kız olucak bak bbcode yazan penceredeki ilk http yazan yeri değil ikinci http yazan yeri sonun png img yazıyor heh işte orayı png ye kadar kopyalıcaksın sonra kullanıcı kontrol paneline giriceksin orda profili düzenle/değiştir yazıyor ona tıkla aşağı doğru inerken çizelge diye yer var oraya yapıştırıcaksın değişiklikleri kaydet diceksin olucak bi dene bak
oldu galiba bakiimm
canım hoşgeldin hayırlı olsuuuunçok iyi anlıyorum seni
ama korkmamaya çalış Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın
kucağına almayı nasip etsin inşallahbikere insanın başına bişey gelince
nolursa olsun rahat olmak zor, ama çok da tedirgin olup da ,
psikolojinin bebeğine zarar vermesine de izin verme sakın canım benim
Çok sağol canım Allah razı olsun arkadaşım duaların için inşallah duaların gerçek olur ben ve benim gibi herkese allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.psikolojı çok önemli özellikle burda eşlere görev düşüyor ama malesef onlar bizim kadar duygusal olmadığı için bizi anlamıyorlar.
kızlar günaydın kimse var mı ????
ben de regl oldum sanırım, 3. günü tahlil yaptırmam gerekli,
şimdi sormak istediğim ise dün akşam lekelenmeyle başladı
bugün 2 yarın 3 mü oluyo yoksa bugün 1 ctesi 3 mü oluyo bu durumda yaaa ?????
günaydın puripekcim senin bat 10 aralık değil miydi?
dün gece başladıysa bugünü 1 say. ben genelde öyle yapıyorum.
evet yeşilcik yaa 9-10 gibi beklydum( şimdiye kadar hiç böle olmadı şok oldum
şimdi kan tahlillerinden sonra galiba ara vermem gerekicek biraz, hiçbişey bilmyrum artık ???
evet bende öyle yapym dedim bugn 1ctesi sabah veririm kan ...
geçen tv de bir bayan gördüm, 11 yıldır evliymiş 8 yıldır çabalıyomuş,3 veya 4 kaybı olmuş,
birinde bebek gelişmemiş, birinde 3üz müş zararlı olmasın diye birini sonlandırmışlar diğerleri de gitmiş,
birinde 4-5 aylık olmuş başka sorun çıkmış hepsi de tüp bebekmiş ve yine 3 aylık hamileydi, Allah'ım böyle acılarla sınamasın(
kimisi çok destek oluyo biliyorum zaten onlar da üzülüyo ediyo ama anlamaz onlar anlamaaaaaazzz
hala maç derdindeyse ne anladığını düşünebilirsinki, bu duygular hep hanımları yıpratır yorar((
ben de çook üzgünüm dün beklemediğm anda adt oldmhiç erken olmadı şimdiye kadar ..
neyse, senin duruma göre çook rahat olman gerekli bu ilk dönemler gebelik için çok önemli beslenmene dikkat et
vitaminlerine ve psikolojine sağlıklı bebeğin olmasını istiyorsan dikkatli ol, Allah sana bağışlasın canım :)
kızlar günaydın kimse var mı ????
ben de regl oldum sanırım, 3. günü tahlil yaptırmam gerekli,
şimdi sormak istediğim ise dün akşam lekelenmeyle başladı
bugün 2 yarın 3 mü oluyo yoksa bugün 1 ctesi 3 mü oluyo bu durumda yaaa ?????
günaydın puripekcim senin bat 10 aralık değil miydi?
dün gece başladıysa bugünü 1 say. ben genelde öyle yapıyorum.
kimisi çok destek oluyo biliyorum zaten onlar da üzülüyo ediyo ama anlamaz onlar anlamaaaaaazzz
hala maç derdindeyse ne anladığını düşünebilirsinki, bu duygular hep hanımları yıpratır yorar((
ben de çook üzgünüm dün beklemediğm anda adt oldmhiç erken olmadı şimdiye kadar ..
neyse, senin duruma göre çook rahat olman gerekli bu ilk dönemler gebelik için çok önemli beslenmene dikkat et
vitaminlerine ve psikolojine sağlıklı bebeğin olmasını istiyorsan dikkatli ol, Allah sana bağışlasın canım :)
kızlar hepinize günaydın. batım 7 aralık yani yarın ve dün idrar testi yaptım negatif çıktı yine. silik bi çizgi bile yokk. ama adet belirtimde yokk. progestan ve folbiol kullanıyorum acaba idrarda bu yüzden bişey olabilirmi. ben neden hamile kalamadımmmmmmm
neden bana kimse cevap vermiyorr
neden bana kimse cevap vermiyorr
pastacımmm günaydınn. napyon be ya*
adetin yarın canım belirtiler için erken olabilir hele bi akşam olsun ona göre bilirsin ne olduğunu.
daha öncede dediğim gibi ilk deneme için ümitsizliğe kapılman yersiz. öbür aylar denemeye devam canım benim kendini hiç üzmene gerek yok.
pastacım senin daha ilk aydı galiba yanlış hatırlamıyorsam bu çok normal pastacım ilk aydan hamile kalamamak bi sıkıntı olduğu göstermez ben 21 yaşındayım 5 aydır olmuyor bu 6.ayımız sen ilk aydan böyle üzülme neden olmadı diye bende ilk ay çok umutluydum olmadı çok üzülmüştüm o yüzden üzme kendini yumoşlarada yazık sanada yazık pastacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?