• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

mrb benmde bat 5-6 aralık ama şimdiden göğüslerim acımaya başladı we b u ilk oluoo genelde bir gün önce acır we adet olurum...acaba mı dedimm.....bide adet olcakmışım gibi ağrı war..kasık ağrısı bu mu oluo ki bilenler cewaplarsa sewinirim

mrb benmde bat 5-6 aralık ama şimdiden göğüslerim acımaya başladı we b u ilk oluoo genelde bir gün önce acır we adet olurum...acaba mı dedimm.....bide adet olcakmışım gibi ağrı war..kasık ağrısı bu mu oluo ki bilenler cewaplarsa sewinirim

galiba öyle belirtiler hamileliğe yorumlanıyor bendede var ama nedense çokd aümitlenmek istemiyorum.test te yaptırmıyorum hayırlısı olsun

kızlar bnim göğüslerim adetimden bir hafta önce acımaya başlar. 10 aralık bat 1 aralık gibi göüslerim acımaya başladı ama bi acıyo bi geçiyo özellikle sabh saatlerinde acımıyo. anlamadım neyin nesi :S

canm eşime söledm .kadındoğum uzmanı bir arkadaşına sormuş.. ne olur ne olmaz diye progeston alsın demiş..azönce eşim göndertti attım.. hakkımızda hayırlısı artık... yarın kısmet olursa gidip hcg baktrcaz..dua edin.. inşallah benimledir bebeğim..:43:

yarın derken pazartesimi yoksa bugünmüydü baktırdıysan durum ne canım ??

canm.bugün baktrdim. Normalde bugün âdet günüm... Hcgm.670 çıktı.. 2gün sonraki tekrar baktrcaz. Ertesi gunede randvum var.... Nasil değer sence canm

mutlubirisi bu değer güzel bir değer gibi görünüyor bebiş var yanii ayy ne güzelllll.. artık gerçekten mutlu biri olcaksın

ay inşallah canm benm... Terddutler keseyi görene ve kalp atışlarını duyana kadar olacak.sanirim... Sonuçları beklemek öyle zorki.. birde gittk kadındogum acile. Ebeye dün kahverngi akintim olduğunu bugn adet günüm olduğunu soyleynce ayyyy adet olucan sen diyince bütün ümitlerim gitti. Göğüs acilarimi bile belkide piskolojikti diye düşündüm....idrar testleri yanlış çıkıyor. Çok geliyor bize öyle dedi....neyseki çok şükür pozitif çıktı. Ama2gun sonra yükselmesi lazm. Inşallah yükselir hayrlisiyla..Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin..rabbim senide benide hepimizi mutlu etsin inşallah..:)

ay inşallah canm benm... Terddutler keseyi görene ve kalp atışlarını duyana kadar olacak.sanirim... Sonuçları beklemek öyle zorki.. birde gittk kadındogum acile. Ebeye dün kahverngi akintim olduğunu bugn adet günüm olduğunu soyleynce ayyyy adet olucan sen diyince bütün ümitlerim gitti. Göğüs acilarimi bile belkide piskolojikti diye düşündüm....idrar testleri yanlış çıkıyor. Çok geliyor bize öyle dedi....neyseki çok şükür pozitif çıktı. Ama2gun sonra yükselmesi lazm. Inşallah yükselir hayrlisiyla..Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin..rabbim senide benide hepimizi mutlu etsin inşallah..:)

ayy canım benim o kanaman inşallah sadece o anlıktır yaa bi daha tekrarlamaz inşallah. sen dikkat et kendine iş filan da yapma bebeğinden kıymetli deil ya

çok sevindim gerçekten senin adına.inşallah benimde bebiş vardır.belirtilerimiz çok benziyor

çok sevindim gerçekten senin adına.inşallah benimde bebiş vardır.belirtilerimiz çok benziyor

canım benım bak ben yanılmışım cok şukur :) cok sevımdım ınş.degrlerın yukselır pesımden bızıde surukle benım bugum ıgnemın 14 gunu acaba bı test yapsamı yarın yoksa erkenmı

sağol canım bakıyorum şimdi ...evet bugün öğrendim ben de sağol canım Allah ım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :34::34::34:

canım hayırlı olsun çok sevindim :nazar::nazar::nazar:
birde sweet01 arkadaşın kesinleşme haberini alsak inş geçmişi okuyorum ama hala göremedim.ama inş hamiledir.

Günaydın kızlarrr. Ben dün test yaptım ve silik çizgiyi gördüm. ancak akşam hafif kahverengi akıntı geldi. :( Sabah kalktım ilk idrarımla test yaptım bu sefer çıkmadı silik çizgi bile . 1- 2 saat öncede adet oldum çok kötüyüm. ağrıdan duramıyorum:(( Ama hayırlısı olsun demiştim. ne yapalım darısı önümüzdeki aya inşaaallaaahhhhh:) Allah herkesin gönlüne göre versin hepinize hayırlı cumalar.

hakkında hayırlısı olsun canım bu ay bende hezimete uğradım..hemde tam 19 gün gecikmeden sonra adet oldum.meyse bugün bitti adetim ve çalışmalara aynen devam inş.Rabbim bizlere de nasip eder:16::16:

yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde) :6:

sblm ________canim yeni batini söyle :44:

burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu :44:

Sweetycan _________yeni bat Konya :16:

umut81 ____________27 Kasım :16: ???

canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ :16:

canankamil2 ___________3 Aralik İzmir :16:

cenntemlgm ___________2-3 Aralık :16:

pasttaa-----------------7 Aralık :16:

Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı :16:

roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş :16:

zikzak _____________8 Aralik :16:

pureipek ____________9-10 Aralık İstanbul :16:

d_yesilcik ___________10 Aralık :16:

ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan :16:

gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ? :16:

rochak __________19 Aralık Elazığ :16:

8scorpions __________ yeni bat İstanbul :16:

eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit :16:

nerolcy ________ 26 Aralık :16:

rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane :16:

reann hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

hati hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

armena hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

sweet01 hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

mutlubirisi hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

mükemmel bir tablo..3-4 gün girmedim tam 3 tane hamişimiz daha olmuş.Allahım sayılarını çoğaltsın inş.hepinizi çoook tebrik ederim kızlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kızlar günaydıııınnnn hepinizeeee mutlubirisi hamileymiş tebrik ederim canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :24::24::24:

Back