Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benımde eşiminde hıçbır problemımız yok ama 1 yıldır olmadı bızde doktorumuzda beklemeyelım buyuk ihtımal aşılamada olur zaten dedı ve aşılamaya karar verdık beklememek ıçın yanı
işallah tatlım banada öle geliyor ama hayırlısı tabıkı de.Allahım isteyen herkese versın
cnm birşey söyleyeyım mı bence gıt zaman tuketme.1 ay 1 aydır beklemsı kolay mı bak ne kadar zorlanıyoruz
slm kk nın muhteşem güzellikte olan üyeleri nasılsınız .. inşallah bu ay herkesin bebişi olur ... 5 ay bekleme sonucunda bu ay bebişimizin haberini yeni aldık ... inşallah sonucu güzel olur ..... soğan kürü yapmıştım bu ay herkese öneriyorum denemeyen arkadaşlar mutlaka deneyin ...
kızlaaaar nerelerdesiniz yahuu :44:
topiğimizi terk mi ettiniz hepiniz yaaa
armenacığımın topiğine mi gittiniz kimsecikler yokki??
pastacımm eslem gülücük canomm nerelerdesiniz ????
ben geldim canımm. ara ara bakıyorum. tüm yazılanları okuyup kapatıyorum. kusura bakmayın böyle olurum ben 1 ay kadar. aöf sınavlarına çalışıyorumda o bakımdan ara ara giricem. ama yazılarınızı sayfa bile atlamadan takip ediyorum. hepiniz süpersiniz. boş durmak yok çalışın, geri kalan zamanlarda da yazışın emi
bende burdayııımmmm kızlaaarrr
aaa merhaba canımm, çok güzel olmuş evlilik çubuğun
ben burdayım heyyyyyyyyyyy
kızlar bişey söylicem ya benim adetim biteli 4 gün oldu ama göğüslerim şiş adet olmadan bi hafta öncesinden şişer adet olurum inerlerdi ama bu defa adet oldum 2 3 gün indiler sonra tekrar şiştiler neden olabilir sizce?
ben burdayım heyyyyyyyyyyy
sağol ipekcim demin bir belgesel izledim içim bir hoş oldu çok güzeldi yaaa