• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kız olucak bak bbcode yazan penceredeki ilk http yazan yeri değil ikinci http yazan yeri sonun png img yazıyor heh işte orayı png ye kadar kopyalıcaksın sonra kullanıcı kontrol paneline giriceksin orda profili düzenle/değiştir yazıyor ona tıkla aşağı doğru inerken çizelge diye yer var oraya yapıştırıcaksın değişiklikleri kaydet diceksin olucak bi dene bak

oldu galiba bakiimm :27::27:

canım hoşgeldin hayırlı olsuuuun :16::16: çok iyi anlıyorum seni :31:
ama korkmamaya çalış Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın :nazar:
kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar: bikere insanın başına bişey gelince :31:
nolursa olsun rahat olmak zor, ama çok da tedirgin olup da ,
psikolojinin bebeğine zarar vermesine de izin verme sakın canım benim :16:

Çok sağol canım Allah razı olsun arkadaşım duaların için inşallah duaların gerçek olur ben ve benim gibi herkese allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.psikolojı çok önemli özellikle burda eşlere görev düşüyor ama malesef onlar bizim kadar duygusal olmadığı için bizi anlamıyorlar.

kızlar günaydın kimse var mı ????
ben de regl oldum sanırım, 3. günü tahlil yaptırmam gerekli,
şimdi sormak istediğim ise dün akşam lekelenmeyle başladı
bugün 2 yarın 3 mü oluyo yoksa bugün 1 ctesi 3 mü oluyo bu durumda yaaa ?????

Çok sağol canım Allah razı olsun arkadaşım duaların için inşallah duaların gerçek olur ben ve benim gibi herkese allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.psikolojı çok önemli özellikle burda eşlere görev düşüyor ama malesef onlar bizim kadar duygusal olmadığı için bizi anlamıyorlar.

kimisi çok destek oluyo biliyorum zaten onlar da üzülüyo ediyo ama anlamaz onlar anlamaaaaaazzz :(
hala maç derdindeyse ne anladığını düşünebilirsinki, bu duygular hep hanımları yıpratır yorar :(((
ben de çook üzgünüm dün beklemediğm anda adt oldm :14::14::14::14: hiç erken olmadı şimdiye kadar ..
neyse, senin duruma göre çook rahat olman gerekli bu ilk dönemler gebelik için çok önemli beslenmene dikkat et
vitaminlerine ve psikolojine sağlıklı bebeğin olmasını istiyorsan dikkatli ol, Allah sana bağışlasın canım :)

günaydın puripekcim senin bat 10 aralık değil miydi?

dün gece başladıysa bugünü 1 say. ben genelde öyle yapıyorum. ;)

günaydın puripekcim senin bat 10 aralık değil miydi?

dün gece başladıysa bugünü 1 say. ben genelde öyle yapıyorum. ;)

evet yeşilcik yaa 9-10 gibi beklydum :(( şimdiye kadar hiç böle olmadı şok oldum :14::14:
şimdi kan tahlillerinden sonra galiba ara vermem gerekicek biraz, hiçbişey bilmyrum artık ???
evet bende öyle yapym dedim bugn 1ctesi sabah veririm kan ...

geçen tv de bir bayan gördüm, 11 yıldır evliymiş 8 yıldır çabalıyomuş,3 veya 4 kaybı olmuş,
birinde bebek gelişmemiş, birinde 3üz müş zararlı olmasın diye birini sonlandırmışlar diğerleri de gitmiş,
birinde 4-5 aylık olmuş başka sorun çıkmış hepsi de tüp bebekmiş ve yine 3 aylık hamileydi, Allah'ım böyle acılarla sınamasın :((

Son düzenleme:
evet yeşilcik yaa 9-10 gibi beklydum :(( şimdiye kadar hiç böle olmadı şok oldum :14::14:
şimdi kan tahlillerinden sonra galiba ara vermem gerekicek biraz, hiçbişey bilmyrum artık ???
evet bende öyle yapym dedim bugn 1ctesi sabah veririm kan ...

geçen tv de bir bayan gördüm, 11 yıldır evliymiş 8 yıldır çabalıyomuş,3 veya 4 kaybı olmuş,
birinde bebek gelişmemiş, birinde 3üz müş zararlı olmasın diye birini sonlandırmışlar diğerleri de gitmiş,
birinde 4-5 aylık olmuş başka sorun çıkmış hepsi de tüp bebekmiş ve yine 3 aylık hamileydi, Allah'ım böyle acılarla sınamasın :((

hayırlısı olsun canım yaa o şişlikler vs demekki adetin geleceğinin habercisiymiş.

