• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

inşallah olmazsın inşallah inşallah..
bi ş eyi kırk kere söyleyince olurmuş..sende hamileyim hamileyim de... gel bebişim de çağır onu....
:94::94::94::94::94::94::94::94:
bebişşşşş gel bak anne sana şeker vercek.....

ayy alemsin canım sen vallahi vericem billahi vericem. halbuki planlarımda çok şeker yedirmek yok ama yinede vericem ya tammm yeterki gelsinnnnnnn.
hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim.
ahanda ranzaaaaaa dedim işte dedimmmmmmmm:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
reminide koydum 7 sinde bakıcaz. tutarsa hepiniz için aynısından ayrı ayrı yapıcam sözzzzzzzzzzz :46:

iyi valla canım bende napayım..yumurtlama günümü bekliyom...

gelsin yumurtacıklar :1: kızlar biliyormusunuz aslında her ay 500 e yakın yumurtamız atılıyormuş vücuttan :44:

ayy alemsin canım sen vallahi vericem billahi vericem. halbuki planlarımda çok şeker yedirmek yok ama yinede vericem ya tammm yeterki gelsinnnnnnn.
hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim.
ahanda ranzaaaaaa dedim işte dedimmmmmmmm:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
reminide koydum 7 sinde bakıcaz. tutarsa hepiniz için aynısından ayrı ayrı yapıcam sözzzzzzzzzzz :46:

bu da benden
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

istersen say bak 40 kere oldu:52::52::52::52:

canooooommmmmmm günaydın tatlım nasılsın bakalım?

rüyacan sen nasılsın?

aaaaaaa pasta da burdaymış..
pasta hamiş olabilirmişsin öylemi? hadi bakalım kız inşallah inşallah.......
eğer olursa ilk deneme süper... topiğin tarihine geçersin valla...:9::9::9::9:

iyi değilim ben yaa kızlar gelmese olmazmıydı bu körolasıcılar offffff offfffffffff :43: :43:

canommmm ben ssana el atıyorum bu ay olmadı önümüzdeki ay hamilesin kızzzz. her ne kadar benim belli olmasada avrmış gibi düşünüyorum ben. evrene pozitif mesajlar gönderiyorum :9::9::10::10:

atıver kız yakınsın sen bana nasıl olsa ç.köy geldiğinde dokunursun olmasa :))))
ama üzüldüm yaa...
sen birazcık daha bekle ama erken yaptırdın testi çünkü, pek sabırsın gördüm seni :1: :1: :1:

ay şu spermlerle bi buluşsalar ya 1 tane yetiyo ya 1 tane çok mu yaaaaaa..
sinir oldum şimdi bak:47::47::47::47:

dünn doktor söyledi telvizyonda doktoruma çıkmıştı bu 500 yumurtanın içinden sadece bir tanesi büyüyormuş döllenmeye hazırlanıyormuş çok garip yaa Allah'ın hikmetlerine hep ağzım açık kalıyor ya :44::44::44:

iyi değilim ben yaa kızlar gelmese olmazmıydı bu körolasıcılar offffff offfffffffff :43: :43:

atıver kız yakınsın sen bana nasıl olsa ç.köy geldiğinde dokunursun olmasa :))))
ama üzüldüm yaa...
sen birazcık daha bekle ama erken yaptırdın testi çünkü, pek sabırsın gördüm seni :1: :1: :1:

öyle deme canım yaaa.. üzülme ...
çok şükür adet olabiliyosun. bu da sağlıklı olduğunu gösterir...:40::40::40::40::40::40::40:

dünn doktor söyledi telvizyonda doktoruma çıkmıştı bu 500 yumurtanın içinden sadece bir tanesi büyüyormuş döllenmeye hazırlanıyormuş çok garip yaa Allah'ın hikmetlerine hep ağzım açık kalıyor ya :44::44::44:

Allah Allahh:44::44::44::44::44::44:
KEŞKE BU AY O 500 DEN BİRİ Bİ BÜYÜSE SONRA BÜYÜYO YA KAPSA Bİ TANE SPERM TUTSA KOLUNDAN GEL BAKEM BURAYA DESE.. SONRA DÖLLENSELER...... NE GÜZEL OLUR DEMİ....:16::16::16:

ha ha ha:1::1::1:
bizim bebekleri de bir araya getiririz aynı böyle sıraya koyarız...
takla attırırız aynı bu şekilde:9::9::9::9:

gülücüküm saydım ama benimkilerde sayılrı eferim. çalışmalar iyi yönde pek başarılı buldum bizi :10::10:
ayrıcana inşallah canım inşallah ama benim bebişim sizin bebişinizi döverrr söyliim şimdiden. küsmece darılmaca olmasınn :10::10:

canommm
dokanırımm elbet ne demek..

gülücüküm saydım ama benimkilerde sayılrı eferim. çalışmalar iyi yönde pek başarılı buldum bizi :10::10:
ayrıcana inşallah canım inşallah ama benim bebişim sizin bebişinizi döverrr söyliim şimdiden. küsmece darılmaca olmasınn :10::10:

canommm
dokanırımm elbet ne demek..

sana da eferinnn pastacımmmmm...
ama bak şimdi benim bebiş anasına benzerse dobik olur o zman herkesleri döver........
ben küçükken çok şişkoydum annem zor taşıyodu:1::1::1:

sana da eferinnn pastacımmmmm...
ama bak şimdi benim bebiş anasına benzerse dobik olur o zman herkesleri döver........
ben küçükken çok şişkoydum annem zor taşıyodu:1::1::1:

ben küçükken zayıftım ama şimdi şişkoyum. senin kız benim kızı döverse bende seni döverim o zaman :4::4::4:

ya o değilde ben araştırmaya devam ediyorum. 0.2 ler genelde negatif çıkıyormuş. hatta bi dr kesin negatif dmeiş birine ama onun adet günü geçmiş denm daha geçmedi pöf oldum gene yaaaaaa:43::43:

ben küçükken zayıftım ama şimdi şişkoyum. senin kız benim kızı döverse bende seni döverim o zaman :4::4::4:

ya o değilde ben araştırmaya devam ediyorum. 0.2 ler genelde negatif çıkıyormuş. hatta bi dr kesin negatif dmeiş birine ama onun adet günü geçmiş denm daha geçmedi pöf oldum gene yaaaaaa:43::43:

ama bak demişsin işte canım onun adet günü geçmiş senin adete daha çok var...
haftalara göre hatta günlere göre değerlendirmek lazım..

bekle bakalım bellimi olr yükselebilir bat nezaman

öyle deme canım yaaa.. üzülme ...
çok şükür adet olabiliyosun. bu da sağlıklı olduğunu gösterir...:40::40::40::40::40::40::40:

evet çok şükür canım, tabiki şükrediyorum ama insan yinede üzülüyor işte tatlım...
ama olsun bugün üzgün olsamda yarından itibaren yeni aya full enerjik hazırlanıcam inş. :16: :16:

evet çok şükür canım, tabiki şükrediyorum ama insan yinede üzülüyor işte tatlım...
ama olsun bugün üzgün olsamda yarından itibaren yeni aya full enerjik hazırlanıcam inş. :16: :16:

aynen öyle canım.. tembellik yok:20::20::20::20:
çalışcaz....
o bebişler göbüşümüze yerleşene kadar çalışcaz....:113::113::113::113::113:

Back