Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

: üzerine ufliyimmm..tabi ben kandaki sonucumu görmeden çok çok heveslenmiyim. Düşük olursa üzülürüm..rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin inşallah...

mutlucum hayırlısı Allahtan ama bence hamişsin sen, bak listeyi de güncelledim, son hamişimiz olarak :)
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)

: üzerine ufliyimmm..tabi ben kandaki sonucumu görmeden çok çok heveslenmiyim. Düşük olursa üzülürüm..rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin inşallah...

ayyy iyi olur söyle nefesini topla ve üfle bu ay bende ve arkadaslarla hamis kalalim olmaz insallah canim kötüyü düsünmeyelim ki kötü olaylar gelmesin.amiiiiiiiiiiiiiiinnnn canim

daha regl olmadım bugün. ama hiçte olacakmışim gibime gelmiyor. hiç birtane belirti yok. ne regl belirtisi ne hamislik belirtisi.
poff bugün bitmeeez

kızlar en erken ne zaman test yapmalıyım adetim 8inde cok meraklanmaya basladım

zikzak çım bende sabah yaptım. kocamaannn bi negatifi aldım oturdum aşağı. yetmez ama evet diyenlerdenim. birde sabah işe gelemden kan testi verdim. akşam 6 gibi belli olcakmış onunda sonucunu yazarım. bana hamileyim gibi geliyodaa

kızlar en erken ne zaman test yapmalıyım adetim 8inde cok meraklanmaya basladım

Adetine 5 gün kala kan testinde çıktığını okumuştum ama adetin geçmeden kesinlikle evde idrar testi yapma moralin bozulur. Ben adetime 3-4 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı ama adetim 1 gün geçtikten sonra yaptım poZitifti kanda da aynı gün baktırdım poZitifti. Hastanede idrar da gözükmesi için daha fazla zaman geçmesi gerekiyor sanırım adetinin üzerinden 10 gün filan geçmesi lazım.

Pastaacım idrar testine aldanma kanda belli olur inşallah! Sonucunu merakla bekliyorum hayırlısı olsun

Canım bence kesin hamilesin pozitif çıkınca negatif olma ihtimali çok düşük Allah devamını getirsin inşallah. Gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…