Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

çilek naptı acaba dün test yapıcaktı bir tane daha merak ettim bir haber verse barii

valla canım ben çok da tecrübeli değilim forumdan öğrendiğim kadarıyla olabiliyomuş.valla bence hiç düşünmeden hemen dr git yarın haman test ve ultrasona gir içini rahatlat.bebiş yoksa da bak nasıl rahatlıyosun ve hastalanıyosun..ama varsa da bebiş o zaman süper olmaz mı

günaydın kızzzlaaaarrr bebeğini Allah size bağışlasın canım darısı başımıza inşallahhh

çilek naptınnnnn test yaptın mıı??????

yaptım cnm
diğerlerine göre bu sabah yaptığım testte 2. çizgi daha belirgindi
çok dua ediyorum eğer varsa bana tutunsun diye
bu akşam kan tahlili yaptırıcam bakalım her turlu sonuca hazırlıklıyım

Son düzenleme:
günaydın kanka napıonn

nasılsın kanka bakim

çilekcim hadi hayırlı olsun inşallah bebişin seninle kalır mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah haberdar et bizi

cnm ilk ayın mıydı bu ay ne zamandır istiyosun bebiş

kasımda denedim ilk kez ben
bakalım kızlar daha hiç bişey belli değil
bu akşam belli olur
ama negatifte olsa kendimi üzmicem yıpratmıcam

hatta hatırlarsanız dr.falan gitmiştim ben
smear testi alttan ultrason ve kan tahlili vermiştim kontrol için
sonrada folic asite başlamıştım

nasılsın kanka bakim

çilekcim hadi hayırlı olsun inşallah bebişin seninle kalır mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah haberdar et bizi

napıyım kanka kocamı bekliom yemeğe gelcek şimdi...
kız benim topiğe bi arkadaş yazmış 24 aralıkmış batıı bugün test yapmış pozitif çıkmışş...
bizde mi yapsak aceppp

inş. pozitif çıkcak cnmm

ben o tek çizgiyi görmek istemiyorum görünce moralim bozuluyor en azından hastalanırım daha iyi beklemiyordum derim ama test yapınca sanki pozitif çıkıcakmış gibi geliyor benim adetimden 5 6 gün geçmeden ben test yapmıcam hatta idrar testi bile yapmam direk kan testi yaptırırım

yok ben günüm geçerse direk kan tahlili yapmam önce idrar testi çünkü ahdım var o çift çizgili testi saklıycam

yok ben günüm geçerse direk kan tahlili yapmam önce idrar testi çünkü ahdım var o çift çizgili testi saklıycam

kan testinde pozitif çıkarsa ben alır yaparım testi öyle saklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…