Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

o 2093 kalori kilonu korumak için alman gereken kalori...
sen ondan daha az yemelisin mesela 1600 yersen kilo vermen kaçınılmaz

tmm cnm anladım ben şimdi bu gün yiyim tatlımı yemeğimi son son kocişime sözüm var mısır patlatcam bu akşam ondan da yiyim yarın başlıyorum diyete karalıyım
ya bazılarında görüyorum böle kilo çizelgesi yapıolar kaç kilo vermiş falan onu nerden yapabilirim acep:44::44::44:

tamam cnm söz verdin bak...
yoklama yapcam ona göre....
ben sana yardımcı olcam takıldığın yerlerde... bu akşam istediğini ye....

birde temel kalori yakma oranına bak bakalım cnm... onu da anlamak lazım...

1744.8 Kalori dio cnm ben şimdi 1700 den başlıyım biraz kilo verince 1600 yaparım biraz daha verince 1500 olurmu öylee bide mesela bi gün 1700 yapamadım onu illa yapmam gerekiomu o gün doktor öyle bişi demişti sanki bana :44::44:

evet cnm mutlaka aynı kaloriyi yakalamalısın... çünkü vücut hemen alışıyo...
mesela çok düşük kalorili diyetlerden sonra neden hep kilo alırlar işte bu yüzden çok düşük olmamalı..

gülücükcüm k.bakmasın bende cevap veriyorum ama bildiğim şeyleri paylaşmak istiyorum o yüzden eslemcim bugün 1700 kalori aldın tamam yarın 1500 kalori aldın 200 kalori açığın var mesela ertesi gün canın tatlı istedi o açıkta kalan 200 kaloriyi öyle kullanabilirsin ben gıda okudum o yüzden biliyorum

evet cnm mutlaka aynı kaloriyi yakalamalısın... çünkü vücut hemen alışıyo...
mesela çok düşük kalorili diyetlerden sonra neden hep kilo alırlar işte bu yüzden çok düşük olmamalı..

evet cnm ben yarın 1700 den başlıom o zamn yavaş yavaş azltıyım sonra kilo almıyım her yediğimin kalorisini yazıyım sonra toplıya toplaya giderim

kız söle tabi bak bu da güzelmiş yaparım arada tabi sık deil sütlü tatlılar la tamamlayabilirim

estağfirullah cnm...
ben de onu bilmiyodum bak..
:44::44::44::44::44:

estağfirullah cnm...
ben de onu bilmiyodum bak..
:44::44::44::44::44:

hergün bişey öğreniyoruz gülücükcüm ee kızlar bata ne kadar var bakalım bu arada gülücük senin tablo nerde kaldı acaba yaa

canlar ben çıkıyorum artıkım...
eve gidicem...
öpüyorum sizleri......... yarın kontrole gidicem dua edin bana.......

canlar ben çıkıyorum artıkım...
eve gidicem...
öpüyorum sizleri......... yarın kontrole gidicem dua edin bana.......

dualarımız seninle gülücükcüm güle güleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…