Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

işte bende tamda onu diyorum...
insan gerçekten ağlayası geliyomuş demekki..hele o yatağa girdiğimde ısınamazsam ne uyku geliyo deliriyorum resmen..
bana soba da kar etmiyo bazen..
tabi hemen kociş devreye giriyo.. sarılıyo eğer hala üşüyosam nefesiyle ısıtmaya çalışıyo kıyamam.....

pastacık en çok seni merak ediyorum. bu enerjiyle bakalım bebeğini çağırabildin mi? bakalım testte ne çıkacak ....

ay canın inşallah kocaman göbişimde küçücükte olsa bir yer edinebilmiştir kendine. benim kızımsa dişli olması lazım gerçi. organlarımı altüst edip yerleşmiştir
inşallah tabikidee.

ya senin kociş iyiymiş benim kociş bi alem. sürekli arkası dönük yatar. ama yanlış anlaşışmasın beni severde bi süre sonra farketmeden kıçını dönüp ytar sinir olurum
birde ısıtma konusunda keyfi isterse ısıtır beni yoksa petekelri sonuna kadar açar. hep derim sen ısıtsan daha çok kara geçersin diye ama sevmez öyle yapışık yapışık kalmayı. yatarkende öle 2 dk snra sıkılır rahat edemem der. kendide gelse yanıma 5 dk snra kolum aırdı şöle böle uzaklaşır. inanılmaz nazlı yaaa benim kocişş hiçte üşümez daş gibi daşşş

hamişlerimizin gözü aydınnn tebrikler
darısı diğer arkadaşlarımın başına
ama şunu ekliim asıl iş şimdi başlıyorrrrr
millet bulantıdan ölür bende uykusuzluktan :

canım senin bebişin muhtemelen doğacı tarih benim evlilik yıl dönüm tarihim ile aynı inşallah kucağımda bebeğimle geçerim bu sefer bende

yasemincim bende henüz yok ama topikte hamişlerimiz var :) inşallah hepimizede en kısa sürede olur canım
rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize :)

canom nerdesin sen yahu baya özlettin kendini ??

canımmmmm geldim işte, işlerden giremedim birkaç gün eeeee anlatın bakalım nasılsınız ?

canımmmmm geldim işte, işlerden giremedim birkaç gün eeeee anlatın bakalım nasılsınız ?

sweet01 aşılaması tuttu şükürler olsun hamiş o da
hatiyi biliyosundur zaten reann da hamişdi sanırım, bir de yeni katılan arkadaşımız var
adını hatırlayamadım o da pozitif çıktı
geri kalanlar da gelişme yok işte aynen devam canım ...

vardı canım evet, 327 lerde olucak heralde ?? bakarım bende,
bu arada hayırlı olsun canım senin de bebişin gelmiş hadi bakalım

sağol canım bakıyorum şimdi ...evet bugün öğrendim ben de sağol canım Allah ım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

ayy ne güzel çok sevindim hamiş olan herkesi tekrar kutlarım arkadaşlar,
bu arada ipekcim bende bişey sanırım bu ay bat a kaldı 2 gün ama hiç bi belirti yok yaa

MERHABA kızlar.bende folik asit kullanmak istiyorum ama bikaç çeşit varmış sanırım.siz ne kullanıyorsunuz yada önerebileceğiniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…