• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Kızlar selam. bi karışıklık olmuş heralde ben adet olmadım. hastalanan elmase ama benmişim gibi çıkmış. bennim batım dündü. hala hasta değilim. evde kalan son testimle şimdi deneyip sizi bilgilndireyim ben: 10 dk snra görüşürüzz:16:
elmase cim sende üzülme hayırlısı arkadaşım. hem bak doğumgünü bebişinin okul zamanına gelir benimki tam tatil zamanı hiç okulda kutlayamicak hamişsem :44::44::44:
ayy cnm ya benimde kafam karılştı bende elmase diye yazdım baktım sen gibi gözüktü dedim noluyo anlamadıydım :52::52:
kızlar test yaptım ve sonuç yine negatif. sanırım sadece adetim gecikti :(

cnm kafana takıosan ondan gecikmiştir :40::40:

Amin canim evet cektirmesin, ben biraz esime suc buluyorum ama brisey demiyorum veya diyorum ama anlamiyorum pek sigara iciyor icme diyorum eskiye göre azalti ama bakalim..

cnm içmesin tabi ama onşla alakası olcağını zannetmiorum bu devirde herkes içiyo çevremde çok var hepsininde çocuğu oldu kadınlar bile içiyo hamileyken içeni bile gördümm :47::47: sinir oluyorum onları resmen bebeklerini zehirliyolarr :47::47:

cnm içmesin tabi ama onşla alakası olcağını zannetmiorum bu devirde herkes içiyo çevremde çok var hepsininde çocuğu oldu kadınlar bile içiyo hamileyken içeni bile gördümm :47::47: sinir oluyorum onları resmen bebeklerini zehirliyolarr :47::47:

icsin icsin ama bana zarar vermesin, onun kadar icmis oluyorum mutfakda ictimi salonda icmesine izin vermiyorum.. evet haklisin birde evde kucuk bebeleri olanlarda iciyor , zehirliyorlar resmen:47::47::47:

icsin icsin ama bana zarar vermesin, onun kadar icmis oluyorum mutfakda ictimi salonda icmesine izin vermiyorum.. evet haklisin birde evde kucuk bebeleri olanlarda iciyor , zehirliyorlar resmen:47::47::47:

evet evin içinde içmesine izin verme gitsin balkonda içsin benim eşim içmio allaha şükür benim sşgara dumanına alerjim var zaten kötü oluyorum :52::52:

evet evin içinde içmesine izin verme gitsin balkonda içsin benim eşim içmio allaha şükür benim sşgara dumanına alerjim var zaten kötü oluyorum :52::52:

yaa bende migren var ama iciyor ne yapalim , ilk evlendigimiz aylar icmezdi yanimda türkiyedeyken bakti ben kiyamiyorum birde esim türkiyeden yurtdisina getirdim evlenince buranin ortami filan sIkIntIsI dil bilmiyor filan o yuzden pek uzerine gitmedim yani daha bir senedir burda.

Back