• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

pastacim sabah 2tane akşam2tane atiyorum . Gece ataklarmn agrsindan yatamyrum bide benim halimi düşün. Sersem gibym. Ve bende aöf okuyorum.

eyvah eyvah diyorum o zamn. inşallah atlatırsın canım hayırlısıyla. ders çalış bol bol sende bak 5-6 sında sınavlar var. ama konular düşürülmüş sanki daha çok sınav daha az çalışma sayfası var gibi geldi bana. sen ne dersin?

ayyy cnm bende öleyim kaç gündür malzemem de yoktu bugün aldırdım eşime yapıyorum eşime tarifini yollıyım sende yap yada gel bana birliktre yiyelimm yanınada çay ohh miss gibi :52::52::52:
4 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ ya da 1/2 paket margarin
1,5 su bardağı toz şeker
3-4 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2,5 su bardağı un
İstenirse 1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz

Yumurta ve şeker iyice çırpılır.Süt,yağ,kakao eklenip bu karışımdan 1 su bardağı ayrılır. Sonra un,vanilya,kabartma tozu,ceviz eklenir. 170 derecede pişirilir. Kek ılındıktan sonra ayrılan karışım üzerine dökülür.(Daha ıslak bir kek istenirse karışımın içine ılık süt ve kakao eklenebilir.)Üzeri arzuya göre süslenir.

tarif için tşkrler ama bana yapılmışı lazım :)) yarın misafirim gelecek yarına kadar sabredeyim azıcık

kızlar ben geldim valla eslem gelince topik canlanmış heeee.......
eslem toplayıcı güç gibisin maşallah.. napıyon bakalım görüşmeyeli...:21::21::21:

bilmezmiyim cnm çok zor beklemek ama napalım cnm sabretcez ve bol bol dua edicez anlıyorum seni ama bak ben 23 aralığı bekliycem ben napıyım :14::14:

rüzgardan deilde yan komşumun sesinden yuyamadım gece 1 de binanın içinde bi aşağı bi yukarı sesli sesli konuşuyolar sinir oldum yaa sinirden uyuyamadımm :47::47::47:

allah sabır versin hepimize bizi bebekle sınamasın rabbim inş. çok uğraşsakta olmuyo napalım kısmet deyip beklicez yapcak bişe yok :((

tarif için tşkrler ama bana yapılmışı lazım :)) yarın misafirim gelecek yarına kadar sabredeyim azıcık
nelr yapcan misafirlerine bakim anlatt

kızlar ben geldim valla eslem gelince topik canlanmış heeee.......
eslem toplayıcı güç gibisin maşallah.. napıyon bakalım görüşmeyeli...:21::21::21:

ayy cnm benim napıyım valla komşusun kızı geldi 3 yaşında onunla oynuyoz internetten pepee açtımm onu izlio başımda belio tuşlara basıo ona vericem bilgisayarıı :9::9::9:
karbonat varsa onu kullan cnm

komşumdan istedim cnm şimdi saoll:40::40:

ayyy cnm bende öleyim kaç gündür malzemem de yoktu bugün aldırdım eşime yapıyorum eşime tarifini yollıyım sende yap yada gel bana birliktre yiyelimm yanınada çay ohh miss gibi :52::52::52:
4 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ ya da 1/2 paket margarin
1,5 su bardağı toz şeker
3-4 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2,5 su bardağı un
İstenirse 1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz

Yumurta ve şeker iyice çırpılır.Süt,yağ,kakao eklenip bu karışımdan 1 su bardağı ayrılır. Sonra un,vanilya,kabartma tozu,ceviz eklenir. 170 derecede pişirilir. Kek ılındıktan sonra ayrılan karışım üzerine dökülür.(Daha ıslak bir kek istenirse karışımın içine ılık süt ve kakao eklenebilir.)Üzeri arzuya göre süslenir.

aynı kekten bende yapıyorum ama 3 yumurta ile servis etmeden öncede eğer evde varsa çikolata sosu döküyorum süslüyorum çok güzel oluyor ayyy canım istedi yapsam mı ki :56:

kızlar aranızda günlük ped kullananlar var mı?

aynı kekten bende yapıyorum ama 3 yumurta ile servis etmeden öncede eğer evde varsa çikolata sosu döküyorum süslüyorum çok güzel oluyor ayyy canım istedi yapsam mı ki :56:

kızlar aranızda günlük ped kullananlar var mı?

