Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

evet genellikle öyle söylenir, ben de birinden duymuştum, sonra mantıklı geldi ferahlık istemek daha iyi değil mi :)

saol ipekimm benim valla esimede dedim oda destekledi bunada mantikli geldi bitanemmmbundan sonra hep öyle dua edecemm insalahh

Son düzenleme:
rabbim inslaah hayirli haberler duymani nasip eder pureipekimm
bizede yaz dr gelinceeee

adet olamadım hala yasağım doktor bekle olur filan demişti ama nerdee iyice huzursuzlandım
dedim artık daha fazla bekleyemicem bu akşam gidiyorum işte, bilemiyorum önce buna bakarız heralde
sonra da ilerki süreçler için görüşeceğim artık detaylı, bakalım nasıl bir yol izlemek gerekicek ..
yazarım tabi gelince, akşam randevu eve dönünce girerim cnm :)

insalah kist ne yoktur ipekimm:26:yine reglin gelir eninde sonunda ....büyük ihtimal adet söktürücü verir:26:

insalah kist ne yoktur ipekimm:26:yine reglin gelir eninde sonunda ....büyük ihtimal adet söktürücü verir:26:

inşallah yoktur canım ya bende öyle tahmin ediyorum muhtemelen verir söktürücü ??
ya ben şu civanperçemi-adaçayı içtim 2 gün, baktım hafif kahvemsi çok çok az biraz akıntı olmaya başladı
ama içimde bir huzursuzluk oldu bıraktım ? sanıyorum düzenli içilince gerçekten sökebilirdi ama
önce bir dotora görünmek istedim galiba? hani bir an önce olsun ki sonra çaydı soğandı ne gerekiosa
doğru zamanında içmeye başlarım en azından ...

demekki onlarda sökmeye baslamis ipekimm:26:...kuzum benim bu regli bi ol ondan sonra özellikle bi sogan kürüne baslaaaaisin yogunmu ipekimm stresli bi ismi:44:

demekki onlarda sökmeye baslamis ipekimm:26:...kuzum benim bu regli bi ol ondan sonra özellikle bi sogan kürüne baslaaaaisin yogunmu ipekimm stresli bi ismi:44:

işim idare ediyor, bazı zamanlarda çok yoğun olur ama en azından gerektiğinde doktora filan gidebiliyorum cnm :) ama ortam olarak stresli biraz, pek huzurlu değilim de napıcaksın mecburiyet, hele bir arakadaş var anlaşamıyoruz ama idare etmek zorundayım malesef işte (

ipekim galiba seni is ortamida yoruyo bitanemmkuzum benim elinden geldigince iste yasadigin orda kalsin tüm gününe yansitma..evde rahat ol hafta sonlari kendin icin biseyler yapppp..stres atmaya caliss...

selam kızlar

hayalcim şefaatcin olcak senin bebeklerin seni cennet kapısında bekleyecekler rabbim sana ve eşine sağlık sihhat versin inş rabbim zamanını yerini iyi bilir beklemekten başka çare yok

ipekcim dra gitcem demissin ne oldu ? evet aynı durumdayız canım malesef.birlikte baslayalım bakalım şu soğan işine.işe yararsa duyururuz herkese

kızlar günaydın. sizi ve muhabbetlerimizi özledim. ama hayırlısı işte. boşanmak için mahkememe 1 hafta kaldı. Allahtan en hayırlısını diiliyorum. inşallah bi gün yine sizinle hamilemiyim acaba muhabbetleri yaparım. Allah yardımcınız olsun..

inşallah canım rabbim hayırlısını versin herşey gönlünce olsun

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, nasibinde ne varsa inşallah gönlünde o olur :)

gittim canım kist olmuş malesef yasak da tahmin etmişti zaten ..
ilaç vermek istemedi doktor bekliyeceğiz dedi hormon yüklemek istemiyorum
bekleyelim daha dedi olur zaten dedi bakalım bir hafta içinde olmazsam arayıp sorucam
ne kadar bekleyeceğiz diye durum bu yani kızlar
küre başlamak için bile sabretmem gerekiyor düşünün artık

canım ne kadarmış kist büyükmü yoksa pkomu yine?

benim klomenden dolayı olan 7cmlik kistim 1 hafta geciktirdi adetimi adet olmadan 2 hafta öncesinde civanpercemi ve aslanpencesini birlestirip cay yapıp iciyodum belkide onun faydasını gördüm adet oldum . inş sende bir an önce adet olursun

kistmi olmusss:26::26:ama ipekim kistler beklemeyle gitmiyo genelde kuzum benimm.ben bu kist konusunda doktorlari anlamiyorumm..ekim topigindeki haalotumuzdada ayni sorun var. yumurtasi büyüyo catlamiyo catlatma igneside yapmiyo doktorlar kiste dönüsmesini bekliyolar.. kücükte olsa kisltlerini cogalttilarr...bide utanmadan calisin diyolarrripekim peki neden yumurta takibi yapipta kist olmadan catlatma ignesi yapmiyolarrrr:44::44:

zikzakim pureipekimm bilmiyorum duydunuzmu dün baska bi topikte okudum kizlar söyle diyo tr INOFOLIC pkolular icin yeni bi ilac gelmis diyodu..bi arkadasin doktoru hemen bu ilactan vermis..galiba baya etkili bi ilacmisss:26:

canım boyutunu sölemedi ben de aklıma gelmedi sormadım .. geçenlerde civanperçemi-adaçayı içmiştim 2 gün
inan içerken hafif hafif ağrılar ve açıkkahve lekelenme olmuştu biraz, snra doktor ilaç verirse diye içmemiştim
ve lekelenme bile kesildi hemen, şimdi yine başlıcam içmeye heralde sökücek onlar bak sana da faydalı olmuş
inşallah olurum canım rabbim şifa versin hepimize,
senden naber neler yaptınız dünden beri, yasağım da yok diğer topiklerde heralde?

zikzakim bu kolmenle büyüyen yumurtan kiste dönüsmeden önce catlatma ignesi yapmiyomu doktorlarr:44::44::44:

zikzakim pureipekimm bilmiyorum duydunuzmu dün baska bi topikte okudum kizlar söyle diyo tr INOFOLIC pkolular icin yeni bi ilac gelmis diyodu..bi arkadasin doktoru hemen bu ilactan vermis..galiba baya etkili bi ilacmisss:26:

hiç duymadım daha, benm şimdi gittiğim dr profmuş, birkaç zaman da ona teslim olucam artık ??
bakalım nasıl uygular verirse kullanınca yazarı size zaten durumu canım ??
sen nasılsın yasağım, diğer topik almış yürümüş y,ne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…