:üzerine ufliyimmm..tabi ben kandaki sonucumu görmeden çok çok heveslenmiyim. Düşük olursa üzülürüm..rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin inşallah...
yesilcik inşallah dedgn gibidir.canm... Nedense hala teredduteym. Bakmadan önce daha emindm kendmden.
:üzerine ufliyimmm..tabi ben kandaki sonucumu görmeden çok çok heveslenmiyim. Düşük olursa üzülürüm..rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin inşallah...
amin pureipekim inşallah hepimizin isminin önünde bat degil hamis resmi olacak...rabbim o güzel gönlüne göre versin.inşallah..en kisa zamanda .herkesin inşallah...eline koluna sağlık.canm benm..
inşallah canm.. canm yumrta 2gün kaliyii yani tutmuş olabilir...benmde eşim yoktu 2.güne kalmıştı...
inşallah canm.. canm yumrta 2gün kaliyii yani tutmuş olabilir...benmde eşim yoktu 2.güne kalmıştı...
daha regl olmadım bugün. ama hiçte olacakmışim gibime gelmiyor. hiç birtane belirti yok. ne regl belirtisi ne hamislik belirtisi.
poff bugün bitmeeez
normalde adet belirtilerini hissedermiydin canim.
kızlar en erken ne zaman test yapmalıyım adetim 8inde cok meraklanmaya basladım
kızlar en erken ne zaman test yapmalıyım adetim 8inde cok meraklanmaya basladım
zikzak çım bende sabah yaptım. kocamaannn bi negatifi aldım oturdum aşağı. yetmez ama evet diyenlerdenim. birde sabah işe gelemden kan testi verdim. akşam 6 gibi belli olcakmış onunda sonucunu yazarım. bana hamileyim gibi geliyodaa
Slm kızlar .yaa. benm adetime 3gün var . Ben simdi ilk idrarla test yaptm.. 2. Cizgi digeri gibi belirgin degil ama var.digerinden 1dkka sonra çıktı..ne diyorsunuz.sizce hamilelik varmidir.....cok heyacanlym.elumayagm karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?