benım malesef kırmızılar geldı cok kotuyum moralım cok bozuk gozlerım artık aglamaktam gormuyo umarım sız olmazsınız kızlar
canım benim olsun canını sıkma inş bir gün gelicek bebişlerimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım malesef kırmızılar geldı cok kotuyum moralım cok bozuk gozlerım artık aglamaktam gormuyo umarım sız olmazsınız kızlar
canım benim olsun canını sıkma inş bir gün gelicek bebişlerimiz
ayy cnm ya benimde kafam karılştı bende elmase diye yazdım baktım sen gibi gözüktü dedim noluyo anlamadıydımKızlar selam. bi karışıklık olmuş heralde ben adet olmadım. hastalanan elmase ama benmişim gibi çıkmış. bennim batım dündü. hala hasta değilim. evde kalan son testimle şimdi deneyip sizi bilgilndireyim ben: 10 dk snra görüşürüzz
elmase cim sende üzülme hayırlısı arkadaşım. hem bak doğumgünü bebişinin okul zamanına gelir benimki tam tatil zamanı hiç okulda kutlayamicak hamişsem :44::44::44:
kızlar test yaptım ve sonuç yine negatif. sanırım sadece adetim gecikti
kızlarrr pazar gününü nasıl geçiriyonuz geziosunuz galibaa ben bugün temizlik yapcam yaaa püffff
Selam cnm nasilsin ? bende buralardayim:) evet benim de temizliğim var bugün . Aynen püff
iyiyim cnm sen nasılsın havada rüzgarlı bu gün gezilmez ama temizlikte yapmak istemiyommm
Şükür iyiyim, aynen bizim burda hem rüzgar birde kar var :) benimde pek birsey yapasim yok pazar pazar .
kar mı?? nerdesin cnm sen :44::44:
Yurtdışında İsveç canım evet bol karımız var cok güzel , bir haftadır yağıyor izlemek güzel ama dışarı çıkmak iyi degil :-]
aaaa ne güzel burda hem güneş var hem fırtına değişik bu gün bende kocaelindeyim
Aslen konyaliyim ama dogma buyume yurtidisinda,evet izlemek guzel oluyor birde 3 katda oturuyorum manzaram iyi yani .. Cocugun var mi canim?
maalesef cnm daha yok inş. olcak bu ayyy senin de yok heralde ne kadarlık evlisin
Evet yok canim benimde aynen bende bu ayi bekliyorum ben gecen sene evlendim yazin 2011 de bir bucuk yol olacak nerdeyse. sen canim ? batin ne zaman
benim 2 seneyi geçti ekim 2010 da evlendim cnm 23 aralık bat inş. olmam tabide
insallah gelmez seninkide benimkide:) sevinmeyi cok istiyorum bende:)
allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin insan bi zaman sonra eksikliğini hissediyo gerçekten
Amin canim evet cektirmesin, ben biraz esime suc buluyorum ama brisey demiyorum veya diyorum ama anlamiyorum pek sigara iciyor icme diyorum eskiye göre azalti ama bakalim..
cnm içmesin tabi ama onşla alakası olcağını zannetmiorum bu devirde herkes içiyo çevremde çok var hepsininde çocuğu oldu kadınlar bile içiyo hamileyken içeni bile gördümm sinir oluyorum onları resmen bebeklerini zehirliyolarr
icsin icsin ama bana zarar vermesin, onun kadar icmis oluyorum mutfakda ictimi salonda icmesine izin vermiyorum.. evet haklisin birde evde kucuk bebeleri olanlarda iciyor , zehirliyorlar resmen
evet evin içinde içmesine izin verme gitsin balkonda içsin benim eşim içmio allaha şükür benim sşgara dumanına alerjim var zaten kötü oluyorum