Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

dur bende deniyim bende bilmiiyodum oh be öğrenmiş olduk.....

KIzzLAR BEN BURALARDAYIM HA.... sizinleyim yani...
arada kozmetik bölümüne kaçıyom...
bu ara biraz kozmetiğe taktım ...ama iyi geldi sevenler için ciddi anlamda kafa dağılıyo.... beklerim sizleri de.............

Slmlar güzel bayanlar toplulugu .ne yapiyonuz bea..bende derstir. Dusunmektir pek cvp yazamyrm. Birde benm pc çok ağırlasmis o nedenden tlfndan giriyorum...cvp yazmyrum ama takip ediyorum.sizi kızlar okuyorm.grdkce...

Slmlar güzel bayanlar toplulugu .ne yapiyonuz bea..bende derstir. Dusunmektir pek cvp yazamyrm. Birde benm pc çok ağırlasmis o nedenden tlfndan giriyorum...cvp yazmyrum ama takip ediyorum.sizi kızlar okuyorm.grdkce...

kııızzz bebişin nasıl sen nasılsın bakalım güzel anne

kız sen bize kızmıyomuydun zilli üzmeyin kendinizi die daha dur bismillah ilk ayda bölemi yapcan aç ordan mezdekeyi bakimmm ohhh yandan yandan üzme kendini amaa

evet cnm uğraştım yaptım en sonunda güzel olduu

kız sen nerdesin uyuyordun kesin değil mi

kızlar yaa batım 8 aralık test yaptım silik milik hiç bişe çıkmadı ( hafif kasık ağrım var bunun dışında hiç belirtim yok noldu ki acaba geçmez bu iki güünn oofff

kızlar yaa batım 8 aralık test yaptım silik milik hiç bişe çıkmadı ( hafif kasık ağrım var bunun dışında hiç belirtim yok noldu ki acaba geçmez bu iki güünn oofff

sabret cnm 2 gün daha az kalmış 2 gün kala çoğunda belli oluyo ama belli de olmaz geç döllenme oluyomuş bazılarında çok merak ediyosan kan testi yaptır cnm inş. hamilesindir

aynen yaa gece uyuyamadım bi türlü sabahta kalkamadım

adetini bekle bence canım baktın olmadın sonra tekrar test yap ya da kan testi yaptır

eslemcim gece yine fena rüzgar vardı bende uyuyorum rüzgarın sesine uyandım yağmur damlalarıda cama çarpıyor pıtpıt diye sonra uyumuşum

inş canım benim ama beklemek okadar zor ki sende biliyosundur bu durumu elde değil yani :))

bilmezmiyim cnm çok zor beklemek ama napalım cnm sabretcez ve bol bol dua edicez anlıyorum seni ama bak ben 23 aralığı bekliycem ben napıyım

rüzgardan deilde yan komşumun sesinden yuyamadım gece 1 de binanın içinde bi aşağı bi yukarı sesli sesli konuşuyolar sinir oldum yaa sinirden uyuyamadımm

deseydin heeeeeyyyytttt dağılın uleeeeyyyynnnn diye bağırsaydın eslem

canm benm .iim rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu.. herzaman dua ediyorum... Valla canm şu progestan uyku sersemi etti beni . Ama mecbur almam lazım..

onu neden içiyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…