diyorsun ki bi doğum 2 olsun 2.1 önde olayım... ya bende ikiz olsun çok istiyorum bazen. ama bakımı falan bilemiyorum ki kız .. eşim diyor 7 çocuk :) zaten anca ikizer üçüzer doğurursam 7 ye tamamlarım ..tek tek çok zor .. yanlız 7 tane olursa triplex alırsın ona göre dedim tamam diyor.söz. ben 7ciden sonra ahım gitçek bağım kalceek neee etceeem triplex eve
şaka bi tarafa rabbim sağlıklı çocuklar versn kimseye muhtaç olmayalım yeter... canm . eğer söledklerime hem fikirsen . yani söledğim tarihlere daha yeni yeni olmuştur .yani.. yinede ne çok ümitlen nede ümitsizleş...ortası ol.. . bidaha ne zaman yapcan test..
ay evet şekerim 2 tane birden olsun. kayınvalide ile benim annem bi el atarlar onlara bende arada yardım ederim tabii 7 çocukta seni pert e kaldırırlar canım dikkat et aman diyim. benimki 2.yi bile yapmasakmı diyor ben illa araları kısa olsun 1 yıl sonra yaparız diyorum. tabi hayırlısı daha ortada 1 yok ama 2 olursa hem görümceye gol atarım hem kocaya
canım ben hesapladım sat 3 kasım - bat 7 aralık olarak adet döngün 34 gün gözüküyor
19 kasım - 25 kasım arası yumurtlama dönemim bu takvime göre hamile kalsan daha kanda belli olmaz 9 - 10sonra belli oluyor kan tahlilde
sen sabret inş. rabbim yüzünü güldürcek canımmm
ay hayırlısı canım ya inşallah hamileyimdir ondan 0.2 çıkmıştır. ve eğer buda 0.100 .ıksaydı ben bunalrı hiç bilemiycektim ve değilim snaıp üzülüp hayalkırıklığına uğrayacaktın. şimdi en azından umudurm var. Allah hepinizden razı olsun, hepimizinde yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda.
çocuklarımız evlerimiz birde mutlu bir evliliğimiz olsun inşallah...
bu arada topiğin adı değişecekmi? kalsın bence böle süperrr