heh oldu galiba yeşilcik bende diyordum o işaret ne demek bunu yapıyormuş kerata
tebriklerrrrr
Bende haberleri okuyordum şimdi erkeklerde sperm sayısı 3 te 1 oranında düşmüş 1986-2005 arasında yapılan araştırmaya göreymiş
dur bende deniyim bende bilmiiyodum oh be öğrenmiş olduk.....
valla bende bu çizelgeyle uğraşıyom nasıl güzel olmuşmu?
Slmlar güzel bayanlar toplulugu .ne yapiyonuz bea..bende derstir. Dusunmektir pek cvp yazamyrm. Birde benm pc çok ağırlasmis o nedenden tlfndan giriyorum...cvp yazmyrum ama takip ediyorum.sizi kızlar okuyorm.grdkce...
kızlar hepinize günaydın. batım 7 aralık yani yarın ve dün idrar testi yaptım negatif çıktı yine. silik bi çizgi bile yokk. ama adet belirtimde yokk. progestan ve folbiol kullanıyorum acaba idrarda bu yüzden bişey olabilirmi. ben neden hamile kalamadımmmmmmm
güzel bayanlaaaaarrr günaydıııınnnnn nasılsınız bakalıım eslemcim olmuş evlilik çizelgen ipekcim benimde bu defa lekelenmeyle başladı normalde direk gelirdi bu defa akşam az bi pembe leke geldi sabah kalktım oldum bende o lekeyi saymadım bence de normal boyutta geldiği zaman tam anlamıyla regli oluyorsun gibi geliyor bana
kız sen bize kızmıyomuydun zilli üzmeyin kendinizi die daha dur bismillah ilk ayda bölemi yapcanaç ordan mezdekeyi bakimmm ohhh yandan yandan üzme kendini amaa
evet cnm uğraştım yaptım en sonunda güzel olduu
kız sen nerdesin uyuyordun kesin değil mi
kızlar yaa batım 8 aralık test yaptım silik milik hiç bişe çıkmadı( hafif kasık ağrım var bunun dışında hiç belirtim yok noldu ki acaba geçmez bu iki güünn oofff
sabret cnm 2 gün daha az kalmış 2 gün kala çoğunda belli oluyo ama belli de olmaz geç döllenme oluyomuş bazılarında çok merak ediyosan kan testi yaptır cnminş. hamilesindir
kızlar yaa batım 8 aralık test yaptım silik milik hiç bişe çıkmadı( hafif kasık ağrım var bunun dışında hiç belirtim yok noldu ki acaba geçmez bu iki güünn oofff
aynen yaa gece uyuyamadım bi türlü sabahta kalkamadım
inş canım benim ama beklemek okadar zor ki sende biliyosundur bu durumu elde değil yani :))
adetini bekle bence canım baktın olmadın sonra tekrar test yap ya da kan testi yaptır
eslemcim gece yine fena rüzgar vardı bende uyuyorum rüzgarın sesine uyandım yağmur damlalarıda cama çarpıyor pıtpıt diye sonra uyumuşum
bilmezmiyim cnm çok zor beklemek ama napalım cnm sabretcez ve bol bol dua edicez anlıyorum seni ama bak ben 23 aralığı bekliycem ben napıyım
rüzgardan deilde yan komşumun sesinden yuyamadım gece 1 de binanın içinde bi aşağı bi yukarı sesli sesli konuşuyolar sinir oldum yaa sinirden uyuyamadımm
deseydin heeeeeyyyytttt dağılın uleeeeyyyynnnn diye bağırsaydın eslem
canm benm .iim rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu.. herzaman dua ediyorum... Valla canm şu progestan uyku sersemi etti beni . Ama mecbur almam lazım..
taşıncaklar zaten o yüzden muhatap olmak istemiorum
canm benm .iim rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu.. herzaman dua ediyorum... Valla canm şu progestan uyku sersemi etti beni . Ama mecbur almam lazım..
saba tümerde ibrahim saraçoğlu çıktı onu dinliyorum bebek isteyenler soğan kürü yapsınlar diyor
ıyyy çok kötü onun tadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?