ağrın sızın var mı bakim bende hiç bişey yok nedense :44:
ayy eşimde soruyo bu gün kaldı 4 gün varmı belirtiler die bi gülesim geldiii hiç sormazdı öncedenn
valla yumurta sağ tarafında dei doktor ama benim sol kassığım ve bacağım ağrıyo sürekli başka bişide yokk
ben de ne ağrı ne bişey bakalım ne olucak bu ay
yerleşme kanaması ile ilgili bilgin var mıhayırlısı olsun cnmmm ya inş. hamileyizdir yawww
yerleşme kanaması ile ilgili bilgin var mı
ben birşey yaşıyorum ama anlayamadım evlendikten sonra adet düzensizliği kist ne var ne yok yaşamaya başladım bebek sahibi olmaya çalışıyorum ama olmuyor bi türlü bu yaşadığıma da iş arkadaslarım yerleşme kanaması dedi
hayırlısı olsun cnmmm ya inş. hamileyizdir yawww
bende yerleşme kanaması yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum acaba yaşadığım yerleşme klnaması mı yardımcı olun arkadaslar
inşallah kız eslem birlikte kalıyormuşuz birde
canım internetten araştır istersen ya da forum da da arata bilirsin ama eslemin dediği gibi regliden 1 hafta ve ya 3 4 gün kala falan oluyormuş yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla kimisinde kahverengi kimisinde pembemsi gibi
bak şimdi bu ayın 18 i olmam gerekiyordu ama 15 inde oldum ama kan değil sanki adet kanamasına benzemiyor kalın tortulu çamur gibi koyu kahve siyah bir kanama bugün bitti 3 gün sürdü toplamda ama avuç içinden bile az geliyordu sence yerleşme mi bu
bak şimdi bu ayın 18 i olmam gerekiyordu ama 15 inde oldum ama kan değil sanki adet kanamasına benzemiyor kalın tortulu çamur gibi koyu kahve siyah bir kanama bugün bitti 3 gün sürdü toplamda ama avuç içinden bile az geliyordu sence yerleşme mi bu
olabilir canım ama olmayadabilir bir test alıp yapsana öğrenirsin sonucu gerçi testtede çıkmaya bilir daha 1 gün geçmiş
inş. hamiledir
yaa diet yapıom die çok su içiyomm ben tuvaletten çıkamıorum söylemesi ayıp
benim regli dönemlerine yakın öyle oluyor yumurtalar büyüdüğü için idrar kesesini küçültüyormuş bu da daha çok tuvalete gitmeye sebep oluyormuş o değilde yumurtladığımdan beri bir ateş var bende çok sıcak diyorum eşime ne sıcağı üşüyorum ben diyor
hımmm burnuma güzel kokular geliooo kız bu hamilelik belirtisi olabilirrrr
bilemiyorum ki eslemcim umutlanmıyorum olursa süpriz olur olmazsa da önümüzde ki ay doktorun yolunu tutucam
aynen cnm biz umutlanmıoruz olursa aaaaaaaaaaa inanmıyorum hiçde beklemioduk diycez dimi kanka
ayyy bu sitede 1 dk bakmasam hemen sepetliyor beni heeaynen eslemcim olursa aa nasıl oldu ki deriz istemiyormuş gibi yapıyoruz yaaa aslında çookkk istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?