sağlık olsun canım ya inşallah olmazsın tabi ilk temennimiz o...
ya ben bişey sorcam bişey duydum da. sanırım bi istatistik bu..
düzenli regl olanlar için geçerli tabi, adetler bi kaç gün erken ya da bi kaç gün geç gelmeye başladığında vücut kendini gebeliğe alıştırmaya çalışıyomuş. yani bi nevi aldanıyo sanırım.
ve etrafımda gördüklerimde hep öyle oldu... adetleri önce karıştı sonra bi kaç ay sonra hamile kaldılar.
bu olayı bilen duyan var mı aranızda?
canım mesela ben ümitlenmiyorum olursa süpriz olur diyorum ama daha olmadı
kızlar günaydın. benim batımda 3 yada 7 aralık olacak ama eşime haberi yarın vermek istediğimden yinede test yaptım sabah. sonuç: negatif.
ama kendimde belirtiler hissettiğimden yinede sabah kan verdim. akşam 6 gibi çıkacakmış sonuç yine sizleri bilgilendiririm. sonuç negatif çıkacak gibi geliyor ama ben varmış gibi hissediyorum. bu nasıl iş ya pöffffffff:44::44:
açtım bende izliyim doktorumu
gulucuk inş canım ya belirtiler boy gösteriyor ama hiçde belli olmuyor bakmışsın arkasından adet oluvermişsin vücut kendini hazırladığı içinmidir nedir her ay değişik belirtiler meydana cıkıyor hayırlısı ne diyim umutlanmakda istemiyorum
evet ilk temennimiz olmaması canım ama olucam çok ağrı var çünkü, bugüne kadar bir belirtim olmadı zaten kısmet ya ama üzüldüm ben çok yaaa
o söylediğini bende duydum canım ama ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum, inş. bizimde öyle olur bu ay erken gelir aralıkta hiç gelmez ohh ne güzel olur ama dimi
rüyam sen hala regl olmadın mı?
adetin erken gelmesi olayını bilmyiorum ama belirtiler oluyor ve biz kalamıyoruz diyoruz ya o saçma aslında. benim içinde tabii. çünkü öncesinde biz çok önemsemiyoruz ama şimdi beklendtimiz olduğundan vücudumuzu daha çok dinlemeye başlıyoruz. ay belim ağrıyo ay şu söle oldu falan belirti niyetine sayıyoruz halbuki aslında muhtemelen hep olan şeyler bunlar halsisiz diyip çıkıyorduk eskiden işin içinden.
ama şu anda bende çıkamıyorum. çıkmazlardayım. karnım kaç gündür ağrıyor size anlatamam(
ohhhhhhhh ne güzel olur valla..evet ilk temennimiz olmaması canım ama olucam çok ağrı var çünkü, bugüne kadar bir belirtim olmadı zaten kısmet ya ama üzüldüm ben çok yaaa
o söylediğini bende duydum canım ama ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum, inş. bizimde öyle olur bu ay erken gelir aralıkta hiç gelmez ohh ne güzel olur ama dimi
adetin erken gelmesi olayını bilmyiorum ama belirtiler oluyor ve biz kalamıyoruz diyoruz ya o saçma aslında. benim içinde tabii. çünkü öncesinde biz çok önemsemiyoruz ama şimdi beklendtimiz olduğundan vücudumuzu daha çok dinlemeye başlıyoruz. ay belim ağrıyo ay şu söle oldu falan belirti niyetine sayıyoruz halbuki aslında muhtemelen hep olan şeyler bunlar halsisiz diyip çıkıyorduk eskiden işin içinden.
ama şu anda bende çıkamıyorum. çıkmazlardayım. karnım kaç gündür ağrıyor size anlatamam(
tabi canım haklısın o yüzden kendini regl olacakmışsın gibi hazırlamak gerkiyor..
ben hep öle yapıyorum..
sonuçta çok fazla hayal kırıklığı yaşamıyorum..
rabbim ol derse oluyo. benim amcamın kızının 7 yıl olmadı gitmediği dr kalmadı.. bi yumurtalığı hiç çalışmıyomuş diğer yumurtalığı ise cok nadir yani canı isterse calısıyomus.. erken menapoz durumu varmıs. hatta bi dr. sen hiç ugrasma menapoza girmişsin bile sen demiş. yaşı da o zmanlar 27-28 di yani...
bira ztedavi gördü sonra o da umudu kesti,hatta tüp bebek bile olmaz demişler...
sonra noldu dersiniz.. kendiliğinden umudunu kesmişken.tedaviyi falan bırakmışken.. rabbim yavrusunu gönderdi ona.şimdi 3 yaşında maşallah...
işte demek istediğim rabbim ol diyecek o zaman olacak........
günaydın pastacıımmmm üzülme yaaa şükür ki regli olabiliyorsun kısmetse olur pastacım
ya evette inşallah diim ben genede. üzüldüm şimdi negatif çıkınca ben çok hazırlamıştım kendimibenim hala umudum varrrr diye şarkı sölemek geldi içimdenn
benim hala umudum var
isyan etsem de istediğim kadar
inat etsem bile bırakmazlar sahibim var
benim hala umudum var
seviyorlar bazen soruyorlar
hayran hayran seyret
ister katıl ister vazgeç
pastacım sen ne işle meşgulsün?
tabi canım haklısın o yüzden kendini regl olacakmışsın gibi hazırlamak gerkiyor..
ben hep öle yapıyorum..
sonuçta çok fazla hayal kırıklığı yaşamıyorum..
rabbim ol derse oluyo. benim amcamın kızının 7 yıl olmadı gitmediği dr kalmadı.. bi yumurtalığı hiç çalışmıyomuş diğer yumurtalığı ise cok nadir yani canı isterse calısıyomus.. erken menapoz durumu varmıs. hatta bi dr. sen hiç ugrasma menapoza girmişsin bile sen demiş. yaşı da o zmanlar 27-28 di yani...
bira ztedavi gördü sonra o da umudu kesti,hatta tüp bebek bile olmaz demişler...
sonra noldu dersiniz.. kendiliğinden umudunu kesmişken.tedaviyi falan bırakmışken.. rabbim yavrusunu gönderdi ona.şimdi 3 yaşında maşallah...
işte demek istediğim rabbim ol diyecek o zaman olacak........
olsun canım nasılsın
günaydın pastacıımmmm üzülme yaaa şükür ki regli olabiliyorsun kısmetse olur pastacım
ruyacn gördünmü kistten cıkanları:44:
ayy gördüm gördüm Allah korusun ya kimseye vermesin Allah çikolata kisti olan var mı acaba aramızda?
benim bi arkadaşımında rahmi küçükmüş mümkün değil olması demişler. olmmaışta zaten. sonra bi gün şüphelenip gidiyor ve hamilee. dr a gidiyor dr bile şaşırıyor ama ümitlenme yaşamaz diyorlar. gel zaman git zaman hamileliği burnundan geliyor hergün acaba bişey oldumu olacak mı kaygısı yaşıyor şu anda Eflal Lina sı 9 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?