- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
o da mantıklı ama ben ilk idrar testiyle öğrenmek istiyorumm bananeeee
bakalım son 2 gün kaldı sen benden önce oluyordun eslem ama bu ay geç mi olucaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da mantıklı ama ben ilk idrar testiyle öğrenmek istiyorumm bananeeee
bakalım son 2 gün kaldı sen benden önce oluyordun eslem ama bu ay geç mi olucaksın
kızlar napıyonuz bakem?
nasıl gidiyo batınıza az kalmış he...
hadi bakalım gelmezler de bebişe bağlanır sonuç inşallah...
eslem kız kontrol etcem demiştim nasıl gidiyo diyet? kaçamak yapmıyon demi bak
benim ya 23 ya 24 bu ay heraldem ben öyle biliorum
inş. cnm saol evet cnm diete tam gaz devam 2 gündür yapıorum bakam verebilcekmiyim hiç bozmuorumm
aferin sana...
bozmazsan vermen kaçınılmaz canım...
2 hafta geçsin öyle tartıya çık ama tamam mı?
aaa niye ben 1 haftta geçsin öyle çıkarım diodum 2 hafta sabredemm ki ben amaa 52:
AMA ilk başta vücut kendini hazırlıyo ya kimisi o yüzden ilk zamanlarda veremiyo... o yüzden dediydim,kilonu aynı görürsen moralin bozulur diye
ben çabuk veririm kız inş. tabi moralim bozulmaz ben bi hafta dolsn tartılıyım sanada haber veririm bakım ben 2 kilo veririm diom ama bakalım
inşalah kız hadi bakalım metabolizmanı sen daha iyi biliyosun...
başarılar.........
ben hala adet olmadım kızlar 2 kez cok az kan gördüm ama adet olmadım yarın hastane yolcusuyum alttanmı muayene eder nasıl yapıyolar korkuyorum acıkcası
uff herkes değişik anlatıyo uzun kalın bişeyle diye öylemi gerçekten gözümü korkuttular
uff korkuyorum ya mecburum ama Allah yardımcımız olsun insana zor geliyo mahrem yerlerini açmak
uff korkuyorum ya mecburum ama Allah yardımcımız olsun insana zor geliyo mahrem yerlerini açmak