıyo hiçbişeye tahammül edemysun göğüsler şişer acır ((
ama biraz da bel ağrısı başladı şimdi acep olurmuyum ki akşama yarına filan ??
zorlaniyo sökülmeye ondan bel agrisi yapiyo ipekimm..ama yakindir gögüslerinde tepkisini veriyo..peki ipekimm civanpercemi leke getirmeye basladi demistinn devamm ediyomusun icmeye..kuzum etmiyosan icte sökülsün artik..:26:
edicem cnm akşam içmeye başlıcam yeniden, sabah yanıma almamışım işe gelirken aceleden ..
göğüslere kalsa en az bir hafta önce olması lazımdı, bel ve kasık ağrıları da aralarda oldu,
önceleri ümitlenmesemde bunlar belki de gebeliktendir demiştim ama işte öyle çıkmadı mlsf
sanki geliyo gibi zaten, oluck heralde, olmazsa da içerim hızlanır bari cnm hayırlısı bakalım ..
bayadir zorlanmis ipekimmmm..ahh kuzum benim o rahatsizliklara bile razi oluyosun bi bakmisinn baska bi sebeptennnicte kuzum benim seni iyice zorlamis zaten sökülsün inslalahh....:26:
bir de aktarda hayıttohumuyla bal karışımı gibi bişey vardı macun gibi çok daha çabuk tesir eder dediler ??
onu mu alsam diyorum ama karar da veremedim, hayır hormonları dengeler adeti düzenler deniyor ama
prolaktini yükseltme ihtimalini de duydum sanki bilemedim canım sen ne dersin ?
işte herşeye sabrediyoruz belki bu ay tutmustur diye elimiz boş..bakalım ne zaman olacak...bu illet kistler ne zaman rahat bırakıcak bizi