Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa kızlar bugün pastanın doğum günüydü değil mi happy birtday pastaaa happy birtday pastaa happy birtday happy birtday happy birtday to you:119::119::119::119::119::119::119:
yeni tutmuş olsa da değer 5 in üzerinde olabilirdi, inşallah yükselir pastacım, arkadaşımın değeri 10 çıkmıştı çok düşük ama,
dr oladabilir olmayadabilir demiş,sonrasında günaşırı test tekrarıyla ilerleyen değerle bebeğini kucağına aldı bile:)
ay canım inşallah tutarrrrr. benim 2 bile değil 0.2
ruyacm nye moral bozuk evet herkes birbirinden pozitif enerji alıyo burda:) pastacım zaten çok tatlı tadından yenmez![]()
aaaaa kızlar bugün pastanın doğum günüydü değil mi happy birtday pastaaa happy birtday pastaa happy birtday happy birtday happy birtday to you:119::119::119::119::119::119::119:
evet pastanın doğum günüydü bugünnn
pastaacım doğum günü kutlu olsun tatlım, nice güzel yaşlara eşinle ve inş. bebişinle :119: :119: :119:![]()
![]()
![]()
eveeeeeettttttttttt bugün pastacığımızın doğum günüsü
nic mutlu yıllara,nice yaşalara sevdiklerinle ve tabi bizmle beraber.........
seni seviyoruz pasta....
sana şimdi çilekli mi,frambuazlımı,çikolatalımı,krokanlımı,full meyveli mi,............................... nasıl pasta istersin?
yoksa hepsinden mi:125::125::125::125::125::125::125::125:
çilekli yada full meyveli uygundur canım.
teşekkür ederim hatırladığınız için tekrar. iyiki varsınızzz.![]()
pastaaaa yay burcu musun sen kızzzz![]()
hemde yay'ın hasıyım. yükselenim bile yay![]()
çok hareketli olur derler yay için öyle misin sende :122::122::122::122::122::122:
hemde yay'ın hasıyım. yükselenim bile yay![]()
pastaacımm selemlar. bugün nete ancak gelebiliyorum temizlik vs baya uğraştım.
doğum günün kutlu olsun nice güzel bebişli yıllar senin olsun inşallah.
burçlarımız aynıymış ne güzell:)) ama sen daha enerjik yaylardansın![]()
saol canım benimm teşekkür ederim. amin amiinn amiiiiinnnn.burçtaşız biz evet
![]()
pastacım bilmydum ya dgünün kutlu olsun canım nice yıllara :124::124::124::124:![]()
bende doğum günüme hamiş olarak girmek istiyorum yaa hem bana hem eşime süper bi doğum günü hediyesi olurr.![]()
bende doğum günüme hamiş olarak girmek istiyorum yaa hem bana hem eşime süper bi doğum günü hediyesi olurr.![]()
ay canım bu arada senin doğumgünün ne zamandı? ben geçenlerde kutladık diye hatırladım ama yanlış hatırladım demkki.
pastacım bu arada seninde henüz belirsiz hamileliğin umarım vardır bebeğin canım kırmızı gelmeden ümit kesilmez daha 1 haftan var
aynen canım belirsiz şu anda. inşallah vardır canım umudum, ümididm deva ediyor bugün arkadaşlar hesapladı saolsunlar ve 8 yada 9. günü benim döllenmemin. zaten hcg de 9-10. günden sonra yükseliyormuş haftaya bakıcaz artık. tabi ben o zmana kadar dayanamayıp 1 test daha eskitmem inşallah![]()