• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Kizlar merhaaaa pazara gittim geldim yoruldum havada soguktu ya bisey sorucam ben hani ben doktora gidicem ya bu ay da olmazsa onumuzdeki ay gidicem eger ki bebek varsa bosuna gitmis olmicak miyim doktora bebegin olup olmadigini bilemem cunku

yaa bende migren var ama iciyor ne yapalim , ilk evlendigimiz aylar icmezdi yanimda türkiyedeyken bakti ben kiyamiyorum birde esim türkiyeden yurtdisina getirdim evlenince buranin ortami filan sIkIntIsI dil bilmiyor filan o yuzden pek uzerine gitmedim yani daha bir senedir burda.

hıımm olabilir cnm senin ailen orda eşinin ailesi türkiyede mi ?

Kizlar merhaaaa pazara gittim geldim yoruldum havada soguktu ya bisey sorucam ben hani ben doktora gidicem ya bu ay da olmazsa onumuzdeki ay gidicem eger ki bebek varsa bosuna gitmis olmicak miyim doktora bebegin olup olmadigini bilemem cunku

hoşgeldin cnm adet olduktan sonra git hemen

hıımm olabilir cnm senin ailen orda eşinin ailesi türkiyede mi ?

Benim ailem Danimarkada yasiyor yani ben dogma buyugume danimarkadinim ama esim icin isvece gectim danimarkadan basvurmak zor birde 24 yasasi var , 24 yas dan sonra basvura bilirsin bizde beklemek istemedik o yuzden isvece gectik yani yanliz isvecde.. esim ve ben tek.. ailemle aram asaga yukari 3 saat

merahba canim , adet olduktan sonra git doktora bencede

Eslemcim bu ay adet olucam bi daha ki ay adet olmadan gitmem lazim cunku muayene etmesi lazim doktoru aradim ben muayene edip ona gore test yapicakmis o testlerdr adetin 3. Gunu yapiliyor ya nasil ayarlicam ya gittimgim dr hamileysem ve bosu bosuma gitmis olursam ve eger hamileysem muayrne de cikar mi?

Eslemcim bu ay adet olucam bi daha ki ay adet olmadan gitmem lazim cunku muayene etmesi lazim doktoru aradim ben muayene edip ona gore test yapicakmis o testlerdr adetin 3. Gunu yapiliyor ya nasil ayarlicam ya gittimgim dr hamileysem ve bosu bosuma gitmis olursam ve eger hamileysem muayrne de cikar mi?

cnm sen şimdi 24ünde adetlenince hemen git doktora 3. günü testlerini yapar adetliyken muane etmesi gerekio zaten beni adetliyken çağırmıştı mesela adetin bittikten sonra tekrar çağırıyo yumurtaya bakmak ve test sonuçlarına bakmak için benim öyle olmuştu yani :45::45:

He iste ben doktoru aradim asistaniyla konustum gelin once muayene eder sonra adetin 3.gunu test yaptirir ama muayene etmeden test yaptirmaz dedi bana

Kızlar selam. bi karışıklık olmuş heralde ben adet olmadım. hastalanan elmase ama benmişim gibi çıkmış. bennim batım dündü. hala hasta değilim. evde kalan son testimle şimdi deneyip sizi bilgilndireyim ben: 10 dk snra görüşürüzz:16:
elmase cim sende üzülme hayırlısı arkadaşım. hem bak doğumgünü bebişinin okul zamanına gelir benimki tam tatil zamanı hiç okulda kutlayamicak hamişsem :44::44::44:

canım benım evet bı karısıklık olmuş nasıl omussa benı sen sanmışlar

Onumuzdeki ay gidicem canim bu ay da olmazsa sen napiyorsun eslemcim

Anladim canim orda mi kalicaksiniz bende kv deyim :):)

kızlaaarrr günaydııınnn nerdesiniz bakim hadi gelin :10::10::10::10:

kızlarr günaydın bende geldim. ama hasta olsum ben ya püfffffff. pazar sabah gittim dr a kan testi için pazar yapmıyoruz dedi. 2-3 gibide hastalandım. neyse sağlık olsun en azından param gitmedi :))) iyi yönünden düşünmek gerekrse. çalışmalara devam ozaman tey tey tey teyyyy:12::8::8:

kızlarr günaydın bende geldim. ama hasta olsum ben ya püfffffff. pazar sabah gittim dr a kan testi için pazar yapmıyoruz dedi. 2-3 gibide hastalandım. neyse sağlık olsun en azından param gitmedi :))) iyi yönünden düşünmek gerekrse. çalışmalara devam ozaman tey tey tey teyyyy:12::8::8:

aynen canım.. üzülmek yok....
çalışmalara devam..

carpe diem:1::1::1::1::9::9::9::9::9:

Her şeyin bi zamanı var inşallah doğru ve hayırlı bir zamanda bebek sahibi olacaksınız yürekten inanıyorum ve dua ediyorum. Ben bugüne kadar olmadı diye hiç can sıkmadım çünkü doğru zaman geldiğinde olacağını adım gibi biliyordum bizim hesabımız varsa mutlaka Allah'ın da bir hesabı vardır diye düşünüyorum:))) ne kadar doğru bi zamanda geldi bebişimiz tam inandığım gibi oldu sizler de inancınızı kaybetmeyin her şeyin çaresi bulunur yeterki ölüm olmasın...

pastaa üzülme inşallah önümüzdeki ay olur Allah'ın bir bildiği vardır

selam kızlar
ne var ne yok
ama çok sessiz burası yaaaa
muhabbeti hep kaçırıyorum vallahi ben :(
tutturamıyorum bi türlü

Back