Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb benmde bat 5-6 aralık ama şimdiden göğüslerim acımaya başladı we b u ilk oluoo genelde bir gün önce acır we adet olurum...acaba mı dedimm.....bide adet olcakmışım gibi ağrı war..kasık ağrısı bu mu oluo ki bilenler cewaplarsa sewinirim
canm eşime söledm .kadındoğum uzmanı bir arkadaşına sormuş.. ne olur ne olmaz diye progeston alsın demiş..azönce eşim göndertti attım.. hakkımızda hayırlısı artık... yarın kısmet olursa gidip hcg baktrcaz..dua edin.. inşallah benimledir bebeğim..
canm.bugün baktrdim. Normalde bugün âdet günüm... Hcgm.670 çıktı.. 2gün sonraki tekrar baktrcaz. Ertesi gunede randvum var.... Nasil değer sence canm
canm.bugün baktrdim. Normalde bugün âdet günüm... Hcgm.670 çıktı.. 2gün sonraki tekrar baktrcaz. Ertesi gunede randvum var.... Nasil değer sence canm
ay inşallah canm benm... Terddutler keseyi görene ve kalp atışlarını duyana kadar olacak.sanirim... Sonuçları beklemek öyle zorki.. birde gittk kadındogum acile. Ebeye dün kahverngi akintim olduğunu bugn adet günüm olduğunu soyleynce ayyyy adet olucan sen diyince bütün ümitlerim gitti. Göğüs acilarimi bile belkide piskolojikti diye düşündüm....idrar testleri yanlış çıkıyor. Çok geliyor bize öyle dedi....neyseki çok şükür pozitif çıktı. Ama2gun sonra yükselmesi lazm. Inşallah yükselir hayrlisiyla..Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin..rabbim senide benide hepimizi mutlu etsin inşallah..:)
ay inşallah canm benm... Terddutler keseyi görene ve kalp atışlarını duyana kadar olacak.sanirim... Sonuçları beklemek öyle zorki.. birde gittk kadındogum acile. Ebeye dün kahverngi akintim olduğunu bugn adet günüm olduğunu soyleynce ayyyy adet olucan sen diyince bütün ümitlerim gitti. Göğüs acilarimi bile belkide piskolojikti diye düşündüm....idrar testleri yanlış çıkıyor. Çok geliyor bize öyle dedi....neyseki çok şükür pozitif çıktı. Ama2gun sonra yükselmesi lazm. Inşallah yükselir hayrlisiyla..Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin..rabbim senide benide hepimizi mutlu etsin inşallah..:)
:) .tabiki ya doğru soluyosun canm.. ilk 3 ay gebelikte riskli donemmis... Bakalım.artık.bebeğim inşallah hayrlisiyla benimle kalır. Rabbim hepimize tattirsin bu güzel duyguyu..
teacherof. Inşallah canm..inşallah güzel haberler vericeksin bize..canm benm..
çok sevindim gerçekten senin adına.inşallah benimde bebiş vardır.belirtilerimiz çok benziyor
sağol canım bakıyorum şimdi ...evet bugün öğrendim ben de sağol canım Allah ım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Günaydın kızlarrr. Ben dün test yaptım ve silik çizgiyi gördüm. ancak akşam hafif kahverengi akıntı geldi. Sabah kalktım ilk idrarımla test yaptım bu sefer çıkmadı silik çizgi bile . 1- 2 saat öncede adet oldum çok kötüyüm. ağrıdan duramıyorum( Ama hayırlısı olsun demiştim. ne yapalım darısı önümüzdeki aya inşaaallaaahhhhh:) Allah herkesin gönlüne göre versin hepinize hayırlı cumalar.
Kizlar bakin sonuç böyle .sonuçta ruycnn dediği gibi gebelik yoksa diğer çizgi oluşmaz dimi..
Çok iyiyim bu günlerin tadını çıkarıyorum:) haftaya bebeğin kesesini görmeye gideceğiz merakla bekliyorum bir sorun olmasın diye de dua ediyorum
yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde)
sblm ________canim yeni batini söyle :44:
burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu :44:
Sweetycan _________yeni bat Konya
umut81 ____________27 Kasım ???
canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ
canankamil2 ___________3 Aralik İzmir
cenntemlgm ___________2-3 Aralık
pasttaa-----------------7 Aralık
Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş
zikzak _____________8 Aralik
pureipek ____________9-10 Aralık İstanbul
d_yesilcik ___________10 Aralık
ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan
gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ?
rochak __________19 Aralık Elazığ
8scorpions __________ yeni bat İstanbul
eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit
nerolcy ________ 26 Aralık
rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane
reann hamişimiz
hati hamişimiz
armena hamişimiz
sweet01 hamişimiz
mutlubirisi hamişimiz