cnm bende çok yumurtalı şeyleri sevmiorum bende 3 yumurta atsam mı dedim ama sonra attım 4ünüde bakalım güzel olur inş. üstüne çikolata sosu yapsam mı acaba güzel olur mu yoksa sade böle mi yesek sonuçta ıslak olcak karar veremedim cnm

ben bi türlü kullanamadım cnm onu yaa içime sinmio pek sonuçte her tuvalette değiştiremiosun :27::27:

hııııııhhhhhhhhhh işte bir türlü çözemediğim soru.........:44::44::44::44:
ben de bi türlü anlamıyorum ve hep genelde benim öyle oluyo...
ben lekendiğim günü saymıyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum...:44::44::44::44:

işte bu hormonlar böle delirtiyo bizi gel de kafa yorma ? akşam dra da sorucam gülücüğüm ??

cnm üzülme daha zamanı var demekki

sağol çilekçim elde değil işte napalım :((88

güzel bayanlaaaaarrr günaydıııınnnnn nasılsınız bakalıım eslemcim olmuş evlilik çizelgen ipekcim benimde bu defa lekelenmeyle başladı normalde direk gelirdi bu defa akşam az bi pembe leke geldi sabah kalktım oldum bende o lekeyi saymadım bence de normal boyutta geldiği zaman tam anlamıyla regli oluyorsun gibi geliyor bana

bende ilk kez oldu böle bişey bel ağrım kasık ağrım olurdu aniden başladı sonra oldu bi göğüsler hassaslaşmıştı o kadar ??

iyiyim rüycan. bat 10 aralık daha bişey yok göğüsler acıyo nerseyde bi hafta oldu. arada karnım batıyo ama adet belirtisi yok

yeşilcik hakkında hayırlısı olsun, benm de göğüs ağrısı başladı sonra aniden geldi belirtisiz şekilde, umarım senin tutmuştur canım ..

saba tümerde ibrahim saraçoğlu çıktı onu dinliyorum bebek isteyenler soğan kürü yapsınlar diyor

yaaa evet açıklama yapymuş bebek isteyenlere diye , soğan kürünü anlatmış sanırım ..

cnm bende çok yumurtalı şeyleri sevmiorum bende 3 yumurta atsam mı dedim ama sonra attım 4ünüde bakalım güzel olur inş. üstüne çikolata sosu yapsam mı acaba güzel olur mu yoksa sade böle mi yesek sonuçta ıslak olcak karar veremedim cnm

ben bi türlü kullanamadım cnm onu yaa içime sinmio pek sonuçte her tuvalette değiştiremiosun :27::27:

eslemcim eline sağlık canım, afiyet olsun, bende o tariften yapydum önceden şimdi başka tarif deniyorum canım :)

evet cnm ben sürekli kullanıyorum
hatta kullanmayınca afedersin çamaşır giymemiş gibi hissediyorum:1::1:

ya bende çok kullanırdım evlenmeden önce hergün koyardım çok akıntım olurdu sonra sistit oldum doktor dedi ki kullanma onlar akıntı oldukça ıslanıyor nemli kalınca da bakteri üretiyormuş kullanılırsada her ıslandığında değiştirmek lazımmış ben kullanmıyorum artık da bi yerde okurken şimdi bi soruyım dedim

ya bende çok kullanırdım evlenmeden önce hergün koyardım çok akıntım olurdu sonra sistit oldum doktor dedi ki kullanma onlar akıntı oldukça ıslanıyor nemli kalınca da bakteri üretiyormuş kullanılırsada her ıslandığında değiştirmek lazımmış ben kullanmıyorum artık da bi yerde okurken şimdi bi soruyım dedim

evet cnm beni rahatsız etti ıslak ıslak kalıo sonuçta sağlıklıda deil öyle ıslak kalması mantar yapar ben peçete kullanıorum cnm her tuvalettede yeniliyorum gayet rahat hemde o ıslaklık hissi olmuo :30::30::30:

akıntı olduğunda çamaşırını sürekli değiştirme imkanın olmuyo özelliklede çalışıyorsan evde olmuyorsan o yüzden ıslaklık hissttiğinde değiştirmen yeterli oluyo ben uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir enfeksiyon yaşamadım,sistite girdiğin wcler sebep oluyo çünkü o bulaşıcı bi hastalık özellikle dışarılarda ben wcye girmemeye özen gösteriyorum yani pedden olduğunu düşünmüyorum şahsen :))

akıntı olduğunda çamaşırını sürekli değiştirme imkanın olmuyo özelliklede çalışıyorsan evde olmuyorsan o yüzden ıslaklık hissttiğinde değiştirmen yeterli oluyo ben uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir enfeksiyon yaşamadım,sistite girdiğin wcler sebep oluyo çünkü o bulaşıcı bi hastalık özellikle dışarılarda ben wcye girmemeye özen gösteriyorum yani pedden olduğunu düşünmüyorum şahsen :))

cnm be normal pedleri bile elimde olsa kullanmıycam acaip tahriş yapıo bana çok dokunuyo onlarda dokundu bana ama benim cildim hassas herkeste aynı olmaz cnm:15::15:

Back