• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

napam canım ya üzülüyom işteee. yarın olmam laızm adet evet hadi bakalım hayırlısı kaç gün daha bekliyim sizce ya çatliycam off :(
ilk denemem bu arada evet. sizlerde haklısınız ama ben çok tezcanlıyım elimde dğeil. her işim böyle hemen olsun bitsin istiyorum. zaten hamila kalırsam 9 ay nasıl bekliycem onuda bilmiyorum :9: yarın kan testi yaptırayım diyorum siz ne dersiniz? yada bugünmü gitsem ya püfffffff

tez canlısın da canım sabretmeden olmuyo demekki bu işler. adetin yarınmış sen bugün bekle. ama yok ben bekleyemem ne olduğunu kesin öğreneyim diyosan bugün yaptır kan testini.

senin bu tez canlılığınla o 9 aydan önce gelir bebek :)))

napam canım ya üzülüyom işteee. yarın olmam laızm adet evet hadi bakalım hayırlısı kaç gün daha bekliyim sizce ya çatliycam off :(
ilk denemem bu arada evet. sizlerde haklısınız ama ben çok tezcanlıyım elimde dğeil. her işim böyle hemen olsun bitsin istiyorum. zaten hamila kalırsam 9 ay nasıl bekliycem onuda bilmiyorum :9: yarın kan testi yaptırayım diyorum siz ne dersiniz? yada bugünmü gitsem ya püfffffff

yeşilciğin dediği gibi o bebek bu tezcanlılıkla 9 ay beklemek hele sana benzerse :16: kan testinde erkende çıkabiliyormuş bugün git yaptır istersen çıkabilir bişey varsa

bugünde bekliyimde yarın baktım hasta olmadım.. hemen kan testine giderim. çıkarsa bişiler cteside hemen kadn doğuma :)

Son düzenleme:
bugünde bekliyimde yarın baktım hasta olmadım.. hemen kan testine giderim. çıkarsa bişiler cteside hemen kadn doğuma :)

tamam pastacım ders çalışmıyormusun bugün sen :21::21:

iyiyim rüycan. bat 10 aralık daha bişey yok göğüsler acıyo nerseyde bi hafta oldu. arada karnım batıyo ama adet belirtisi yok

keşke adet belirtileriyle hamilelik belirtileri farklı olsaymış anlaması kolay olurmuş :44::44::44::44:

yeşilci, rüyacan, pasta, napıyonuz be ya?

iyiyim be gülücük napam göğüslerim ağrıyor durduğum yerde sanki patlıcaklarmış gibi noluyor bana yaaa :18::18::18::18:

tamam pastacım ders çalışmıyormusun bugün sen :21::21:

yeşilci, rüyacan, pasta, napıyonuz be ya?

rüyacanım sabahtan beri kitaba ellemedim bile. pek bi takılasım var endense forumda geziyom boş anım bile olmadı sabahtan beri. kalsın artık bugünde yarın çalışırım :)
gülücüküm napak işte takılıyoz öle. sen nörüyonn?

kızlar yaa bişey sorucam ben iki alıntıya tek mesajda cevap veremiyorum nasıl yapılıyor o

kızlar yaa bişey sorucam ben iki alıntıya tek mesajda cevap veremiyorum nasıl yapılıyor o

canım hani gönderdiğimiz mesajların altında alıntı ile cevapla yazıyo ya bi de onun yanında den den '' işareti var hangi mesajları almak istiyosan onlara tıklıyosun tek tek sonra konuya cevap ver dediğinde hepsi geliyo mesaj alanına

rüyacanım sabahtan beri kitaba ellemedim bile. pek bi takılasım var endense forumda geziyom boş anım bile olmadı sabahtan beri. kalsın artık bugünde yarın çalışırım :)
gülücüküm napak işte takılıyoz öle. sen nörüyonn?

canım hani gönderdiğimiz mesajların altında alıntı ile cevapla yazıyo ya bi de onun yanında den den '' işareti var hangi mesajları almak istiyosan onlara tıklıyosun tek tek sonra konuya cevap ver dediğinde hepsi geliyo mesaj alanına

heh oldu galiba yeşilcik bende diyordum o işaret ne demek bunu yapıyormuş kerata :1::1:

:1::1::1: bende haberleri okuyordum şimdi erkeklerde sperm sayısı 3 te 1 oranında düşmüş 1986-2005 arasında yapılan araştırmaya göreymiş

Back