Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ayy cnm ya benimde kafam karılştı bende elmase diye yazdım baktım sen gibi gözüktü dedim noluyo anlamadıydım
kızlar test yaptım ve sonuç yine negatif. sanırım sadece adetim gecikti

cnm kafana takıosan ondan gecikmiştir

Amin canim evet cektirmesin, ben biraz esime suc buluyorum ama brisey demiyorum veya diyorum ama anlamiyorum pek sigara iciyor icme diyorum eskiye göre azalti ama bakalim..

cnm içmesin tabi ama onşla alakası olcağını zannetmiorum bu devirde herkes içiyo çevremde çok var hepsininde çocuğu oldu kadınlar bile içiyo hamileyken içeni bile gördümm sinir oluyorum onları resmen bebeklerini zehirliyolarr

icsin icsin ama bana zarar vermesin, onun kadar icmis oluyorum mutfakda ictimi salonda icmesine izin vermiyorum.. evet haklisin birde evde kucuk bebeleri olanlarda iciyor , zehirliyorlar resmen

icsin icsin ama bana zarar vermesin, onun kadar icmis oluyorum mutfakda ictimi salonda icmesine izin vermiyorum.. evet haklisin birde evde kucuk bebeleri olanlarda iciyor , zehirliyorlar resmen

evet evin içinde içmesine izin verme gitsin balkonda içsin benim eşim içmio allaha şükür benim sşgara dumanına alerjim var zaten kötü oluyorum

evet evin içinde içmesine izin verme gitsin balkonda içsin benim eşim içmio allaha şükür benim sşgara dumanına alerjim var zaten kötü oluyorum

yaa bende migren var ama iciyor ne yapalim , ilk evlendigimiz aylar icmezdi yanimda türkiyedeyken bakti ben kiyamiyorum birde esim türkiyeden yurtdisina getirdim evlenince buranin ortami filan sIkIntIsI dil bilmiyor filan o yuzden pek uzerine gitmedim yani daha bir senedir burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…