- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
canım olabilir bulantın bazılarında erken başlıyormuş çünkü kişiden kişiye değişen bir durum sonuçta,
ama testin çok net bence sen bugün yaptırabilirsin kan testini
canım günaydın biz seninle aynı günü bekliyoruz heralde ama ben umutsuzum çünkü bütün belirtilerim var göğüslerde şişlik kasık ve bel ağrısı akıntı hiç umudum kalmadı
kızlar hayırlı cumalar .. hepinize... nasılsınız.... pastacım bence ümitsiz olma .. hiç belli olmaz ve .batına çok var daha .. inşallah hamilesindir canm ... rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah ...
umudum kalmadı derken. belirtilerin varmış işte hamile olman çok güzel değil mi neden mutsuzsunn? burda hepimiz deli oluyoz belirtiler başlasada deli gibi kussak ne güzel olur die :44::44:
mutlu birisi saolasın sanada hayırlı cumalar. iyi ve beklemedeyiz. be bilim ya yinede kararsızım. satım 3 aralık ama o zmn benim kaç haftalık olmam alzımki batımda 7 atalık arada kaldım şimdi. bu tarihlere görede hcg değerim çok düşük. anam ne çetrefilli işlermiş bunlar yaaa
bencede mutlubirisi bencede sen bugün yaptır kan testini ben daha çok merak ettim kız ben olsam yaptırmıştım galiba
mutlu birisi saolasın sanada hayırlı cumalar. iyi ve beklemedeyiz. be bilim ya yinede kararsızım. satım 3 aralık ama o zmn benim kaç haftalık olmam alzımki batımda 7 atalık arada kaldım şimdi. bu tarihlere görede hcg değerim çok düşük. anam ne çetrefilli işlermiş bunlar yaaa
eşim yok bugn .. yarında geldiğinde yorgun olur. kısmet olursa 2gün sonra anca yani canm .:) inşallah hemen haber vercem size ... aslında dün keşke baktırsaymışız kan testi.. evin işleri bitiyorki .kalorifrcler gelnce .çok geç oldu .. neyse kısmet.. aslında gittiğim gibi kısmet olursa kalp atışlarını duyuverseydik ne güzel olurdu ... birazda o sebepten geçiktiriyorum... kalp atışlarını duymadan anneme sölemek istemiyorum ...ama 5 haftalıkken bile nadir duyuluyor... sonuçta benm gidip bi görnmem lazım.. bakalım hayrlısı inşallah.. rabbim sağlıklı salih bebişler nasip etsn hepimize inşallah...canm
adet döngn 32 -33 gün değlmi canm ..
birde 3 kasım dimi canm sat
evet canım sat 3 kasım - bat 7 aralık. ay beklemek çok kötü gün zaman geçmiyo sankim yaaaa:44:
Günaydın kızlarrr. Ben dün test yaptım ve silik çizgiyi gördüm. ancak akşam hafif kahverengi akıntı geldi.Sabah kalktım ilk idrarımla test yaptım bu sefer çıkmadı silik çizgi bile . 1- 2 saat öncede adet oldum çok kötüyüm. ağrıdan duramıyorum ( Ama hayırlısı olsun demiştim. ne yapalım darısı önümüzdeki aya inşaaallaaahhhhh:) Allah herkesin gönlüne göre versin hepinize hayırlı cumalar.
canm adet döngün 33 .32 gün arası ise eğer . 21 gibi yumrtlamşsın. e daha geçen gün yada dün kanda baktrmışsın.. yani yumurtlamadn sonra anca 9 .10gn geçmiş oluyor.. yani bilmiyorum tabi yine ben .. yumurtlama dönemi hesaplama takvimi falan varya ...hani sonucunun şuanda düşük olması normal baya eğer tutmuşsa çokk yenii. inşallah tutmuştur canm .. sen yine de şu yumurtlama gnlerini başkasına sor kafanı karıştırmış olmiyim .. bilen kızlar hesaplasın .huuuuuu
canm adet döngün 33 .32 gün arası ise eğer . 21 gibi yumrtlamşsın. e daha geçen gün yada dün kanda baktrmışsın.. yani yumurtlamadn sonra anca 9 .10gn geçmiş oluyor.. yani bilmiyorum tabi yine ben .. yumurtlama dönemi hesaplama takvimi falan varya ...hani sonucunun şuanda düşük olması normal baya eğer tutmuşsa çokk yenii. inşallah tutmuştur canm .. sen yine de şu yumurtlama gnlerini başkasına sor kafanı karıştırmış olmiyim .. bilen kızlar hesaplasın .huuuuuu
Günaydın kızlarrr. Ben dün test yaptım ve silik çizgiyi gördüm. ancak akşam hafif kahverengi akıntı geldi.Sabah kalktım ilk idrarımla test yaptım bu sefer çıkmadı silik çizgi bile . 1- 2 saat öncede adet oldum çok kötüyüm. ağrıdan duramıyorum ( Ama hayırlısı olsun demiştim. ne yapalım darısı önümüzdeki aya inşaaallaaahhhhh:) Allah herkesin gönlüne göre versin hepinize hayırlı cumalar.
ay demeee. bak gene bi umut bi heyecan silsileri içimde anlatamam.kelebekler cirit atıyr vallahi billahi. ay birde ikiz olurmuşş ay ne mutlu olurdum bende 1 i gördümde 2 yi istiyom. napim görümcem 1e hamile ben 2ye olayımda geçeyim olu diye
ay hadi nolur biriniz hesaplayın şimdi netten bulamam valla heyecandan ama genede bakayım
ay demeee. bak gene bi umut bi heyecan silsileri içimde anlatamam.kelebekler cirit atıyr vallahi billahi. ay birde ikiz olurmuşş ay ne mutlu olurdum bende 1 i gördümde 2 yi istiyom. napim görümcem 1e hamile ben 2ye olayımda geçeyim olu diye
ay hadi nolur biriniz hesaplayın şimdi netten bulamam valla heyecandan ama genede bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?