- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bende migren var ama iciyor ne yapalim , ilk evlendigimiz aylar icmezdi yanimda türkiyedeyken bakti ben kiyamiyorum birde esim türkiyeden yurtdisina getirdim evlenince buranin ortami filan sIkIntIsI dil bilmiyor filan o yuzden pek uzerine gitmedim yani daha bir senedir burda.
Kizlar merhaaaa pazara gittim geldim yoruldum havada soguktu ya bisey sorucam ben hani ben doktora gidicem ya bu ay da olmazsa onumuzdeki ay gidicem eger ki bebek varsa bosuna gitmis olmicak miyim doktora bebegin olup olmadigini bilemem cunku
hıımm olabilir cnm senin ailen orda eşinin ailesi türkiyede mi ?
Kizlar merhaaaa pazara gittim geldim yoruldum havada soguktu ya bisey sorucam ben hani ben doktora gidicem ya bu ay da olmazsa onumuzdeki ay gidicem eger ki bebek varsa bosuna gitmis olmicak miyim doktora bebegin olup olmadigini bilemem cunku
Eslemcim bu ay adet olucam bi daha ki ay adet olmadan gitmem lazim cunku muayene etmesi lazim doktoru aradim ben muayene edip ona gore test yapicakmis o testlerdr adetin 3. Gunu yapiliyor ya nasil ayarlicam ya gittimgim dr hamileysem ve bosu bosuma gitmis olursam ve eger hamileysem muayrne de cikar mi?
He iste ben doktoru aradim asistaniyla konustum gelin once muayene eder sonra adetin 3.gunu test yaptirir ama muayene etmeden test yaptirmaz dedi bana
Kızlar selam. bi karışıklık olmuş heralde ben adet olmadım. hastalanan elmase ama benmişim gibi çıkmış. bennim batım dündü. hala hasta değilim. evde kalan son testimle şimdi deneyip sizi bilgilndireyim ben: 10 dk snra görüşürüzz
elmase cim sende üzülme hayırlısı arkadaşım. hem bak doğumgünü bebişinin okul zamanına gelir benimki tam tatil zamanı hiç okulda kutlayamicak hamişsem :44::44::44:
Onumuzdeki ay gidicem canim bu ay da olmazsa sen napiyorsun eslemcim
kızlarr günaydın bende geldim. ama hasta olsum ben ya püfffffff. pazar sabah gittim dr a kan testi için pazar yapmıyoruz dedi. 2-3 gibide hastalandım. neyse sağlık olsun en azından param gitmedi :))) iyi yönünden düşünmek gerekrse. çalışmalara devam ozaman tey tey tey teyyyy
kızlarr günaydın bende geldim. ama hasta olsum ben ya püfffffff. pazar sabah gittim dr a kan testi için pazar yapmıyoruz dedi. 2-3 gibide hastalandım. neyse sağlık olsun en azından param gitmedi :))) iyi yönünden düşünmek gerekrse. çalışmalara devam ozaman tey tey tey teyyyy
aynen canım.. üzülmek yok....
çalışmalara devam..
carpe diem