herşeyin ayrı bir zorluğu var ya gerçekten. bebek olmaz bir sorun olur düşer ayrı bir dert hepsi de zor gerçekten . Allah hayırlı evlatlar hayırlı hamilelikler nasip etsin hepimize

kimisi çok destek oluyo biliyorum zaten onlar da üzülüyo ediyo ama anlamaz onlar anlamaaaaaazzz :(
hala maç derdindeyse ne anladığını düşünebilirsinki, bu duygular hep hanımları yıpratır yorar :(((
ben de çook üzgünüm dün beklemediğm anda adt oldm :14::14::14::14: hiç erken olmadı şimdiye kadar ..
neyse, senin duruma göre çook rahat olman gerekli bu ilk dönemler gebelik için çok önemli beslenmene dikkat et
vitaminlerine ve psikolojine sağlıklı bebeğin olmasını istiyorsan dikkatli ol, Allah sana bağışlasın canım :)

evet kişisine göre değişiyor kimi eşler çok anlayışlı ve duyarlı oluyor kimiside biraz odun cinsinden oluyor.bende senin pisilojını çok iyi anlıyorum her wc gittiğinde insan aynı pisikolojıyı yaşıyor gelmemesi için dua ediyorsun rabbim inş tez zamanda sizede bir evlat nasip etsin :129: Rabbim bizleri imtihan ediyor şükretmek lazım halimize allah yardımcımız olsun

herkese selam
nasılsınız canlar
pek kalamıyorum ama selamsızda kalamıyorum aklım sizde
öpüyorum hepinizi kocaman

kızlar hepinize günaydın. batım 7 aralık yani yarın ve dün idrar testi yaptım negatif çıktı yine. silik bi çizgi bile yokk. ama adet belirtimde yokk. progestan ve folbiol kullanıyorum acaba idrarda bu yüzden bişey olabilirmi. ben neden hamile kalamadımmmmmmm:5::5::5::5:

hııııııhhhhhhhhhh işte bir türlü çözemediğim soru.........:44::44::44::44:
ben de bi türlü anlamıyorum ve hep genelde benim öyle oluyo...
ben lekendiğim günü saymıyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum...:44::44::44::44:

günaydın kızlar
dün akşam ben yine 2.çizgiyi gördüm ve 22. gün oluyo
çok geç değil mi yumurtlama için

adet periyotlarım şöyle 10 eylül 10 ekim 14 kasım

cnm üzülme daha zamanı var demekki

kızlar hepinize günaydın. batım 7 aralık yani yarın ve dün idrar testi yaptım negatif çıktı yine. silik bi çizgi bile yokk. ama adet belirtimde yokk. progestan ve folbiol kullanıyorum acaba idrarda bu yüzden bişey olabilirmi. ben neden hamile kalamadımmmmmmm:5::5::5::5:

neden bana kimse cevap vermiyorr :22:

güzel bayanlaaaaarrr günaydıııınnnnn nasılsınız bakalıım eslemcim olmuş evlilik çizelgen ipekcim benimde bu defa lekelenmeyle başladı normalde direk gelirdi bu defa akşam az bi pembe leke geldi sabah kalktım oldum bende o lekeyi saymadım bence de normal boyutta geldiği zaman tam anlamıyla regli oluyorsun gibi geliyor bana

pastacımmm günaydınn. napyon be ya*

adetin yarın canım belirtiler için erken olabilir hele bi akşam olsun ona göre bilirsin ne olduğunu.
daha öncede dediğim gibi ilk deneme için ümitsizliğe kapılman yersiz. öbür aylar denemeye devam canım benim kendini hiç üzmene gerek yok.

pastacım senin daha ilk aydı galiba yanlış hatırlamıyorsam bu çok normal pastacım ilk aydan hamile kalamamak bi sıkıntı olduğu göstermez ben 21 yaşındayım 5 aydır olmuyor bu 6.ayımız sen ilk aydan böyle üzülme neden olmadı diye bende ilk ay çok umutluydum olmadı çok üzülmüştüm o yüzden üzme kendini yumoşlarada yazık sanada yazık pastacım :16::16::16:

pastacımmm günaydınn. napyon be ya*

adetin yarın canım belirtiler için erken olabilir hele bi akşam olsun ona göre bilirsin ne olduğunu.
daha öncede dediğim gibi ilk deneme için ümitsizliğe kapılman yersiz. öbür aylar denemeye devam canım benim kendini hiç üzmene gerek yok.

pastacım senin daha ilk aydı galiba yanlış hatırlamıyorsam bu çok normal pastacım ilk aydan hamile kalamamak bi sıkıntı olduğu göstermez ben 21 yaşındayım 5 aydır olmuyor bu 6.ayımız sen ilk aydan böyle üzülme neden olmadı diye bende ilk ay çok umutluydum olmadı çok üzülmüştüm o yüzden üzme kendini yumoşlarada yazık sanada yazık pastacım :16::16::16:

napam canım ya üzülüyom işteee. yarın olmam laızm adet evet hadi bakalım hayırlısı kaç gün daha bekliyim sizce ya çatliycam off :(
ilk denemem bu arada evet. sizlerde haklısınız ama ben çok tezcanlıyım elimde dğeil. her işim böyle hemen olsun bitsin istiyorum. zaten hamila kalırsam 9 ay nasıl bekliycem onuda bilmiyorum :9: yarın kan testi yaptırayım diyorum siz ne dersiniz? yada bugünmü gitsem ya püfffffff

Back