- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
selam kızlar
ne var ne yok
ama çok sessiz burası yaaaa
muhabbeti hep kaçırıyorum vallahi ben
tutturamıyorum bi türlü
evet hatice yaa kimse bakmıyor bugün buraya nedense sen nasılsın bebişin nasıl bakalım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
ne var ne yok
ama çok sessiz burası yaaaa
muhabbeti hep kaçırıyorum vallahi ben
tutturamıyorum bi türlü
ay kızlaaarrrr teşekkür ederim. ama vallahide billahide üzülmüyorum. dün bir burukluk oldu ama kociş beni gezmeye çıkardı düşündüm kendi kendime taşındım. neyi problem edicemki. bi sorun yok bi sıkıntı yok zaten daha da ilk denememiz varsın olmasın. hem zaten ben doğumgünü okul zamnına denk gelsin istiyordum. bebişim hiç okulda kutlayamasınmı yani doğumgününü :) şimdi aralıkta yapsak eylülde doğacak her haliyle ucundan bucağından yakalayacak eylülü :)
14 ü gibi hastalığım bitse. kalmam ama olurya 15 inde hamile kalsam 15 eylül yapar en erken hadi onuda geçtim 25 eylül yapar oda mümkün değil bilee. 16 yıl boyunca okulda kutlayacak şimdi yavrum, şanslı kızım benim
ay kızlaaarrrr teşekkür ederim. ama vallahide billahide üzülmüyorum. dün bir burukluk oldu ama kociş beni gezmeye çıkardı düşündüm kendi kendime taşındım. neyi problem edicemki. bi sorun yok bi sıkıntı yok zaten daha da ilk denememiz varsın olmasın. hem zaten ben doğumgünü okul zamnına denk gelsin istiyordum. bebişim hiç okulda kutlayamasınmı yani doğumgününü :) şimdi aralıkta yapsak eylülde doğacak her haliyle ucundan bucağından yakalayacak eylülü :)
14 ü gibi hastalığım bitse. kalmam ama olurya 15 inde hamile kalsam 15 eylül yapar en erken hadi onuda geçtim 25 eylül yapar oda mümkün değil bilee. 16 yıl boyunca okulda kutlayacak şimdi yavrum, şanslı kızım benim
degisiklikler varmi bilmiyorum arkadaslar ben kendiminkini degistirdim bu ay benimkide olmadi kirmiziya yine yakalandik
hayırlısı olsun canım benim kuş benden önce anne oldu
Anladim canim orda mi kalicaksiniz bende kv deyim :):)
ooo benimde hint bülbüllerim var şimdiye kadar 6 7 kere yavruları oldu benim bitane bilem yok şimdi eve gelince baktım yine yumurtlamışşşipeğin dediği gibi alemin pasta yaaa bişey diyim mi bizim sultan papağanı bile yumurtladı ikinciyi de gece yumurtlamış ben daha yumurtlayamadım
ayy inş. cnm 2013 anneleri olalım hepimizzbu arada kizlar nasilsiniz sormayi unuttum batimi düzeltcem diye kafa cok karisik moral bozuk..... bari hepimiz bu ay olsakda 2013 bize ugurlu gelip hamis girsek
yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde)
sblm ________canim yeni batini söyle
burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu
Sweetycan _________yeni bat Konya
umut81 ____________27 Kasım ???
canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ
canankamil2 ___________3 Aralik İzmir
cenntemlgm ___________yeni batini bekliyorrr
Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş
zikzak _____________8 Aralik
d_yesilcik ___________10 Aralık
ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan
gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ?
rochak __________19 Aralık Elazığ
8scorpions __________ yeni bat İstanbul
eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit
nerolcy ________ 26 Aralık
rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane
pasttaa----------------- yeni bat ???
pureipek ____________ beklemede (
reann hamişimiz
hati hamişimiz
armena hamişimiz
sweet01 hamişimiz
mutlubirisi hamişimiz
sağol tatlım, kendimi düzelttim hemen, bu ay da kısmet değilmiş
rüyacn ve gulucuk45 günaydınlar kızlar. ben iyiyim sizler naıslsınızz? turp gibiyim amma acıkın karnım ağrıyor birde uykum vaaaarrrrr
Benim de yumurtlama donemim nasil kasiklarik agriyor gece uyuyamadim sol kasigim nasil agriyordu sanki regli olmusum gibi