hamiş kızlar ya sizin belirtileriniz var mı ben de tık yokarada bir kasıklarıma batmalar oluyor o kadar
merhaba kızlar
tuba aynen senın gıbıyım bat 10 aralık
nekadarlık hamişsin tuba? çizelgeyi özllikle mi yapmadın cnm? benim de pek belirtim yok iki gündür falan başım dönüyo arasıra o kadar bir de azalan karın ağrılarım var işte Allah ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
adet olmazsın insallah. ben hamileym darısı sana benm de hep kasıklarımda batmalar vardı ve adet omadım =) hala da dewam ediyor . ama ultrasonda bakmadığımız için hamilelik namına bişi hissetmiyorum şaşkınım =)
şu karın ağrıları bende de var ya batma gibi sancı gibi bişey. ama ben ümitlenmek istemiyorum çünkü daha yok gebelik
kız sen hamile değilmiydin? test yapmadın mıı? ilk doktor ziyaretiniz ne zaman?
selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli. çarşamba günü test yaptırmıştım ya hcg 180 çıktı. ama ultrasonla keseyi görmeden kesin hamilesn diyemeyiz dediler. dış gebelik riski oluyormuş herkeste keseyi görmejk şartmışş. perşembe günü de doktora gidip bakicaz. dua edin lütfen bi sorun çıkmasın çok heyecanlıyım. darısı sizlere insallah dualarım sizinleee
yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde)
sblm ________canim yeni batini söyle
burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu
Sweetycan _________yeni bat Konya
umut81 ____________27 Kasım ???
canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ ??
canankamil2 ___________3 Aralik İzmir ??
cenntemlgm ___________2-3 Aralık ??
pasttaa-----------------7 Aralık
Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş
zikzak _____________8 Aralik
pureipek ____________9-10 Aralık İstanbul
d_yesilcik ___________10 Aralık
ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan
gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ?
rochak __________19 Aralık Elazığ
8scorpions __________ yeni bat İstanbul ??
eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit
rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane
nerolcy ________ 26 Aralık ??
reann hamişimiz
hati hamişimiz
armena hamişimiz
sweet01 hamişimiz
mutlubirisi hamişimiz
kızlar ya bütün listeyi getirdim tekrar, bakyrum da hâlâ benim bata çok vaaarr ????
5+1 canım daha çok yeni=) evet kızlar bat ını yazmayalım beki hamişsin hamiş olarak yazalım dediler öyle de oldu.. sen hamilemisin ne kadarlık ?
yok değilim ama çalışıyoruz... bugün doktordan gekdim bhcg 0.10 adetimede 7 gün var.
sen bilirsin canım. Ama ben daha cumaya kadar kesin yapmiycam. Hatta cumartesiye kadar. Zaten ctesine kadar olmazsam dr dan randevu alcam gidip baktırmak için. çok stresli bi işmiş daha ilk ama sabırsız biri için çok zor ben daha test neyim almiyim. Kan testine kadar yani.
çizelgeyi yapmayı bilmiyom kiçizelge dediğim benim yazdıklarımın altında çıkan şey5+2 benim de hesaplarıma göre ama daha dr görmedi işte
çizelgeyi yapmayı bilmiyom kibenim SAT 28 eKİMDİ SENN 27 Mİ doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım?
Allah mı söyletti ne ? ben seni hamiş zannediyordum insallah öyle olursun. idrar testleri de çğu zaman doğru sonuç veriyo hatta ben ilk yaptığımda adetine daha 2 gün vardı tek çizgi çıktı çöpe attım sonra aklıma geldi açtım bi daha baktım 2. çizgi çıkmıştı. kan testini süreki yapmak ii değil benm nacizane fikrim: önce idrar testinde belli olsun sonra kan testi yaptırın
benimde 27-28 o günlerdi cnmdoktora gittim cuma günü ama kan takibi yapıyoruz yarın da kan tahlili yapılıcak öğlen tekrar gidicem bakalım belki keseyi görürüz bu kez
bu arada yukarıda kullanıcı kontrol panel var ona gir profil düzenleyi tıkla bebeğinizin doğum tarihi yazan yere de bebişinin tahmini doğum tarihini yaz hesaplamışsan değilse de orda link var zaten hesaplamana yardımcı oluyor
kızlar meraba ,
daha öncede yazmıştım burda ama biz 8 aydır bebek istiyoruz. Prolaktinim çok az yüksekti onun için 2 ay ilaç kullandım
1 ay önce bitti ilacım değerlerim normale döndü. Normalde en az 35 günde bir adet oluyorum. Bu ay daha adetime 1
hafta kala lekelenmelerim 3 gündür çok hafif oluyo. normalde 5yada 6 aralıkta adet olmam gerekiyodu. ama sancılarımda var
adet gibi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Benim gibi bi durum yaşayan varmı hiç? Başka da hiçbir belirtim yok ama
bence bi doktorunla görüş cnm ilaç falan verebilir eğer bir kaç gündür devam ediyorsa inşallah bebişin seninledir
rüyacım adetin 3. ya da 4. günü hormon testi yapıyolar o yüzden adetliyken git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?