• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

$487140_490761110963471_1459394757_n.jpg şimdi açılcakmı bakalım

inşallah bide biz rahim filmi çektirdik o yapılıncada bazen olabiliyormuş bilemiyorum artık .. inşallah tez zamanda sende bebişine kavuşursun ..

inşallah Allah isteyen herkese versin sen ne işle meşgulsün kaç yaşındasın biraz kendini anlat kııızzz :16::16::16:

yaa onada ayrı gıcık oldum zaten yapamadım ben nasıl yaptın :50::50::50:

ayyy yapana kadar sinir oldum yaaa yapıyorum yapıyorum olmuyor en sonunda dedim amaaaaan olmuyorsa olmasın en son denemem de oldu bak dur yazıcam sana nasıl yapıldığını

cnm mardindeyim eşimden dolayı 112 de çalışıyorum 1 yıllık evliyim 24 yaşındayım ... :d

mardini çok merak ediyorum ya nasıl biyer yaşaması falan kolay mı orda benim eşimin doğu görevi olcakda ondan araştırıyorum cnm :42::42:

ayyy yapana kadar sinir oldum yaaa yapıyorum yapıyorum olmuyor en sonunda dedim amaaaaan olmuyorsa olmasın en son denemem de oldu bak dur yazıcam sana nasıl yapıldığını

hadi bekliyorum yaz çabuuukkk :9::9::9:

mardini çok merak ediyorum ya nasıl biyer yaşaması falan kolay mı orda benim eşimin doğu görevi olcakda ondan araştırıyorum cnm :42::42:

hadi bekliyorum yaz çabuuukkk :9::9::9:

mardin doğu görevi için iyi bizde doğu görevindeyiz ama merkez tabiki ilçeler biraz sıkıntılı .. biz şimdilik rahatız ya çok şükür beklerizz.... 4 yıl burdayız daha yeni geldik :D :D :D

rahim filmi nasıl yapılıyor kızlar hsg denilen şey mi o?

evet bütün tahlillerde rahim filmide temiz çıktı ..

bazılarında tüplerdeki ufak yapışıklıktan dolayı olmuyomuş filmle açılınca kalıyolar benim gittiğim doktorun yanındaki hemşirenin öyle oldu 3 senedir olmuyomuş film çekildi benimle birlikte bi dahaki ay hamile kaldı onun açık çıkmıştı... Benim tıkalı çıktı ama bende ameliyat oldum şimdi açıldı bakalım sabırsızlıkla bekliorum inş. Artık olcak :52::52:

Back