rahim filmi nasıl yapılıyor kızlar hsg denilen şey mi o?
mardin doğu görevi için iyi bizde doğu görevindeyiz ama merkez tabiki ilçeler biraz sıkıntılı .. biz şimdilik rahatız ya çok şükür beklerizz.... 4 yıl burdayız daha yeni geldik
rahim filmi nasıl yapılıyor kızlar hsg denilen şey mi o?
bazılarında tüplerdeki ufak yapışıklıktan dolayı olmuyomuş filmle açılınca kalıyolar benim gittiğim doktorun yanındaki hemşirenin öyle oldu 3 senedir olmuyomuş film çekildi benimle birlikte bi dahaki ay hamile kaldı onun açık çıkmıştı... Benim tıkalı çıktı ama bende ameliyat oldum şimdi açıldı bakalım sabırsızlıkla bekliorum inş. Artık olcak
bizim neresi olur bilmem ama ben mardini küçüklüğümden beri merak ederim.. bizimde seneye çıkıcak büyük ihtimal bakalım nereye düşücez mardine gelirsek tanışırız
evet cnm o bide olmuyo yaa orda denilenleri yapıyorum olmuyo sinir etti amaa
eslemcim hani kopyala yapıştır diyor ya o kısımdaki en son da yazan png yi kopyalamıcaksın
inşallah cnm bekleriz gelirsen tanışırız zaten küçük biyer mardin yaa merkezi yani :d :d
Olmuyo yaa bu rüya gıcık oldum her türlü denedim olmuyooooooo
merkezi ilçelere uzak mı peki
bak gel birlikte yapalım verdiğim linkteki sayfayı aç evlilik çizelgesi yapmak için önce buraya tıklayın yazıyor ya tıkla oraya nikah tarihi yaz onun altına bişey yazma ama our wedding yazıyor ya öyle kalsın orası next tıkla
ok yaptımm devam bakimm
Sonra orda tickerlar var çeşit çeşit çizelgeler var birini seç ordan 18 tane sayfa var bak sayfalara bak birini seç başlarında yuvarlaklar var seçtiğinin içine tıkla sonr tekrar next
tmm onuda yaptım güzelimm
Sonra o sayfada çıkan ibarelerden birini seç tekrar next
onuda yaptımmmmmmOff yoruldum çok iş yaptım yaww
O sayfada karge small light dark yazıyor ya onlara dokunma alta doğru indiğinde bbcode yazıyor ya orda ki graphical tickers and trackers: Weight loss, trying to conceive, pregnancy... yazan kısmı kopyala komple sadece img yazısını kopyalama
offf olmuyoo yaaa yapmıycam işte küsütmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?