Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

iç canım iç gelecek inş sabrın sonu selamettir bizde selamete ercez inş

inşallah hep beraber selamete erelim cnm inşallah çok huzursuz etti bu durum beni çook (

ipekimmm düzenli ic cayini eninde sonunda sökülecekkk

cnm içiyorum şuan , bu defa geçenki gibi hemen tesir etmedi o zaman içmeye başladğmda lekelenme başlamıştı
bakalım kısmet ??

canimm benim dorusun huzursuz olmakta.....iste bazi kizlar bunu anlamiyooo regli gelince isyan ediyo....bunun yoklugu bile ne kadar zorr..

canimm benim dorusun huzursuz olmakta.....iste bazi kizlar bunu anlamiyooo regli gelince isyan ediyo....bunun yoklugu bile ne kadar zorr..

hayır ilerleyemiyorum ki takılıp kalıyorum muayeneye gitmek için olmayı bekle
ilaç verilirse olmak çin ilaç içmeyi bekle ilaçtan sonra olmazsan 1 hafta 10 gün bekle
şimdi ilaç da yok bekle bakalım bekle bekle bekle bekle

ipekimm aglama kuzumm ya üzülmekle iyice gecikirrr...ooffff aklimda karisti valla iyice ne yazacagima unuttumm.

ipekim mecbur sökülecek zor biliyorum ama bi unutmaya calis kuzum benimm..

canlar dünden beri pek giremedim nasıl gdiyr

benim adet bitti bugün temizlendim 3 gün

sonra soğan suyuna başlıyorum

kızlar merhaba nasılsınızz?? terkedilen topik yeniden canlanmış )

geçmişi okuyamadım kusura bakmayınn ipekcim senin sanırım adet olamama gibi bir sorunun olmuş geçmiş olsun cnm inşallah sökülürüsn..

bizim bi armena vardı noldu ona haberiniz var mı?? hamiş olduktan sonra girmedi hiçç.

yesilcik canim bebisin hayirli olsunnnayy ne güzel yavruna kavusmussun canim sende gel buraya burayi tekrar canlandiralimmmm burda güzel yazismalarimiz oldu cünkü unutmayalim birbirimizi

yesilcik hayırlı olsun bebisin darısı basımıza inş

kimsecikler ugramiyo yine ipekimde gelmiyo noldu merak ediyorum regli söküldümü acaba

ibrahim saracogluna mail atmıstım cevap geldi adetin 15. günü başlancakmış her yerde farklı yazıyordu emin olamadım.ilk ay 15 gün sonra 15 gün içilecekmiş sonraki 3 ay 10.gün 10 gün boyunca içilecekmiş toplam 4 ay uygula diyor gününü bekliyorum...bu ay belirsiz bi umut var içimde bilmiyorum neden kıpır kıpır içim inş bebisim icindir

alla allaa kendi sitesindede regl bitince 7 .gün baslayin diyo tv dede öyle demisti..diger 3 ayda regle 10 gün kala 10 gün icelecek diye yaziyodu sitesinde ...bu adamda kafamizi iyice karistirmaya basladi..zikzakimm benimm inslaalhhh bitanemm.sifa olsun yarasin insalalhh

aynen canım kafa karıştırıyo napsam bilemedim ben artık mailde dediğine uycam herkes farklı uyguluyor her yerde farklı yazıyor

aynen canım kafa karıştırıyo napsam bilemedim ben artık mailde dediğine uycam herkes farklı uyguluyor her yerde farklı yazıyor

ama bu zamana kadar herkes reglin 7 .gününde basladi:26:sonuc alanda cok..

sen oo zaman bi öyle yap zikzakimmm....yeterki amacina ulassinn

7sinde mi başlasam yasakcım ya bilemedim ben şimdi

bence 7.basla zikzakimm ya 15 gün sonra baslarsan nasi olacakki regl bile gününde gelmez yine gecikirr...aam 7.baslanirsa hamilelik olmasa bile kist kaybolur regl bile gününde gelirr

öyle yapıyım ozaman 3 gün sonra baslıcam hayırlısı olsun bakalm ipek nerelerde adet oldumu acaba

zikzakcım sende kist mi oluştu canımm?? Baya uzun zaman geçti görüşemeyli haliyle olaylara fransız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…